DanB Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Salut, De când mi-am luat G-ul (350d din '94) m? tot gândesc ce modific?ri s?-i fac anul acesta, ce sa las pentru anul viitor. Ini?ial am zis c? nu-i fac înc? nimic, p?rea suficient de ok pentru plimb?ri ?i off road mediu a?a cum e. Am trecut duminic? pe la Buz?u ?i am f?cut cea mai mare parte din trialul de la open, pe unele por?iuni îns? mi-ar fi prins bine câ?iva cm în plus sub ma?in?. Deci, ce modific?ri sunt realmente utile, care sunt mofturi de care de fapt nu ai nevoie mai niciodat?, care sunt compromisuri necesare? Experien?a celor care au folosit efectiv ma?ina cred c? poate fi foarte util?. De asemenea ceva ponturi pentru un service specializat/unde ?i cu ce piese se pot face modific?rile ar fi utile pentru toat? lumea. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
behashbeu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service salut se pune problema: ce vrei sa faci cu el ? daca vrei competitii e clar ca trebui sa intri masiv in el, de la roll cage pana la inaltare, gume jmekere (poate tractorashe), troliu, etc. daca e doar for fun, noroaie si expeditii eu zic ca un set de gume bune si troliu ajunge. eu am un 230GE si nu i-am facut nimic inafara de gume, bara si troliu. si ma distrez minunat, nu mi-e teama sa merg niciunde cu el, mai ales daca mergi in echipa cu inca 1-2 masini. am zis :)) Mercedes Gelandewagen. The best. Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service Corect! Asa, maximul care se paoet face mi se pare cel al lui Sorin Parvulescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service salut se pune problema: ce vrei sa faci cu el ? daca vrei competitii e clar ca trebui sa intri masiv in el, de la roll cage pana la inaltare, gume jmekere (poate tractorashe), troliu, etc. daca e doar for fun, noroaie si expeditii eu zic ca un set de gume bune si troliu ajunge. eu am un 230GE si nu i-am facut nimic inafara de gume, bara si troliu. si ma distrez minunat, nu mi-e teama sa merg niciunde cu el, mai ales daca mergi in echipa cu inca 1-2 masini. am zis :)) Iata cum arata a mea, eu o folosesc numai pt off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 (editat) salut se pune problema: ce vrei sa faci cu el ? daca vrei competitii e clar ca trebui sa intri masiv in el, de la roll cage pana la inaltare, gume jmekere (poate tractorashe), troliu, etc. daca e doar for fun, noroaie si expeditii eu zic ca un set de gume bune si troliu ajunge. eu am un 230GE si nu i-am facut nimic inafara de gume, bara si troliu. si ma distrez minunat, nu mi-e teama sa merg niciunde cu el, mai ales daca mergi in echipa cu inca 1-2 masini. am zis :)) cam la asta ma gandeam si eu pentru anul asta, bara si troliu, eventual vreun scut sub motor, deocamdata nu o bag in nicio competitie, poate de la anu. voi unde le-ati montat? ce troliu recomandati? Bogdi, din poza pare ca i-ai pus bara noua, troliu si cred ca si roll cage. Ai si inaltat-o? Modificarile le-ai facut in Bucuresti? Corect! Asa, maximul care se paoet face mi se pare cel al lui Sorin Parvulescu cred ca asa il fac dupa ce indoi tabla de pe el, acum imi e cam mila de el sa-l tai atat. referitor la ce vreau sa fac deocamdata: forestiere, iesiri la sfarsit de saptamana, nu vreau sa-l folosesc pe post de masina de oras, doar offroad. Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service Da, este inaltata! Toate modificariile sunt facute in Bucuresti. Referitor la troliu, cred ca unT-Max iti este f. bun si este si la pret OK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service UP Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RazvanS Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service eu zic sa-l tai :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service eu zic sa-l tai :) o sa castig 100 de kilograme si o sa pierd prea mult timp. si bani. :D avand in vedere ca nu s-a inghesuit prea multa lume cu sfaturi, am hotarat sa merg pe propria experienta, asa ca o sa modific ceva la el doar cand o sa am probleme in teren. rup bara, ii pun bara, dau cu burta, o inalt si ii pun cauciucuri de 33 (cred ca astea incap), ma inpotmolesc, ii pun troliu ... si etc. a, daca o rastorn si sifonez nasol, o si tai ! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RazvanS Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service glumeam dane :) mi se pare o mare prostie sa o tai eu zic ca nu prea are nevoie de multe modificari ..ea e gandita din fabrica sa nu aiba nevoie.... eventual ii pui niste cauciucuri MT ... (ca si dimensiune eu le-as lasa standard) .. sunt convins ca se va descurca super bine ... restul sunt fantezii .... intr-adevar o sa arate mai suparata daca o inalti .. ii pui troliu .. snorkel si alte chestii....da ia intereseaza-te la cei care au troliu (si ma rog nu fac expeditii in himalaya) de cate ori s-au troliat de nevoie .. si de cate ori s-au troliat asa .. ca sa vada care e treaba :).. iti spun eu .. ii pui troliu si a nevoie de el de 2 ori in 3 ani .. si atunci nu ai de ce sa te prinzi .. sau nu iti ajunge cablul .. etc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service Nu vreau sa par rautacios, dar voi pe unde faceti off-road de nu aveti nevoie de troliu? Sau daca aveti nevoie sa nu aveti de ce sa va trageti? Ala nu mai e off-road! Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service Nu vreau sa par rautacios, dar voi pe unde faceti off-road de nu aveti nevoie de troliu? Sau daca aveti nevoie sa nu aveti de ce sa va trageti? Ala nu mai e off-road! nici eu nu vreau sa par rautacios, da nu stii ca g-ul nu are nevoie de troliu? si cand pare ca are, nu are, e problema pilotului! :grin: serios acum, cand o sa am nevoie de troliu, il montez Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service las o originala!umbla numai capitolul inaltare! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RazvanS Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service boys .. eu am si glumit putin .. dar sunt deacord cu dan ca totdeauna e din cauza soferului... adica daca vrei sa o infigi in noroi pana la oglinzi .. o infigi si gata ... si nu mai iesi decat tras de un tractor ... "ambitia" umana... ca sa nu zic prostia depeseste cu mult performantele oricarei masini :).... spun din proprie experienta :) ... pana la urma in teren asta e farmecul .. sa te mai si murdaresti putin ... sa mai ai motive sa injuri sa faci bascalie , haz de necaz.. etc .... ca altfel iti iei o masina normala si mergi pe strada .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service De troliu probabil o sa am nevoie, problema e ca daca vrei sa faci lucrurile cum trebuie nu poti pune doar troliu. Ar trebui pusa o bara serioasa, care sa aiba suport de troliu, asa creste greutatea pe fata, deci trebuie sa umblu la suspensie, daca umblu la suspensie e pacat sa nu o inalt un pic, iar daca tot e la service logic ar fi sa-i pun si niste praguri mai zdravene, bara spate, niste flanse, niste ... Deci complicat. :) Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service Nu cred ca o "bara serioasa" iti va fi si foarte folositoare. Dar va fi grea. MT-uri 33x10.5, scut, praguri, troliu, suspensie, ..., bara fata + spate. Cam in ordinea asta. Eu am terminat cu pragurile si ma gandesc la troliu. Poate cu o bara mai "delicata", gen AFN. Suspensia as schimba-o cand o pica cea de pe masina. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 (editat) Eu am inaltat caroseria cu 2 cm, si un kit de suspensie de + 4cm , si imi intra fara probleme 36. Vis-a-vis de troliu, am un Warn 9.5ti de vreo 5 ani, inca rezista desi am troliat cu el serios ( si pe mine, dar mai ales pe altii...) Exceptand faptul ca nu are viteza f mare, este ok , fiabil in primul rand. Nu am schimbat nimic la e inac ( adica am schimbat cablul de 2 ori) am uitat, al meu este 460, nu 463 Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service am uitat, al meu este 460, nu 463 caroseria ai inaltat-o fara sa ai probleme cu levierele, manetele, volanul etc? inteleg ca nu ai mai taiat nimic la aripi si intra 36? o fi valabil si pentru 463? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Modificari necesare Mercedes G. Recomandare piese ?i service Am avut probleme cu blocabilele ( la 460 sunt diferite de 463-sunt cu tije) in rest , exceptand faptul ca a trebuit sa reglez tija schimbatorului de viteze, nici o problema, si nu am taiat nimic Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate