suzuker Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 1300 de euro, hai sariti cu banul ca e super oferta, cred ca mai si lasa ceva... :grin: http://nissan.anunturi-auto.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini-Tunate/Nissan-Patrol-3200-Diesel-352027.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Lipoveanu, reducere masiva la furia neagra :D masina aia a vrut so ia un preten............a stat f mult timp la herastrau...........vroia 65 mil pe ea exact cat sa i plateasca impozitu.....cu tot cu datorii............ :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Lipoveanu, reducere masiva la furia neagra :D Ofeream 1000 euro daca avea motor de 2.8 Turbo.CASH ! Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Lipoveanu, reducere masiva la furia neagra :D :ha: a luat poza de pe aici ... cata vigilentza la moderatori ... sau cum se spune ' DORMITI LINISTITI , MODERATORUL VEGHEAZA !' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate