unde Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Pentru Jimny exista? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Pentru Jimny se monteata tot reductorul de Samurai care se potriveste cu o foarte mica modificare si care este mult mai rezistent 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic cand te apuci sa vezi pt Jeep... adica pt cutii de transfer NP231 si NP 241 (astea-s mai rere) ... treci pe la Mariusica sa iei una? sau te descurci ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Dar pentru un G280, cat este ? Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Dar pentru un G280, cat este ? 950 eur pretul nu include reductorul stoc la schimb. Este unul pe stoc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Pentru Samurai dori ti reductor la schimb ... dar daca am alte reductii in el .. cum se procedeaza .? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic toyota?ceva preturi Zoli? Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 16, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Ce tip de Toyota? Da-mi te rog o poza a cutiei si reductorului 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
val Postat Februarie 13, 2012 Partajează Postat Februarie 13, 2012 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic pentru toyota lc90 exista varianta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 14, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic pentru toyota lc90 exista varianta? Din pacate varianta facuta de noi nu (introdus in cutie) doar sa se faca in varianta de cineva cu timp si speranta unei afaceri care pentru seria 90 nu prea exista var.2. Schimbrare cutiei cu unul de G , samurai sau Patrol varianta fara reductor 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Buna inventia Zoli...:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AutoMattyC Postat August 3, 2012 Partajează Postat August 3, 2012 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Exista vreo varianta (si) pentru Patrol Y61 (din 2002) cu cutie automata ? As vrea sa montez un troliu (neaparat mecanic) si din cate stiu cutia automata NU are (din constructie) posibilitatea de montare PTO. Exista vreo sansa? A reusit cineva sa faca vreo adaptare care sa faca posibila montarea unui troliu mecanic? Multumesc! --automattyc Nissan patrol Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat August 3, 2012 Autor Partajează Postat August 3, 2012 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Exista vreo varianta (si) pentru Patrol Y61 (din 2002) cu cutie automata ? As vrea sa montez un troliu (neaparat mecanic) si din cate stiu cutia automata NU are (din constructie) posibilitatea de montare PTO. Exista vreo sansa? A reusit cineva sa faca vreo adaptare care sa faca posibila montarea unui troliu mecanic? Multumesc! --automattyc Dupa cunostinta mea nu se poate 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Zoli ce se mai aude cu acest reductor?ai mai facut?mai rate acesta de vanzare? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 (editat) Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Exista vreo varianta (si) pentru Patrol Y61 (din 2002) cu cutie automata ? As vrea sa montez un troliu (neaparat mecanic) si din cate stiu cutia automata NU are (din constructie) posibilitatea de montare PTO. Exista vreo sansa? A reusit cineva sa faca vreo adaptare care sa faca posibila montarea unui troliu mecanic? Multumesc! --automattyc Pe una din masinile construite de noi, avand la baza un Y 60, am montat un troliu mecanic, cu PTO-ul angrenat de cutia de transfer si nu de cutia de viteze, dar am optat pentru o cutie de transfer ce echipeaza Defender-ul (pentru care gasesti PTO ''bolt on''), in locul celei de Patrol. Editat Noiembrie 20, 2012 de old school Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Reductor modificat pentru troliu mecanic Pe una din masinile construite de noi, avand la baza un Y 60, am montat un troliu mecanic, cu PTO-ul angrenat de cutia de transfer si nu de cutia de viteze, dar am optat pentru o cutie de transfer (ce echipeaza Defender-ul, pentru care gasesti PTO ''bolt on''), in locul celei de Patrol. tipul acela de actionare estein principiu aplicabila la orice tip de cutie+ reductor care sunt detasabile unul de celalalt 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate