maitre Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Am gasit pe ebay aceste distantiere de 2" din polyurethan pentru arcuri Pajero? Ce parere aveti, a incercat cineva acest tip de distantiere pentru inaltare? Daca spatele se va ridica cu aprox. 5 cm, cum o ridic de fata cu aceeasi inaltime sa nu stea in bot? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? Trebuie sa schimbi neaparat si amortizoarele altfel in 200 km vor fi istorie 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? Trebuie sa schimbi neaparat si amortizoarele altfel in 200 km vor fi istorie Deci mai bine inlocuiesc arcurile cu unele de Pajero lung ?! ...mentionez ca al meu este varianta scurta Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? Este mai bine dar cu conditia ca aceleea sa nu fie obosite 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? Ce solutie am pentru a pastra amortizoarele originale daca pun arcuri mai mari? Exista extensii pentru amortizoare? Am gasit ceva de genul acesta pe ebay, dar nu stiu cat de "sanatoase" sunt pentru amortizoare... http://cgi.ebay.co.uk/mitsubishi-pajero ... 7C294%3A50 Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? incearca un bl daca nu ai bani de un chit de inaltare complet,nu o sa nimeresti niciodata telescoapele cu arcurile...si sa nu afecteze fata masinii,credema ca am patito, am pus telescoape de hilux pe spate, am dublat arcurile sa nu sara cele originale telescoapele fiind mai lungi;bineinteles ca masina statea in bot caci pe fata nu am reusit sa egalez inaltarea,am pierdut la confort din cauza barilor de torsiune ridicate la maxim , am rupt telescoapele spate...si lista continua cu bucse fata paradite,un pivot, un rulment...vibratia in acest caz e mare + ca nu absoarbe socurile cum ar trebui. solutia:inapoi pe telescoape stok,bl de maxim 5 cm...si asteptam fonduri macar pentru un set de telescoape HD.... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? incearca un bl daca nu ai bani de un chit de inaltare complet,nu o sa nimeresti niciodata telescoapele cu arcurile...si sa nu afecteze fata masinii,credema ca am patito, am pus telescoape de hilux pe spate, am dublat arcurile sa nu sara cele originale telescoapele fiind mai lungi;bineinteles ca masina statea in bot caci pe fata nu am reusit sa egalez inaltarea,am pierdut la confort din cauza barilor de torsiune ridicate la maxim , am rupt telescoapele spate...si lista continua cu bucse fata paradite,un pivot, un rulment...vibratia in acest caz e mare + ca nu absoarbe socurile cum ar trebui. solutia:inapoi pe telescoape stok,bl de maxim 5 cm...si asteptam fonduri macar pentru un set de telescoape HD.... :) Scuze, sunt novice in materie....ce inseamna bl? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? body -lift ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? Dintre posesorii de Pajero poate cineva sa-mi spuna, din proprie experienta, care este cel mai bun kit de inaltare (suspension lift). Am nevoie de o inaltare suficienta incat sa-l incalt pe Mitsu cu 33/12,5/15. Precizez ca e un Pajero scurt 3500cc, v6 24v, an 1998, model wide-fender. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Ce parere aveti despre...? un kit foarte bun pentru pajero este cel de la OME. kit-ul complet contine telescoape, arcuri si bari de torsiune. nu stiu exact cat lift primesti (pepi de pe forum te poate ajuta cu numerele) ,dar pentru 33-uri iti trebuiesc si flanse distantiere de 30mm si poate putin "coafat" pe la aripile fata in coltul dinspre usa. :hi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate