Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor...caut servce autorizat Isuzu

10NUT

Postări Recomandate

Salutare si noroc tuturor. Am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra.Ca sa ma intelegeti am sa va spun pe scurt cum sta treaba.Posed 1 buc Isuzu Tropper si acum 1 an am mai cumparat 1 buc identica din Germania.Am facut recarosare la un prieten si vreau sa intru in legalitate pentru a putea circula fara frica de garda.

Am fost la RAR am obtinut acceptul pentru recarosare dar acum trebuie sa le duc o factura de recarosare de la un service autorizat Isuzu.Acum interveniti voi dac ma puteti indruma catre unu sau catre cineva anume care sa ma ajute.De ce am nevoie eu: de o factura precum ca am facut recarosarea la service autorizat Isuzu cu o suma informativa , eu platesc tva-ul ,impozitul si tot ce mai e nevoie pentru a fi omu multumit si dau si de baut.

Cam asta e, acum astept poate am noroc si mai incerc si eu pe alte parti.

Oricum multam fain macar ca a-ti avut rabdarea sa ma ascultati.

Cu stima

:hi

ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor...caut servce autorizat Isuzu

din cate stiu eu iti trebuie o hartie de la orice service autorizat sa faca recarosare ... :grin: nicidecum de la service isuzu ...si daca te duci la RAR, indeasa mai bine hartia cu valoare intre actele masinii ... o sa vezi ca orice factura provine din service autorizat! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Re: Ajutor...caut servce autorizat Isuzu

Scuze ca nu am raspuns am fost plecat citeva zile.

Multumesc celor ce incearca sa ma ajute.Yonutz ai dreptate nu trebuie sa fie special Isuzu ci doar autorizat.

Am gasit chiar si lista cu cei autorizati.

Brasov: Auto Brescia srl/ Kratos srl/ Top Auto Grup srl si Auto Pro Mond sa.

Bucuresti: C & I Service si OlimpikIntertrade srl.

Cam astea sunt prin apropiere daca mai sunt si altii in situatii ca mine sa stiti ca voi face rost si de numerele de telefon.

Mai ramine sa gasesc persoana de legatura ca stiti cum e azi degeaba ai bani daca nu ai cui sa-i dai. Le cam e frica de necunoscuti.

Inca o data va multumesc si daca aveti ceva ideei sunt dispus sa le ascult.

Cu stima,

:hi

ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare