Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu DORMITORUL MOBIL pe TRANSALPINA si Transfagarasan

blueheart

Postări Recomandate

Salutare. In continuarea topicului 'DORMITOR IN OPEL ASTRA CLASSIC II hatchback', in sfarsit pot sa va arat poze cu expeditia mea:

http://s569.photobucket.com/albums/ss138/bluehearth/

si pe seara mai vin cu altele, apoi azi-maine incerc sa pun si filmuletze pe youtube, ca intre timp trebuie sa spal masina, s-o smirgheluiesc pe burta ca s-a luat grundul in incidentul ala spre Ranca, apoi diluant, apoi vopsea cu zinc; mai ramane pragul la care s-a rupt clema din capatul dinspre roata fata dreapta, desi vad ca sta pe pozitie.

PS: cred ca vara asta, in afara de alte drumetii, cred ca ma mai bag o data pe Transalpina. dak oi gasi sa-mi iau o masina de teren, bine, dak nu tot cu opelu :)

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator van

Re: Cu DORMITORUL MOBIL pe TRANSALPINA si Transfagarasan

Frumoasa tara mai avem.

Sa va fie de bine si la cat mai multe iesiri, caci vorba aceea RULOTA AVETI ACUMA *****

:1

Link spre comentariu

:ha: .. corect rulota, ca ati vazut ca am si 'draperii' in 'ferestre'.

cum sa injur? a fost cum ati zis: se poate, dar cu ochii cat cepele, si in cazul meu cepele au fost mari ca al meu copilot a fost cam 'incompetent'; sper sa-si revina.

caut masina de teren, in 5 usi, ca sa-mi fac si in asta dormitor. ajutati-ma cu recomandari. multumesc

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

cinc il termin pe al meu ,Nissan LWB 28 td, poate invat sa bag poze.....ai prins experienta ,vointa ai sigur .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

..experienta aveam io mai demult, ca acum 2 ani am fost cu un renault clio diesel, 4 pers, una insarcinata, deci 5 pers.., pe valea latoritei, spre lacul petrimanu, apoi cu coborare pe la polovraci. si in afara de experienta, e nevoie sa simti fenomenul asta al mersului cu orice masina pe drum accidentat, cum trebuie ocolita o piatra mare, cum se trece de un sant, o balta etc.

bineinteles ca te bagi cat iti permite masina, ca dak n-are garda n-ai ce-i face, dar si despre astra mea multi ziceau ca nu fac nimic, si io am trecut pana la urma transalpina; si o s-o mai trec vara asta, tot cu astra, sau poate reusesc sa-mi iau una de teren, ca oricum ar mai fi nevoie de una in familie.

Link spre comentariu

multam'. apropo de iubitor al naturii: eu cred ca iubirea asta de natura nu inseamna doar sa iti placa sa te duci in diferite locuri din natura si sa stai pe acolo, ci MAI MULT, sa o si protejezi sau sa o cureti cand nu o gasesti asa de curata cum ai vrea tu. de aceea, sunt disperat in a nu lasa un gram de resturi de orice fel care rezulta din trecerea mea prin locurile pe care le perind. niste poze care demonstreaza 'ca nu manand rahat' spunand astea despre mine sunt cateva poze facute sus la balea lac, in care apar in mana cu o sticla de apa la 0,5 si o cutie de bere; ei bine alea nu erau ale mele, ci le gasisem in locul unde facusem pozele, le-am luat ca nu le suportam vazandu-le aruncate acolo, de niste CRETINI bineinteles, si le-am aruncat intr-un loc amenajat pt gunoi aflat la o distanta nu foarte mare.

adionweb, vad ca ai un terano benzinar; cum se comporta, comparativ si cu un diesel? dak ar fi sa iti iei alta masina, ce ti-ai lua acum?

Link spre comentariu

aici http://s569.photobucket.com/albums/ss13 ... /?start=40 gasiti poza cu resturile adunate, pagina 3, randul de jos.

Link spre comentariu

de aceea, propun tuturor forumistilor, fratilor, haideti sa dam CONCRET dovada ca iubim natura, deci ca o si protejam si curatam. CUM ? pai uite ce propun eu: cand plecati in expeditii, pe langa bagaje, etc, luati la voi si mai multi saci mai mari in care sa strangeti de pe traseu gunoaie si resturi cat puteti voi cara in masinile voastre. dak facem asa fiecare, va garantez eu ca urmatorul drum prin aceeasi zona vi se va parea muult mai frumos, iar natura va va rasplati in felul ei.

Lucrurile mari se fac in pasi mici, de catre cat mai multi dintre noi. Nu asteptati la altii sa faca aceste lucruri mici, dar foarte importante pentru natura, pentru noi; si cand ma refer la altii, ma refer si la autoritati, societati de salubritate etc (ca pe seama lor punea un coleg de munca abundenta de resturi pe care le gasesti la tot pasul, de nu mai putem respira, privi, trai).

Deci haidem sa ne lasam numai de a ne exprima nemultumirile (deci vorbe) si sa FACEM CONCRET ceva, orice, oricat de putin (deci FAPTE).

Si mai propun ceva: considerand protejarea naturii o calitate, o virtute a individului, deci a mea si a ta, colegule forumist, propun ca intre pozele pe care ni le impartasim, sa prezentam si 'rezultatele' actiunilor noastre, asta ca dovada, dar si pt a da exemplu si a arata ca se poate.

Va multumim anticipat, eu si prietena noastra, natura :)

Link spre comentariu

si inca ceva, ff important: incurajati sa procedeze asa si pe prietenii, rudele, cei cu care drumetiti, si copiilor vostri.

Link spre comentariu

adionweb, vad ca ai un terano benzinar; cum se comporta, comparativ si cu un diesel? dak ar fi sa iti iei alta masina, ce ti-ai lua acum?

ceva mai `fasnet` decat diesel ...! ceva mai ``mancacios`` !!!

daca ar fi..... hmmm da Y60 !

Link spre comentariu

bancheta spate la terano e rabatabila? se poate scoate sezutul banchetei spate? (partea pe care se sta)

Link spre comentariu

Revin, in legatura cu traseul pe TRANSALPINA :

aici este un film cu dormitorul mobil, cu salteaua neumflata : http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f

in continuare, sunt 14 filmuletze facute pe Transalpina, cu titlul: 19 06 09 part (1..14)/14 :

http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f

..aa, fara part 8, uitasem.

Link spre comentariu

:) la care dintre faze? ca ba radeam, ba ma umplea de nervi ca nu ma ajuta cu traseul; ca sa nu mai zic ca e cel mai prost cameraman :ha: ..dar imi trecea, ca e baiat de treaba si istet foc, la orice altceva decat pe unde trebuie sa calce roata .. :T .. sau poate sunt eu prea exigent

Link spre comentariu

IA-TI CU TINE DATA VIITOARE (nu neaparat in aceasta ordine) SOTIA/PPRIETENA/AMANTA sau pe toate, ca sa stii ca ai O BAZA .Ca sa fii fericit : cumpara-ti cea mai ieftina masina 4x4 , fa-o 'de vara ' inauntru ,trece cu spaga de ITP (eu am fost cu patrolul doar cu scaunul soferului,fara NIMIC decit tablasi geamuri, de afara masina arata cam intreaga.....) si fii fericit cu ea /EA atita cit dureaza. ESTI 'BOLNAV' DAR E PACAT SA TE VINDECI.

BRAVO PENTRU VOINTA ,................dupa standardele mele nu ar trebui sa-ti fie mila de masina???

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

@ cos: asta cu masina ieftina e cu dus si-ntors, sa nu iau vreo tzeapa.. ai vreo recomandare? mie-mi sunt ochii la un terano in 5 usi ca sa fac dormitor in el, dar cica nu se scoate sezutul banchetei spate si dak nu s-o putea sa dorm in el m-as reorienta la unul cu 3 usi.. ar mai fi si un grand vitara tot in 5 usi...jos la scara e de vanzare un patrol 2.8 diesel, 3 usi, nu scrie anul, inmatriculat pe bulgaria, la 5200 euro..dar e ditamai tancul-consum-costuri... sunt incert.. mai era pe autovit un terano 5 usi negru, din iasi, la 8000 euro, frumos dar cam mult...

Link spre comentariu

Dupa trei ani de cascat ochii la detalii,am cumparat o masina fara electronica sau care poate fi suplinita sau neglijata ) cu sasiu, servodirectie ,4x4,lunga sa pot dormi in ea intins-latit, diesel, pretabila la cage sectionat,partial int-partial ext,la care am muncit 5 zile la tabla , 12 zile la mecanica -turbina ,radiator, filtre, curele ,distributie , ambreiaj,directie ,frine, aeroterma, faruri,semnalizari.......fuzete, rezervor, ce mai atita vorba ,fara numar ,fara numar. Si nu e terminata.si nici eu nu sunt terminat pt ca ma umple de bucurie faptul ca surubaresc la ea si o fac 'de comanda' dupa cum ma duce capul.Am oscilat intre pajero benzina -gpl si patrol.Am ales patrolul pt puntea fata rigida si foile de arc de la suspensie .Am cumparat-o cu bani imprumutati si acum o poti cumpara la 2/3 din cit am dat pe ea atunci, pentru ca trebuia sa nu mai stau si sa ma uit lung la imaginile din reviste cu transfagarasanu sau cheile galbenei.Muncesc la masina numai in timpul cit nu produc-fac mobila ,ca pfa- si ma simt ca la 18 ani . Adica imi pot permite luxul de a visa la ce ai facut tu cu boaba ta de asfalt /RESPECT/. Inca mai am de munca la masina ,dar am pus-o in curse ca ma maninca.... Acum fiecare isi evalueaza optiunile.....pt mine asta a fost .Da ,consum, intretinere, etc- libertate , pasiune, viata-i scurta si te ia repede pe faras...las analizele pe seama altora.

Nu am nici o recomandare, intrucit eu ma pricep la cu totul alt domeniu.Ca am facut o alegere si ca ma bag la mecanica & altele,o fac pt mine,fara raspunderea de a avea grija altuia.Consider ca asta e masina pt nivelul meu si pt 'stilul' meu .

Link spre comentariu

Nici banchetele mele nu se pliau ,dar l-am modificat ,cu succes deplin .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare