wyy Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Am si eu o problema si poate ii gasesc rezolvarea aici. Am o toyota rj70 si mai ales cand ploua mi se aburesc geamurile rau. tin sa precizez ca aerul nu este pe recirculare. imi poate spune cineva cum sa rezolv aceasta problema sau de la ce ar putea fi ? ca m-am saturat sa merg cu geamu deschis :grin: multumesc anticipat! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 Am si eu o problema si poate ii gasesc rezolvarea aici. Am o toyota rj70 si mai ales cand ploua mi se aburesc geamurile rau. tin sa precizez ca aerul nu este pe recirculare. imi poate spune cineva cum sa rezolv aceasta problema sau de la ce ar putea fi ? ca m-am saturat sa merg cu geamu deschis :grin: multumesc anticipat! E foarte posibili ca apa de ploaie sa intre pe undeva in masina si sa imbibe mochetele. Daca mocheta e imbibata cu apa, tot timpul se vor aburi geamurile. Verifica pe la baza parbrijului pe sub cheder. De obicei marginea de tabla e mancata de rugina in zona aceea si permite intrarea apei care se scurge pe parbriz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 nu stiu cum este masina ta---eu am rezolvat prin schimbarea filtrului de polen Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 a mea nu are filtru de polen, ca si eu tot la aia ma gandisem prima data ... @max - cred ca apa intra putin pe undeva dar nu cat sa se imbibe in ceva... chiar nu stiu ce sa-i fac :( Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 a mea nu are filtru de polen, ca si eu tot la aia ma gandisem prima data ... @max - cred ca apa intra putin pe undeva dar nu cat sa se imbibe in ceva... chiar nu stiu ce sa-i fac :( In instalatia de climatizare exista tot felul de bureti lipiti pe clapete. Poate ajunge apa la ei si sunt umezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 ar mai putea fi o mica fisura in calorifer de caldura,daca ai antiger-pune pe limba===altel vezi sa nu fie opturata intrarea la ventilator cu frunze,etc (imbibate in h2o) merita verificat Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 ok. o sa verific... daca mai sunt idei, astept. ms Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 dar vreo solutie ceva de dat pe geamuri ? Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 Orice masina abureste cind ploua, mai mult sau mai putin. Baga ventilatia doar pe parbriz intr-o turatie superioara cu aerul pe neutru sau spre rece. La mine asa se curata geamurile aproape instant. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 Aceeasi problema o am si eu in Samurai, nu-mi intra apa pe nicaieri iar instalatia e pusa sa "traga" de afara (nu recirculare). Buba e ca ploaia iti raceste rapid masina, aerul dinauntru e cald si probabil saturat de vapori (prin expiratia pasagerilor) si cand atinge geamurile (reci de la ploaie) condenseaza. E la fel ca iarna cand afara e super frig si geamurile sunt foarte reci. Eu am reusit sa dezaburesc geamurile, pe ploaie mare, regland instalatia sa dea un pic de aer cald, numai pe geamuri. Stiu ca e incomod, mai ales vara dar asta a fost solutia pentru mine. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 Exista si un spray de dezaburire, eu il folosesc iarna, se gaseste pe la benzinarii sau raioanele auto din hpermarket. Rezulta o pelicula transparenta de apa atunci cand este umezeala prin care se poate vedea.. Poate totusi chiar daca ai actionat comanda de aer din exterior sa nu functioneze si sa fi ramas blocata pe "recirculare".. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 O idee ar putea fi canalele de scurgere de pe langa stalpii A sa fie infundati cu praf sau frunze...eu asa am patit la un Opel mai demult si tot timpul intra apa la sofer la presuri....si se abureau foarte tare si foarte repede. Sper sa te ajute cumva...cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 sapun. u servetel cu putin sapun si gata. pot incerca in baie, pe oglinda, ca sa-ti dai seama de cantitatea mica de sapun de care ai nevoie. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Aburire geamuri toyota rj70 multumesc Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate