asfalttango Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 Am observat ca piriiasele de DOBROGEA sunt foarte periculoare si imposibil de trecut fara troliu. Pe un fir minuscul de apa se face o mlastina si solul este moale si lipicios...Exemplificam imediat :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 Care a fost traseul? In ce zona a-ti instalat corturile? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 Am mers cam asa: Inoptat la Troesmis-pe cimp pina la MACIN-pe deal si cimp pina la -DJ222A-La pasul Teilor intrat pe forestier-Cautat Cabana Mitrofan-Iesit la NIFON-Inoptat in padure linga NIFON(pe malul (Pirlita) Duminica:Forestier pina la COCOSUL(numai pentru 4x4)-Vizitat cripta Niculitel-Despartit grup....Sever si Nucu spre Bucuresti... Noi+Omoroka....Forestier Niculitel-Nifon-Drumul Grecilor (forestier numai 4x4)-La iesire Stg. spre TURCOAIA-Poze la Balta dintre munti Aici ne-am despartit OMOROKA plecind spre Bucuresti...spre TRAIAN Noi directia CERNA pe cimp-Forestier CARAPELITULUI pina pe malul lacului HORIA (atentie la ciimii de la stina...cam kamikaze :F )-Plecat spre Slava Rusa-si o ultima zvicnire off-road,mai mult rally -raid spre podul feroviar peste CASIMCEA(Gura Dobrogei)... Cam asta a fost...490km la mine si cu TRAK-uri GPS dar trebuie sa le descarc intii :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 actiunea a inceput putin mai devreme, in Cheile Dobrogei cu broscute vitezomane :grin: si veverita Dale care ne-a plimbat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 Era curata inca :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Macin 2009 :1 domnilor ... superb traseu, cum v`ati descurcat cu praful si caldura ? Este cea mai penala combinatie posibila dupa parerea mea .. :P :bravo :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 Dus la bidon de 5 litri si la galeata unei fintini cu apa rece... :h5 Hidratare continua cu apa,bere si bere fara alcool...(nu intotdeauna reci :sr ) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 Foarte frumos! Felicitari! :bravo Cred ca cea mai indicata perioada a anului pentru astfel de trasee prin Dobrogea este in luna mai. Ceva poze cu traseul dintre Nifon si Manastirea Cocos? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 Avem si de acolo :h5...urmeaza mai incolo. Nerecomandabil fara 4x4(adica nu cred ca se poate trece 4x2 ) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 in drum spre Troemis masa la lumina salupelor de pe bratul Macin si "ascensiunea" spre Troesmis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 tot troesmis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 :h5 :banana Momente de vizionare a panoramelor...si alegere a cailor de atac :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 :h5 :banana Cautam traseul :grin: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 :off @Asfalttango : Inca 2 msg si esti intrat in anul in curs :ha: :h5 ... la cat mai multe postari iti doresc :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 Hai sa va bag si eu cateva poze din aparatul meu ;) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 si inca 4 bucati de poze si gata ;) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 Lasa ca mai pun eu poze :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 si inca 4 bucati de poze si gata ;) uite aici omoroka :h5 1. omoroka la pescuit 2. ... rezultatul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Macin 2009 :banana :banana :banana Proba de noroiala :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate