Niva Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Un scurt montaj cu niva in actiune Rally Raid ! Am hotarit ca cele peste 800 de ore filmate cu Niva in actiune ,sa le selectez si sa le pun pe youtube. Va urma! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Niva in actiune ! pun si eu un filmulet, e din pagina de unde era si link-ul tau :grin: [youtube:17i89mnm] [/youtube:17i89mnm] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Niva in actiune ! Citeva montaje scoase de la naftalina cu NIVA ! Va urma ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Niva in actiune ! foarte frumos! :h5 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Niva in actiune ! :bravo :bravo :bravo :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Niva in actiune ! O alta iesire ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Niva in actiune ! Foarte frumos! :bravo Mai vrem! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Niva in actiune ! Superbe! Imi puteti spune daca 503(galben) si 200(alb) sunt motoarele originale de 1600 pe carburatie? Daca da ,ati facut ceva modificari esentiale la ele? Multumesc. bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Niva in actiune ! Foarte frumoase filmuletele @niva , imi place mult montajul cu cele doua nive "la plimbare" ... cine zice ca 1 cal putere in mod 4x4 nu face diferenta :D se inseala ;) Succes pe mai departe in activitate si asteptam filmulete noi . ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Niva in actiune ! @moshu68 - 503-ul are un motor de fiat 2000 cu carburatoare delorto , iar 200 are carburatie normal de lada 1600 , dar cu axe modificate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Niva in actiune ! Salutari! Nu m-am gindit ca unul din cele mai bune accesorii de offroad este un cal! As vrea si eu unul! Problema este ca nu stiu unde sa-l bag in niva! Glumesc evident! Super filmari, felicitari pt. rusoaice! 73! de yo9gdj Dragos yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate