moza victor Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Vf. Omu Buna, Ne poti da detalii despre traseul pe care l-ai urmat , de unde ai plecat ,cum este drumul , cati km ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_mjc Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Vf. Omu Felicitari pt altitudinea maxima atinsa cu masina .Poate ne poti da si noua ceva detalii privind traseul ca vreau si eu acolo . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Vf. Omu Si masina asta a ajuns la omu,impreuna cu mine in anii trecuti....:grin: Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Vf. Omu Si pe 2 roti:x Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Vf. Omu Eu zic sa nu se raspnadeasca vestea ca poti ajunge cu masina pe Omu' ca nu e frumos....eu unul personal nu sunt de acord cu genul asta de "offroad"....sunt ca pantofarii pe partii. Hai sa ramanem in zonele mai putin turistice si Parcuri Naturale ca sa nu dam la altii motive de comentari. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: Vf. Omu Eu zic sa nu se raspnadeasca vestea ca poti ajunge cu masina pe Omu' ca nu e frumos....eu unul personal nu sunt de acord cu genul asta de "offroad"....sunt ca pantofarii pe partii. Hai sa ramanem in zonele mai putin turistice si Parcuri Naturale ca sa nu dam la altii motive de comentari. Corect:h5 ,dar asta s-a intamplat acum ......nici nu mai tin minte,multi ani,atunci nu era interzis :dr4 Editat Februarie 8, 2013 de Astral Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate