Max Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 (editat) Mai tineti minte Renault-ul 5 cu care Ema @ekkakon, a inceput la un moment dat o licitatie? Nu mai gasesc topicul din pacate. Oricum, masina a fost vanduta cu 210 lei. Felicitari noului proprietar. A promis ca se va purta bland cu ea. :ha: Doctore, stiu ca, probabil ai amintiri placute legate de aceasta masina si nu iti e pe plac sa ii vezi sfarsitul asa dar...asta e...viata merge inainte. Asa e si cu noi. Diferenta e ca pe noi ne baga intr-o groapa. :sl http://www.youtube.com/watch?v=bi4wYFy5o2Y Editat Aprilie 25, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Max , asa ar trebui sa faca toti cu rablele , decat sa tina alte locuri de parcare ocupate mai bine asa , si la mine in fata blocului sunt vreo 3 epave deastea , le-au trimis si somatie de la primarie si tot nu vin sa si le ridice. pacat de locurile alea de parcare care oricum stim cu totii cat de putine sunt Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Da' o lacrima tot s-a varsat, cred :) E incantatoare vocea de copil: "acum incepe distractia!" Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Hm, ciudat. Normal era sa scoata din ea combustibilul, uleiuri si alte lichide de tot felul, plastice, scaune, banchete, gume, acumulatorul, cimentul bagat in usi, etc. ... sau nu? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Hm, ciudat. Normal era sa scoata din ea combustibilul, uleiuri si alte lichide de tot felul, plastice, scaune, banchete, gume, acumulatorul, cimentul bagat in usi, etc. ... sau nu? Ciment in usi? Hmmm... :grin: De ce nu mi-a venit si mie ideea asta? :grin: Stai linistit ca le desfac ei acolo si sorteaza materialele. Am ramas surprins cu cate delicatete, cu excavatorul (sau cum sa ii zice) din imagine, desface masina, scoate banchetele, scoate motorul etc... Am asistat la o asemenea "dezmembrare" Cu uleiurile si celelalte chestii, habar n-am ce si cum fac. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator E incantatoare vocea de copil: "acum incepe distractia!" Acela e fiu-meu. A asistat si ieri la o scena asemanatoare si a ramas impresionat. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Hm, ciudat. Normal era sa scoata din ea combustibilul, uleiuri si alte lichide de tot felul, plastice, scaune, banchete, gume, acumulatorul, cimentul bagat in usi, etc. ... sau nu? Ciment in usi? Hmmm... :grin: De ce nu mi-a venit si mie ideea asta? :grin: Paponele meu si-a luat un astra clasic cu programul rabla. Am mers sa-i tractez daciana veche la remat. Primul lucru care l-au verificat a fost "umplutura" usilor. Sa-i fi vazut cu cita delicatete au smuls panourile interioare de pe usi sa se uite inauntru ... experti nu alta. Apoi, din acelasi motiv, au inceput sa ciocaneasca rezervorul. Au vazut ca-i priveam cam strain de lumea lor, si mi-au spus ca au avut dacie si de 2,5 tone :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator :ha: :ha: :ha: :g Nu mi-ar fi trecut prin cap nici intr-o mie de vieti.... Sa mai zica cineva ca romanu' nu-i inventiv... Auzi, dacie de 2,5 tone... Tanc! :happy __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator @max .. da nu ti-a fost frica de gheara aia ..?? :ha: poate batea vantul si apuca 4 m mai in colo .... :ha: ... oricum ... atarna bine la cantar ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Cum a facut-o conserva.... Cauta cineva masina de indoit tevi ? :ha: :ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Ok...nu va suparati, dar...morala care e? http://static.flickr.com/50/144962332_504c89c83f.jpg Inca o intrebare...s-a dat careva dintre voi cu o masina ca aia? Cati?Pareri? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Ok...nu va suparati, dar...morala care e? http://static.flickr.com/50/144962332_504c89c83f.jpg Inca o intrebare...s-a dat careva dintre voi cu o masina ca aia? Cati?Pareri? :h5 Eu m-am dat cu un Renault 5 GT Turbo modificat la 240 de cai putere. Nu va explic ce senzatii am avut. :rsp :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Au fost super masinutze...am avut si eu prilejul sa "fiu dat" cu o masina ca asta...Motor Alpine. De atunci urasc BMW-urile (joke). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Alpine nu face electronica? :grin: Sau era motor electric ? :x ... Alpina ? :roll: P.S.: De ce nu s-a facut mai publica licitatia ? Ca-l luam eu ca masina de oras. Sigur lua mai putin decat Pajero si asigurarea nu era 350 ron/ 6 luni. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator P.S.: De ce nu s-a facut mai publica licitatia ? Ca-l luam eu ca masina de oras. Sigur lua mai putin decat Pajero si asigurarea nu era 350 ron/ 6 luni. Pai, a fost publica licitatia pe forum. A inceput de la 100 de euro dar nu a oferit nimeni. Masina era in stare de functionare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Mai uoameni eu nu vad logica operatiei de descarcare a masinei de pe remorca sau era sudata,....ori am eu un deficit mintal???? Putin mai in vest, doar trei tari departare, utilajul acela cu ghiare care tandru a descarcat masina, se foloseste DOAR dupä ce VICTIMA a parcurs TOATE sectile de eliminarea substantelor nocive, ( uleiuri freonuri aciduri de baterie plumbi etc ) si doar dupä ce a zäcut o saptamana doua in curte, sa mai demonteze nea vasile de pe ea, un stop un far o usa si sa plateasca o suma mica. Dupa acest timp cu acea ghiara se pune CADAVRUL in presa si se obtine un cub de 60/60 cm fier ! Logica de mine cautata este - intrebare- ---Asa stramba pusa pe morman mai are cineva chef sa se chinuie sa intre in ea si sa se asigure ca nu se scurge NIMIC nociv in pamant? ---Peste cativa ani ne facem vila acolo si cultivam salata si copii fac tumori la creieri si ....noi fuga repede la doctor ! ---Nu este necesar sa facem culturi agricole in zona, dar oglinda de apa potabila pastreaza circa 40 de ani urmele de ulei pe care le si imprastie kilometri intregi. Of of ce ne facem. slp slp slp slp slp slp slp slp slp Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Abia acum am vazut filmuletul.... :sr :sr :sr Chiar ne-a ajutat masinuta asta la vremea ei.... Cand eu eram "debutant" cu 2.750.000 lei/luna si incalzirea la apartament iarna era 2.000.000 lei. Era batrana... din 1981.... Numele era BABU , ca in reclama aia .... :ha: :ha: :ha: Era ieftin de intretinut pentru ca se potriveau multe piese de Dacia. Din pacate a stat vreo 2 ani langa bloc, iar intr-un final a fost devastata intr-o zi de niste odrasle "bine crescute" ale unor vecini. :twisted: :twisted: :twisted: Ma rog.... Acum asta e.... Sper acum ca, macar un gram din fierul ei sa ajunga la o masina noua si, de ce nu, poate chiar una 4x4 ... :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Renault 5 al lui Ema si-a gasit in sfarsit cumparator Alpine nu face electronica? :grin: Sau era motor electric ? :x ... Alpina ? :roll: P.S.: De ce nu s-a facut mai publica licitatia ? Ca-l luam eu ca masina de oras. Sigur lua mai putin decat Pajero si asigurarea nu era 350 ron/ 6 luni. alpina e la bmw si alpin la renault. sau alpine. nu stiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate