cos Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Cu DORMITORUL MOBIL pe TRANSALPINA si Transfagarasan Probabil cu fundul strins.......prea strins. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Cu DORMITORUL MOBIL pe TRANSALPINA si Transfagarasan :ha: corect; dupa ceva stat pe ganduri am avut noroc ca venise din urma ciobanul cu aro alb si remorca (pe photobucket) si m-am ghidat dupa el. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Cu DORMITORUL MOBIL pe TRANSALPINA si Transfagarasan aseara in sfarsit am 'retusat' burta masinii: smirgheluit, dizolvant, 2 straturi de vopsea cu zinc. apoi putin pe puntea spate si pe scut am mai dat cu spray negru; nu se vedea de pe langa masina, dar vroiam eu sa iasa treaba buna, ca-s tipicar. iar capatul de prag de plastic l-am prins preventiv de contraaripa cu un holsurub mic dar d'ala galbui (nu negru ca plasticul ca nu am gasit), apoi i-am dat cu sprayul negru pe 'floare' ca sa fie in 'ton' cu culoarea neagra a pragului si contraaripei. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate