KiNeTic Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Va salut pe toti possesorii de Samurai si nu numai!!!! Dupa o ploaie torentiala de aseara am constatat azi dimineata ca in masina sunt vreo 10 l de apa, care s-au scurs prin aerisirea de la masina, doar in partea scaunului din drapta. Cand am dat drumul la ventilatie sareau stropi de apa prin aerisitoarele din fata. Acum intrebarea: Cum pot desface grila de langa capota ? (am vazut ca e sudata si nu e prinsa in suruburi) ca sa schimb chederele sau sa remediez problema intr-un fel. Va multumesc pt eventualele sfaturi. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai e o operatie destul de serioasa.... m-am apucat eu odata de aceasta treaba... era infundat cutia in care este radiatorul care face caldura in masina... am scos o gramada de frunze uscate ... noroi etc. acuma face caldura, se poate folosi masina si iarna :) deci trebuie sa dai jos bordul, cutia care tine radiaorul, dupa aceea poti sa vezi aceea cutie de plastic si poti sa inlocuiesti ghederele .... La mine a durat operatia aproape o jumatate de zi spor la munca Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai Aoleu....................deci numai daca desfac bordul?....ca am de desfacut statia, circuite electrice, etc.... Am vazut ca dupa ce ma mai duc prin paduri sar numai frunze prin grilele interiorare de aerisire. Sa fie oare infundat ceva acolo? Mie caldura imi vine......nu am probleme. Cred ca incerc prima data sa bag Karcher -ul cu presiune poate se mai curata un pic pe acolo. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai nu neaparat trebuie deconnectata toata instalatia electrica, eu n-em facut, doar scoti suruburile care tin bordul, si ridici aprox 10-15 cm in sus, (altfel n-are loc acea cutie de plastic cand vrei sa scoti) Si eu am incercat prima data cu "kercher" dar nu s-a intamplat nimic, cand am desfacut am vazut ca nu avea "kercherul" nici o sansa, impingea mizeria numai pe cael radiator,... eu zic ca fara nici o problema poti sa te apuci de treaba.... Cumparati cateva beri si.... spor la treaba Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai :happy pai cred ca alta solutie nu am...... :app .......Ma duc sa am apuc de desfacut...Deci trebuie sa scot si radiatorul care face caldura da? Multam de informatie. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai Nu stiu exect cum este la SAMURAI. Verifica sa nu fie infundate orificiile de scurgere(se infunda cu frunze si praf) si sa dea surplusul inauntru. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai :ha: rad de comicul situatiei ... acum imi explic si eu de ce e umezeala in partea dreapta a masinii mele ... eu o puneam pe seama proastei conditii a tiglei de pe casa... ia sa faci matale niste poze cad te apuci de treaba sa stiu si eu ce am de facut TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai facem si poze :ang2 ...ca imi prind urechile pe aici OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai da tre sa scoti si radiatorul care da caldura.... deci tre lasat apa din motor... (am uitat) Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai adica trebuie sa scot si apa din motor??????? -- nu prea inteleg. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai Uite caua problemelor tale si cum se rezolva http://samurai-club.ru/forum/uploads/post-7171-1245705092.jpg http://samurai-club.ru/forum/uploads/post-7171-1245705261.jpg http://samurai-club.ru/forum/uploads/post-7171-1245705307.jpg http://samurai-club.ru/forum/uploads/post-7171-1245705367.jpg http://samurai-club.ru/forum/uploads/post-7171-1245706026.jpg http://samurai-club.ru/forum/uploads/post-7171-1245706154.jpg Uite cam ce ar trebui sa faci ca sa nu mai desfaci in vvitor juma de masina ca sa cureti radiatorul din interior http://izook.com/tech/samurai/body/heat ... rclean.htm daca vrei cu lux de amanunte tot procesul - du-te la link-ul de mai jos - zeci9 de poze, limba nu o intelegi dar la cate poze sunt nici nu trebuie. Daca nu ai inteles totusi ceva intreaba-ma - eu stiu liomba lor. http://samurai-club.ru/phpbb2/viewtopic ... highlight= Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai salut ridica capota si vezi ca sunt pe panoul ignifug sunt doua furtune de cauciuc indoite se poate ca acestea sa fie infundate poti da mai bagi si pe linga chederul de la parbriz niste silicon de lipit acvariu si eventual nu in ultimul rind desfaci bordul si pe grila respectiva montezi un captator de vant uitate in poza mea din avatar este de dacie trebuie taiat putin din el pt ca sa se deschida capota la maxim eu am facut aceasta operatie din cauza frunzelor sa nu mai intre prin grila respectiva inainte sa desfac bordul si ai mare atentie la radiatorul de incalzitre la furtune multa bafta :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai cred ca o sa ma apuc in weekend de desfacut...ca se pare ca e o distractie de vreo 8-9 ore OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai asa arata si la mine ca in pozele lui vitalies.... dar acuma e cuuurat.... Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai Salut, daca tot te apuci de treaba, documenteaza te rog toata operatiunea si posteaz-o aici. Si eu sunt in aceeasi situatie: intra apa, aerisirea e plina de frunze si praf (apropos, un filtru ceva se poate pune?) incalzirea nu prea mai merge. multumim Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai cel mai bine pui o grila exact cum a pus Vitali :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Inundatie in Samurai Imi pare geniala solutia data in linkul de pe iZook. O voi incerca. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Inundatie in Samurai nu e o idee rea de pe izook. dar noi de la costin de la samurai am scos o caramida intarita tun :grin: . acolo intra frunze dar si noroi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Inundatie in Samurai Asa arata bordul desfacut.....Nu am mai putut rezista si l-am desfacut pana la urma ieri :wink: Tulai!!!! ce am gasit pe acolo, frunze , noroi, gandaci morti (probabil de germania). In fine, am curatat.....iar azi ma apuc sa-l montez la loc dupa ce gasesc o plasa (sita) sa pun acolo. Ma gandeam ca poate ar fi mai interesant sa pun sita pe capota si nu in interior. In interior cred ca preseaza chederul de cauciuc, iar acesta nu va mai sta etans. - posibil sa se auda dupa aceea zgomote ciudate la gropi. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Inundatie in Samurai Aoleu fratele meu ce facusi acolo? Chiar trebuie desfacut tot bordul pentru ascoate frunzele si gandacii??? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Inundatie in Samurai Pai Ionutzt - prin gaura aia model izook incape si varful pickamerului - spargi caramida si o scoti pe bucati :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Inundatie in Samurai Aoleu fratele meu ce facusi acolo? Chiar trebuie desfacut tot bordul pentru ascoate frunzele si gandacii??? Din pacate trebuie desfacut tot. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Inundatie in Samurai Da trebuie desfacut tot bordul. Folosind metoda de pe izook nu poti curata chiar tot (radiatorul care da caldura e infundat rau - am folosit acul de cusut ca sa scot mizeria de acolo) Deci propun demontarea bordului si montarea unei site. Spor la treaba pt cine mai are probleme de genul asta. Aaaaaaaa......era sa uit........nu e foarte complicat de demontat si pus la loc. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Inundatie in Samurai iata si pozele OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Inundatie in Samurai Pai trebuie sa ma apuc si eu de treaba asta dar sa vad unde ca in fata blocului parca nu prea merge. Spune-mi te rog, cand ai pus radiatorul la loc a trebuit sa faci aerisire cum se facea la dacii odinioara sau doar ai completat cu lichid de racire si asta a fost tot? Ne intereseaza si ce solutie de plasa ai ales si cum ai montat-o. multumim Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate