givanel Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Huruit fata How'dy. Am si eu aceeasi problema. Cum ai rezolvat-o? Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ulise Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Huruit fata How'dy. Am si eu aceeasi problema. Cum ai rezolvat-o? Schimbat reductor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Huruit fata Grr.. suna scump. O sa caut sa fac o constatare prin Bucuresti, sa vad ce ma asteapta. Mai nou, de vreo 2-3 saptamani, se aude un "frecat de metal" pe la roata, gen placute blocate pe disc (dar nu cred ca sunt placutele ca nu reactioneaza la frana). face mai mult la roata fata dreapta cand virez stanga.se poate sa fie din aceeasi cauza? (face si la 4x2 si la 4x4). Sau sa fie vreun rulment? cat te-a costat schimbarea reductorului? Multumesc. Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Huruit fata Salut, am si eu aceeasi problema cand cuplez 4x4 - zumzait ca de motor electric sau ca la mersul in marsalier. Sa inteleg ca singura solutie gasita a fost schimbarea cutiei de transfer ? Intr-adevar sunetul pare sa vina de la rulmentul (?) de unde intra cardanul fata in reductor. Sunetul este prezent doar la angrenarea tractiunii fatza - fie prin trecerea in 4WD fie prin mersul in 2WD cu MRL-urile pe lock. In 2WD cu MRL-uril pe free nu se aude. Sunetul variaza in intensitate cu viteza si nu depinde de accelerare/decelerare abreiaj calcat sau nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Huruit fata Salut, am si eu aceeasi problema cand cuplez 4x4 - zumzait ca de motor electric sau ca la mersul in marsalier. Sa inteleg ca singura solutie gasita a fost schimbarea cutiei de transfer ? Intr-adevar sunetul pare sa vina de la rulmentul (?) de unde intra cardanul fata in reductor. Sunetul este prezent doar la angrenarea tractiunii fatza - fie prin trecerea in 4WD fie prin mersul in 2WD cu MRL-urile pe lock. In 2WD cu MRL-uril pe free nu se aude. Sunetul variaza in intensitate cu viteza si nu depinde de accelerare/decelerare abreiaj calcat sau nu. inainte de a incerca schimbarea reductorului (cutiei de transfer) cred ca ar trebui sa verifici nivelul la ulei din reductor si din grupul fata. posibil sa nu isi mai faca ungerea cum trebuie. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Huruit fata Uleiul a fost schimbat acum 2 zile. Nu s-a schimbat nimic in comportament Totusi imi vine greu sa cred ca singura solutie este schimbarea reductorului. Nu a gasit nimeni cauza problemei ? Sunt constient ca a desface un reductor si a schimba o piesa care poate fi greu de gasit este probabil mai costisitor atat financiar cat si dpdv timp decat schimbarea intregului reductor, dar totusi ... A incercat cineva sa mearga in continuare cu reductorul in respectiva conditite ? Ce s-a intamplat ? Un reductor SH cam la cati bani se gaseste ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
finu..l Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Huruit fata ACELASI URUIT l am avut eu la vitara mea ,se auzea doar pe 4x4 si crestea /scadea odata cu viteza Vina pentru acest zgomot o purta bucsa de cupru care centreaza planetara fata in butuc (se poate verifica miscand de capul de planetara in momentul in care nu este cuplata in 4x4 - daca are joc mare acolo e posibil sa fie aceeiasi problema ca la mine) Acea bucsa am cumparat o de la alpadrino si daca nu ma insel a fost cam 80 ron Pana sa schimb bucsa am demontat si m am uitat atent la ea -era destul de uzata-apoi am montat la loc cu multa vaselina bagata acolo, cateva zile nu a mai facut dupa care zgomotul a aparut la loc Dupa schimbarea ei totul merge perfect Daca constatati ca problema voastra e de la aceea bucsa si vreti sa o schimbati ,demontati o intai ca acolo e si un semering care e posibil sa il distrugeti la demontare si va trebui schimbat si el. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate