Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu DORMITORUL MOBIL pe TRANSALPINA si Transfagarasan

blueheart

Postări Recomandate

Re: Cu DORMITORUL MOBIL pe TRANSALPINA si Transfagarasan

Probabil cu fundul strins.......prea strins.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ha: corect; dupa ceva stat pe ganduri am avut noroc ca venise din urma ciobanul cu aro alb si remorca (pe photobucket) si m-am ghidat dupa el.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

aseara in sfarsit am 'retusat' burta masinii: smirgheluit, dizolvant, 2 straturi de vopsea cu zinc. apoi putin pe puntea spate si pe scut am mai dat cu spray negru; nu se vedea de pe langa masina, dar vroiam eu sa iasa treaba buna, ca-s tipicar. iar capatul de prag de plastic l-am prins preventiv de contraaripa cu un holsurub mic dar d'ala galbui (nu negru ca plasticul ca nu am gasit), apoi i-am dat cu sprayul negru pe 'floare' ca sa fie in 'ton' cu culoarea neagra a pragului si contraaripei.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare