Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

posesorilor de nissan terrano II diesel cu 5 usi

blueheart

Postări Recomandate

Salutare. La cine as putea sa vad si eu o masina ca asta, in apropiere de slobozia, sau ialomita; mi-as lua una, dar vreau sa vad inainte cam cum e masina asta, de la cineva care n-o vinde, deci care imi poate da niste informatii si pareri obiective. Alt motiv e sa vad cum se rabateaza sau dak se scot banchetele ca sa-mi fac io un pat inauntru.

multumesc anticipat.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: posesorilor de nissan terrano II diesel cu 5 usi

Patul nu prea merge. Randul 3 se scoate de tot, iar randul 2 se rabateaza catre fata, asta ar fi ok dar totusi locul obtinut asa nu ajunge pentru lungimea unui om. Eventual ramane varianta patului pe scaunele fata si mijloc, dar asta poti face la orice masina.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Bucuresti sau Constanta cand ajungi, daca ai drum ne vedem cu draga inima...dar in iulie sa scot masina din service...daca nu te grabesti...dar pana una alta poate gasesti in zona pe cineva sa te ajute. Cu stima :grin:

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

tinem legatura. in slob stiu un baiat dar are in 3 usi

as mai avea o rugaminte; pt ca ma impiedica distanta, ati putea sa-mi aratati niste poze la interior cu banchetele rabatate, ca sa-mi fac o parere?

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Pai cum iese din service cum trimit pozele...le rabatez si scot si ultimul rand sa vedeti exact ce si cum...dar mai dureaza cam o sapt, o sapt si ceva ca e lucrare mai mare...cu stima

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

Joi saptamana viitoare mergem la iesirea "3-5 Iulie "Safari in izmene" Off-Road Runners Team Club ".Drumul de la Brasov va trece prin Slobozia.La iesire e un restaurant unde ne oprim la cafea.Daca vrei ne putem intalni sa-ti aratam un terrano 2 diesel pregatit pentru asta :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

SUUUUUUPER TARE! Multam' :h5 vin negresit; pana atunci cercetati-mi dak aveti timp topicurile: 'DORMITOR in Opel Astra Classic II hatchback', 'Cu DORMITORUL MOBIL pe Transalpina' si poze pe http://s569.photobucket.com/albums/ss138/bluehearth/ ca sa vedeti cu ce si pe unde m-am bagat, si sa-mi ziceti dak cu asa 'dotare' as putea sa va insotesc si eu macar pe post de 'copil de trupa', ca doar vreau si eu sa ma fac 'baiat mare' ca voi. :) .

Link spre comentariu

acum am citit amanuntit despre expeditia asta, si observ ca nu am nici dotare, nici nu sunt cunoscut.. de intalnit la slobozia sigur ne intalnim (o sa-ti dau un privat sa schimbam nr de tel ca sa imi zici cam la ce ora, si unde ne gasim).

Totusi, as putea sa 'ma tin dupa voi' cat mi-e mie accesibil cu masina, sau ar mai fi vreun loc de copilot?

Link spre comentariu

copilot am deja,iar masina va fii plina cu familia pe care o las la mare.Pentru a 2-a intrebare cred ca mai in masura sunt organizatorii sa-ti raspunda>Intra pe topic si intreaba!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare