shadow Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Salut, Am si eu ca omul un Isuzu Trooper 2.2 TD a carui pompa de injectie se zice ca nu este originala. Face un zgomot ingrozitor si de abia se misca de pe loc ... Am fost de doua ori la atelierul de la podul Constanta si de doua ori mi s-a dat cu flit, adica cu "vino peste n ore ...". Spuneti-mi si mie va rog unde sau la cine pot sa ma duc sa ii fac un reglaj sau daca nu e de la reglaj ce altceva ar putea sa aiba. Altfel o sa ma depaseasca in continuare toate camioanele si o sa urc Predealul cu a 1-a ca sa ajung cu masina plina de carne la destinatie :) Multumesc. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Unde reglez injectia in Bucuresti? cred ca nu este pusa la(.) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLORIN Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Unde reglez injectia in Bucuresti? Incearca pe Cutitul de argint,la un service automecanica,este acolo un turc(Taji parca)chiar la intrare in dreapta.Este foarte bun,insista sa vina el pana la masina sa vada (chiar daca si baietii de acolo stiu despre ce e vorba in propozitie) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chaostage Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Unde reglez injectia in Bucuresti? Incearca pe Cutitul de argint,la un service automecanica,este acolo un turc(Taji parca)chiar la intrare in dreapta.Este foarte bun,insista sa vina el pana la masina sa vada (chiar daca si baietii de acolo stiu despre ce e vorba in propozitie) Referitor la Taji turcul,vezi ca se cam arunca la bani.E genu de meserias bun caruia ii plac banii,nu ''pileala''. Intreaba ce are si cat costa,iar daca pretul te nemultumeste incearca la Diesel Express srl.Astia sunt profesionosti si nu cred te taxeaza in functie de mai stiu eu ce. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Unde reglez injectia in Bucuresti? Daca este Bosch, iti recomand cu caldura servicul Bosch Express Diesel de vis-a-vis de penitenciarul Rahova, Sos. Alexandriei. http://www.bosch.com.ro/products/BoschC ... eaua_a.htm Eu am fost la ei odata si am fost foarte multumit. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate