dan03 Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Macin 2009 dormim pe masina :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Macin 2009 Mai iau un grilaj pe care il putem folosi de gratar. Ma gindesc ca neavind experienta in astfel de iesiri se poate sa ai nevoie de ceva la care nu te gindesti ... O trusa medicala... Ceva pentru iritatii de la caldura si transpiratie.. Dus portabil? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Macin 2009 Salutare, mare atentie la porci mistreti de cum intrati in padure sunt cu siguranta ......... intr-adevar am vazut cativa mistreti cand am fost la izvor insa a fost prima oara in 10 ani asa ca nu se stie daca va veti gasi cu ei ca sfat pot sa va zic ca niste petarde ar fi bune eu am avut in Bucegi la Diham cand ne-a vizitat ursoaica am aprins vreo 2-3 si am scapat de ei. Acum ca tot am amintit de fauna sa fiti atenti la broaste testoase cu ele sigur va veti gasi adesea stau pe drumurile forestiere ex. vf.tutuiatu - saua tutuiatu - luncavita Si eu cu priettenii vom organiza o iesire in Macin mai prin toamna pentru a mai renova un izvor deoarece acum e foarte foarte fooaaaaarte cald, bineinteles voi tine la curent cu evenimentul aici pe forum Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Macin 2009 Stiu de ele...Am gasit si eu cind a fost iesire de la ADAMCLISI.Cu siguranta vom avea grija sa nu deranjam in nici un fel mediul si locuitorii lui :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator avigi Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Dac? acesta e spiritul off road m? plec în fa?a voastr? cu respect.Din tot ce am citit pân? acum nu pot s? spun decât c? m-a? sim?i onorat s? fiu unul de-al vostru.Iubesc natura ?i o respect iar intrarea mea pe forum am f?cut-o cu destul scepticism la gândul c? voi g?si o ga?c? de nebuni în c?utare de adrenalin?,pu?i pe râmat ?i defri?at; m-am în?elat amarnic, tot respectul...s? m? ierte moderatorul pentru off topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 :hi :hi :hi :grin: :grin: :grin: :h5 :h5 :h5 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Azi am vazut cateva locuri foarte frumoase in Dobrogea. In drum spre casa am vazut niste paduri pe dealuri in care as "haiduci" vre-o cateva zile, in zona Slava Rusa- Slava Cercheza- Ciucurova (Fantana Mare) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Trusa medicala extinsa ,ca nu strica si nu e grea -fereasca Domnul sa ai trebuinta-fereasca sa nu o ai la nevoie, hrana de vremuri grele , cu care sa te intorci acasa si sa o maninci acasa , un spray de vopsea in culoare aprinsa contrastanta-tine loc de firmituri de marcat drumul, o harta cu drumul aproximativ marcat pe ea, cu o copie acasala cineva caruia ii pasa, suplimente de apa ,inclusiv sau/si apa tehnica, rezerva de combustibil pentru min 100km ,pe care nu o calculezi la consum , un furtun de radiator,banda de reparat furtune de radiator , un flacon de solutie pentru fisuri in radiator -care poate sa stea linistit in compartimentul motor,citiva metri de furtun care sa se potriveasca la tur-cind iti trebuie iti aduci aminte de el imediat, unul - doua spray de autoumflare in caz de intepaturi in cauciuc, un poncho din vinil ,de ala usor si ieftin -3-5 lei , sculele de mesterit la masina trebuie sa acopere necesitatile masinii asa cum ai tu nevoie de haine-asta e treaba ta ,cum crezi daca te duci cu cineva imparte dotarile dar nu cele de deep shit,alea sunt numai ale tale .Eu mai am in permanenta sub cur doua lanterne, trei baterii, un briceag marisor, un marker mare, sub scaun vreo 12 m de funie de 14-16...un colacel de cablu litat-3-4 m , niste sirma 'de balot de paie' , o prelata de 2x3 , din aia de 10 lei -must have - da-le-ncolo de trei beri si cumpara cel putin una, nici nu pot sa-ti spun cit m-a ajutat in cei 2-3 ani de cind am in masina - ploua si am pus-o peste motor la interventie , umbrar , sub masina la tavaleala, peste si sub cort.... Anunta pe cit posibil unde vrei sa mergi , in special cind se termina zona locuita, ca doar nu te duci la furat sau la omorit fiinte, daca sunt probleme legale concurente cu planurile tale, sa stii cum stai , mie imi intezicea cineva sa merg intr-o zona si i-am zis : domnule ,nu vreau decit sa fac niste poze la fazani ......-nu se poate ,ca voi astia doar stricati....., -nu, stati linistit , uitati aparatul , asta e pasiunea mea.....(pe dracu, fazani , o vorba buna rezolva multe ) , mai intrebi de drumuri , sa nu te increzi 100% in localnici , fii circumspect , uscaturi sunt in orice padure. Cea mai buna dotare e un prieten adevarat, eu sunt sarac..... Turatii placute. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Trusa medicala extinsa ,ca nu strica si nu e grea -fereasca Domnul sa ai trebuinta-fereasca sa nu o ai la nevoie, hrana de vremuri grele , cu care sa te intorci acasa si sa o maninci acasa , un spray de vopsea in culoare aprinsa contrastanta-tine loc de firmituri de marcat drumul, o harta cu drumul aproximativ marcat pe ea, cu o copie acasala cineva caruia ii pasa, suplimente de apa ,inclusiv sau/si apa tehnica, rezerva de combustibil pentru min 100km ,pe care nu o calculezi la consum , un furtun de radiator,banda de reparat furtune de radiator , un flacon de solutie pentru fisuri in radiator -care poate sa stea linistit in compartimentul motor,citiva metri de furtun care sa se potriveasca la tur-cind iti trebuie iti aduci aminte de el imediat, unul - doua spray de autoumflare in caz de intepaturi in cauciuc, un poncho din vinil ,de ala usor si ieftin -3-5 lei , sculele de mesterit la masina trebuie sa acopere necesitatile masinii asa cum ai tu nevoie de haine-asta e treaba ta ,cum crezi daca te duci cu cineva imparte dotarile dar nu cele de deep shit,alea sunt numai ale tale .Eu mai am in permanenta sub cur doua lanterne, trei baterii, un briceag marisor, un marker mare, sub scaun vreo 12 m de funie de 14-16...un colacel de cablu litat-3-4 m , niste sirma 'de balot de paie' , o prelata de 2x3 , din aia de 10 lei -must have Turatii placute. Asta suna a trusa oricarui posesor de Y60 :ha: :ha: :ha: :ha: :hi PS.E o gluma, nu o luati in nume de rau. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 De fapt e o parte din ce am in masina de munca,citiva ani singura masina, cu mici dublari de tatonare in timp,-Dacia papuc. Din feb am un patrol iberica la care e mult de scris in privinta celor must -have- - i hope to never use.....acum m-a fulgerat ca rezerva de carburant e sub masina si daca ramine pe burta fara motorina,si nu mai poti sa ajungi la ea.....la naiba nu m-am gindit , miine o dau jos ,se muta,si asa trebuie sa ma iau de bara -scut,sa vad ,poate bag butelia de aer in locul ei. Nasol. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Multumim :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Azi am vazut cateva locuri foarte frumoase in Dobrogea. In drum spre casa am vazut niste paduri pe dealuri in care as "haiduci" vre-o cateva zile, in zona Slava Rusa- Slava Cercheza- Ciucurova (Fantana Mare) Stiu zona, este plina de drumuri forestiere care leaga localitatile din imprejurimi Poate organizam ceva prin toamna, ne gasim cateva masini prin Galati :h5 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Ma baaaaag . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Si eu sunt interesat.Am si ceva poze din zona TOPOLOG unde am fost cu un turism :h5 ...Dar daca ploua :ha: :ypu :banana e distractie maaaare! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 In septembrie m-as baga si eu la o plimbare pe la Slava Cercheza-Fantana Mare "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Pai sunteti 3 din GALATI asa ca voi hotariti ce si cum....Cind hotariti data si un traseu sunati adunarea :bannana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Zona este belea. Mai naspa-i faptul ca padurarii pun scoabe la greu prin padure impotriva hotilor de lemne. Mare atentie! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 cum adica belea? edit: de bine sau de rau? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 Adica peisaje superbe, padurea accesibila in multe locuri, drumuri forestiere destul de multe.....imagineaza-ti Transilvania la o scara redusa. Cel mai indicat ar fi de vizitat cu motoarele, nu cu masinile. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Macin 2009 atunci e de bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Macin 2009 Recapitulam: Perioada: 17.07-19.07 adunarea in zona de inceput a traseului(ramine de stabilit exact ora) Locatie: Muntii MACIN & Muntii Niculitel Cazare: Cort+accesorii camping Mincare: Conserve+dupa puterile fiecaruia Obiectiv: Acumulare de energie si voie buna,eliminare stres si muuuuulte foto :h5 Participanti: Oricine este binevenit Asteptam in continuare colegi de drum :bannana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Macin 2009 Din cauze obiective expeditia se amina teoretic pina la toamna.... :sr Ramine iesirea de pe data de 19.07.2009 in aceeasi zona.Detalii pe acest thread: viewtopic.php?f=38&t=9982 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 Evenimentul a avut loc :h5 Sub numele MACIN 2009 ne-am adunat 4 masini: Toyota -Severtoyota-cu echipaj de 4 oameni:Sever,Dan,Mihai si Ionut (care ne-a colat masinile ca sa se stie cum se numeste evenimentul :bravo :h5 } Suzuki Samurai-Omoroka-Cu echipaj mixt Gabi+Iulia ...excelent la navigatia in teren GABI :h5 Mitsubishi PAJERO V6-Nucu-Din pacate singur in masina la inceput dar in timp a mai preluat din nasbitiosii din masina lui severtoyota Veverita DALE-Asfalttango si Dan 03...omul responsabil cu cafeaua,supele si cel mai important ....medicamentele :h5 O sa vina si fotografiile ..primele o sa fie citeva de ansamblu apoi vom povesti si traseul De la stinga la dreapta: Severtoyota,Dan,Asfalttango,Ionut,Dan03,Nucu,Omoroka si Julia iar Mihai era in spatele aparatului :ha: :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 Prima tabara a fost pe malul DUNARII la TROESMIS ....jonctiunea cu SEVERTOYOTA facind-o la GIRLICIU Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 Asteptam pozele! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate