tdanys Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Se vede ca Anglia e patria Land rover :grin: inca nici nu a iesit model nou de discovery si astia au deja forum plin despre masina, si ce vor sa schimbe pe masina noua :ha: http://www.disco3.co.uk/forum/index.php aveti acolo brosura cu noul look si modificarile aduse. in rest se pare ca e scumpa ( cum altfel:)) si chiar si pt englezi (se plangeau unii)....undeva incepand cu 34k lire. am postat pt ca am citit forumul si m-a surprins cum unii se bateau sa ia masina si ma gandeam daca e chiar ok sa te bati pt primele modele....care se stie ca intodeauna au prb pana se ruleaza 1 an, 2. dar acum probabil si in functie de dotarile financiare.... in rest....fac pariu ca le vedem cand se lanseaza la ei...direct la noi pe strazi...sau o fi criza prea mare? :P isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: noul discovery- 4 Nu le vedem direct la noi pe strazi pt ca nu sunt de fitze asa mari incat sa se cumpere rapid.Daca era un q8,q6,x7....alta era socoteala.,dar asa....hmmm...nu prezinta interes,nu e de fitze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: noul discovery- 4 Tare frumoasa masina! Asa cred si eu, nu o sa inghesuie pe ea la romanica! Nu esti smecher cu asa ceva! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: noul discovery- 4 Discovery nu e masina de fite, totusi pare mai mult un face-lift, masca asemanatoare cu Range rover sport alte triple noi si bineinteles o gramada de lucruri noi pe la interior. Cu siguranta o masin cel putin la fel de capabila ca si Disco 3 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mister Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: noul discovery- 4 de curiozitate ce dumnezeu a avut de-ai stat la service cu ea..de noua. ca si eu am un discovery 3 nou luat de anul trecut ...ce-i drept nu are prea multi km..dar pana acum n-am avut nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: noul discovery- 4 probabil era asamblata vineri!!! It's a Friday car!!! :grin: Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mister Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: noul discovery- 4 E destul de fitoasa............ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiB Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: noul discovery- 4 Salut, A condus cineva Discovery 4 on-road si/sau off-road? Impresii despre el? Multumesc, Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: noul discovery- 4 Poti face test drive la orice dealer LR. Sunt pe stoc. Bineinteles ca test offroad nu. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: noul discovery- 4 Tare frumoasa masina! Asa cred si eu, nu o sa inghesuie pe ea la romanica! Nu esti smecher cu asa ceva! :ha::ha::ha: Multumesc baieti! Am gasit topicul asta prafuit care mi-a redat increderea in mine,deoarece intrasem la banuieli dupa ce am fost acuzat de un coleg ca "e plina tara de smecheri ca tine" (cu Disco 4 adica) care fac offroad pe borduri.:grin: Asa ca renunt la magarul proletar din avatar si revin la Disco catarat pe bordura -care e de fapt o rampa! :banana:banana:tk:h5 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 20, 2012 Partajează Postat Februarie 20, 2012 Re: noul discovery- 4 Stai linistit Florine. Ar vrea el sa urce cu cotetul lui pe rampa asa mult fara sa se imburde. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate