Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Facem ceva in weekend 27-28 Iunie 2009 ?

watcher

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Facem ceva in weekend 27-28 Iunie 2009 ?

:bravo Tractusaure , sa-ti fie de bine ! :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

V-as pune si eu niste poze cu ce am facut eu sambata (sa ma scot)... dar sigur o sa-mi aruncati vineri Brancardierul de pe bac ... asa ca ma rezum sa va zic ca va dau un gratar si un pahar de vin sa uitati de . :sht .. :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

GOGANASHULE, e mai bine asa? :ha: :ha: Inca imi mai caut maceta pentru delta, ca Yonutz a zis ca imi face rost de una si pe urma s-a sucit :ha: :ha: :P :ha:

Link spre comentariu

@tractozaure..........fratele meu.....nu mai zic nimic ca poate ma faci KEBAP..... :ha: :ha: .....dupa aia pe cine mai skoti din KKT...... :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Tractozare nu m-am sucit ...Au venit rumanii peste GPScu si trebuia sa aiba si el cu ce sa le taie "painea si sarea"! :ha: Asta dupa ce le-a taiat unghiile de la masini in prealabil si i-a lasat putin fara auz (mau). Scula arata ca o ranga si taie ca toporul ... Ori tot ori nimic! :ha:

PS - daca TOTUSI vrei una suna-ma maine, sun pe ala si vine imediat sa-ti prezinte arsenalu'! :ha:

Link spre comentariu

Tractozaure, stii ca am mai vorbit despre asta, si pana acum nu s-a potrivit. Poate vreodata...

De data asta am urmatoarele retineri:

1) am bilete la bestfest cumparate din februarei/martie

2) mama se interneaza maine pt o operatie :sr

Gabi Pas: MERCI pt film, arata chiar bine ce era cu ravena aia! felicitari!

Link spre comentariu

iertati-ma ca ma bag si eu peste topicul vostru, dar cand am vazut filmuletul ala cu limbaj obscen si tractoarele printre copaci :grin: , mi-a trecut ideea din capul meu de a-mi lua o masina noua chiar daca era doar o niva da parca e pacat sa "scartaie" crecile pe ea in halu ala

Link spre comentariu

Scartaitul crengilor nu e nimic, face parte din placere, mai nasol e cand faci cate o gaura in usa, in tavan, cand iti crapa / explodeaza un geam, etc...

Acuma intr-adevar nu prea merita masina noua, si probabil ca cu banii de niva noua iti iei un samurai cu cele utile deja pe el...

Link spre comentariu

Ciudat animal e offroaderu'. Daca se baga de bunavoie in ra...vena pana in gat, e OK, dar daca ciobanu' zis si "prostu' ala" il baga pe drum de vite, iese cu "morti si raniti" :) Super filmuletele, mai ales jungla, se incadreaza la fix in ideea de a avea la ce sa va uitati la pensie, ca pana atunci e de lucru in teren.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Corecta faza cu 'unde te bagi singur' .

Stii de ce injurau baietii?

Unu di colegi isi tot vopseste masina :ha: si tot nimereste la iesiri din astea . Pe de alta parte, se intapla ca de obicei, cand intrebi pe cineva zice 'nu e drum acolo, e GREU'. asta ne-a trimis pe o ravena destul de complicata: adica, ce se vede in filme e doar prima treime, apoi se muta inclinatia invers, etc...

Link spre comentariu

Cred ca acel coleg nu suporta ideea de culoare decat cu dungi ...orizontale si verticale! Si ar mai fi o vorba: nu e ptr cine se pregateste ci ptr cine se nimereste! :ha: Dar per total da bine de tot in poza ! :ha:

Link spre comentariu

...........am fost acolo.........ziceai ca esti in MONTAGNE RUSSE.....si asta cu PATROLU...... :ha: :ha: :ha: .........la un momendat, se aude in statii, vroiam sa ne intoarcem......dar era imposibil.....un degetel daca il scoteai afara si te zgariai........ :ha: :ha: :ha:.....GPSCU daca punea mana pe cioban il indesa la filtru de aer........ :banana :banana

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Maracinii, da, da, da maracinii ...primul cosmar al lui Terente ...si poate nu singurul (se apropie Delta)! :ha:

Domnu' oare te-ai rugat indeajuns zilele astea sa nu cumva sa te ia somnul, asa pe la sfarsit de saptamana? :ha: AMR 48 de ore pana la plecarea in Delta! Da, da, daaaaa! :h5 :x Pasta de dinti ai destula? :ha: Ca la mine in casa ai gasit sa ma manjesti cand dormeam si te-ai tirat miseleste... slp :ih Oare ai idee cat de obositor e un drum de 400km? :ha:

Link spre comentariu

Ciudat animal e offroaderu'. Daca se baga de bunavoie in ra...vena pana in gat, e OK, dar daca ciobanu' zis si "prostu' ala" il baga pe drum de vite, iese cu "morti si raniti" :) Super filmuletele, mai ales jungla, se incadreaza la fix in ideea de a avea la ce sa va uitati la pensie, ca pana atunci e de lucru in teren.

@zoltan,cel care "vorbeste de bine"pe cioban era primul...cred ca era super nashpa sa fii primul si sa nu vezi ce e in fata ta la 2 metri...

a mai fost o faza misto,ca GPScu(primul :grin: )stia un drum,dar ciobanu a zis ca e ...greu!! si a zis: luati-o pe aici! si am...luat-o!!! :P :ha: :banana :ypu

una peste alta...cred ca a fost mai bine asa... :ypu :uameni

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare