Lipoveanu Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 deci...tot ce tine de aceasta frecventza ... CANALUL DE APEL AL OFF-ROAD-ERILOR.... ESTE CANALUL 16 FM(27,155mhz) personal ,am avut grija sa nu fie ocupat de altcineva .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 ESTE...? Daca e "norma"... OK. Daca nu e, putem sa facem sa ne intre in obicei. Canalul e sugestiv: 4x4. Noi pe plan local foloseam 10, din considerente oarecum subiective. De "tinut ocupat" nu se prea poate, ca banda e publica si a tuturor. Dar cum s-a incetatenit ca 22 e "a trisitilor" putem sa fim noi activi pe 16 si atunci va fi cel putin virtual a noastra. E subscriu la utilizarea ei. Ceilalti au ceva impotriva sau alte canale favorite? 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 subscriu si eu la 16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 De acord si eu cu 16. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 votat o sa-mi pun si o fixa la firma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 No, bine, ma duc atunci si eu sa votez un NU. Desi am zis ca nu ma duc. Dar daca tot e la moda razganditul... :lol: :lol: :lol: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 19, 2007 Autor Partajează Postat Mai 19, 2007 cand te vei intersecta intamplator cu un 4x4, atunci deschizi statia dai in canalul 16 si comunici cu el... mai simplu de atat nici ca se poate... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 Nu. Se aud cand sunt propagari mai neobisnuite (de ex. reflexie de pe stratul E sporadic) dar nu poti conta pe ele permanent de cam nefolositoare. Inaltimea conteaza foarte mult, de fapt vizibilitate directa spre corespondent. De pe Transfagarasan de pilda poti atinge distante mari. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 Salut, Dau si eu cu parerea... :D Canalul 16 mi se pare foarte potrivit pentru off road-eri, dupa cum au spus si altii-traitori aici pe forum... :D , din cauza simbolisticii sale 4x4=16, ca sa nu mai vorbim ca cifra rezultata 16 din punct de vedere al numeralogiei reprezinta 1+6=7. 7 este cifra magica a lui Dumnezeu, pe care se bazeaza toata creatia, este un numar norocos prin esenta lui, atributul binelui, al pozitivului etc., spre diferenta de 6 simplu sau in combinatie cu mai multi de 6, stim cu totii sau am auzit de influenta nefasta a lui 666... :evil: Stiu ca suna putin mistic, dar e un punct de vedere... :mrgreen: S-auzim numai de : bine = 7=1+6=16=4x4... :D Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 In tura de azi am pus pe 16 dar nu ne puteam intelege din cauza ucrainienilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 20, 2007 Autor Partajează Postat Mai 20, 2007 ai batut butonul de canale in cuie...???? dai in alt canal..... cea mai modesta statie are cel putin 40 canale... te asiguri ca au auzit toti si schimbati canalul.... cauti unul cu mai putina 'galagie' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 Si CH10 era / este plin de nemti si olandezi. Azi a fost o zi "din aia" cu propagari la distanta, E sporadic. Mana cereasca pentru radioamatori, pacoste pentru cei depind de comunicatii. Dar se intampla pe toate canalele, deci sa ramanem pe 16 pe cat posibil. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 apropo de canalul 16 ,in bucuresti este aciuata pe canalul asta o gasca de la o betoniera hai sa ne mutam undeva in alta parte ,ca stau cu statia deschisa in magazin si nu aud decat putulici ,ia uite ce gaoz are aia ,....etc . Azi am auzit pe cineva intreband de 4x4 si nu m-am putut intelege cu el. Oricum un canal tot pe la mijlokul benzii (20 ???) 16 ar ramane off road pan national Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 nu ai ce sa faci, pe toate canalele gasesti cite unul... pe 20 si 24 se muta de regula tiristii cind au de discutat ei mai in particular. 29 e ocupat de unii din berceni, 4 si 14 sint iarasi ocupate... pe 39 si 40 am auzit iarasi vorbarie... Plm, tot 16 zic ca e mai bun, mai rotesti putin din squelch si e ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 poate-mi fac intr-o zi damblaua si leg tasta de emisie si ai las sa asculte ce vb noi pe aici . :P ca azi au intrecut limita cu injuraturile si mai am si lume in magazin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 4*4=16 oki dar uite ca azi chiar nu m-am putut intelege cu Koala ,sa facem niste probe de distanta prin eterul iubitului nostru Bucuresti asa ca in mod unilateral o sa incerc sa monopolizez canalul 32 (multiplu de 4 ,16 ),asta cu ajutorul colegilor de pasiune din bucuresti, pentru plan national sa ramana 16 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 pe 32 e liniste si zgomot putin a mai testat cineva acest canal? Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 asta sa intamplat atunci si in locul in care erai.... un canal liber de orice (lipsa comunicare, lipsa zgomot ) i-l cauti in momentul in care doresti sa comunici.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 6, 2007 Partajează Postat Septembrie 6, 2007 pe 32 e liniste si zgomot putin a mai testat cineva acest canal? ... las' ca-l testam noi maine ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: citizen band CB 27MHZ statii , antene ,amplificatoare deci...tot ce tine de aceasta frecventza ... CANALUL DE APEL AL OFF-ROAD-ERILOR.... ESTE CANALUL 16 FM(27,155mhz) personal ,am avut grija sa nu fie ocupat de altcineva .. .....Si uite cine a oficializat pe 19.05.2007 canalul 16 pt off-road-isti.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate