shaw Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Nu stiti unde se pot gasi torpedoul cu tot cu sistemul de inchidere , fete de usi si alte elemente de interior ? Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: cumpar elemente interior terrano II modelul 93 :rules Treci mai intai pe la prezentarea membrilor si discutam apoi! Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: cumpar elemente interior terrano II modelul 93 Nu stiti unde se pot gasi torpedoul cu tot cu sistemul de inchidere , fete de usi si alte elemente de interior ? Multumesc anticipat Da-mi un PM dupa ce intrii in ''legalitate'' poate te ajut eu Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate