Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Macin 2009

severtoyota

Postări Recomandate

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Macin 2009

Am observat ca piriiasele de DOBROGEA sunt foarte periculoare si imposibil de trecut fara troliu.

Pe un fir minuscul de apa se face o mlastina si solul este moale si lipicios...Exemplificam imediat :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am mers cam asa:

Inoptat la Troesmis-pe cimp pina la MACIN-pe deal si cimp pina la -DJ222A-La pasul Teilor intrat pe forestier-Cautat Cabana Mitrofan-Iesit la NIFON-Inoptat in padure linga NIFON(pe malul (Pirlita)

Duminica:Forestier pina la COCOSUL(numai pentru 4x4)-Vizitat cripta Niculitel-Despartit grup....Sever si Nucu spre Bucuresti...

Noi+Omoroka....Forestier Niculitel-Nifon-Drumul Grecilor (forestier numai 4x4)-La iesire Stg. spre TURCOAIA-Poze la Balta dintre munti

Aici ne-am despartit OMOROKA plecind spre Bucuresti...spre TRAIAN

Noi directia CERNA pe cimp-Forestier CARAPELITULUI pina pe malul lacului HORIA (atentie la ciimii de la stina...cam kamikaze :F )-Plecat spre Slava Rusa-si o ultima zvicnire off-road,mai mult rally -raid spre podul feroviar peste CASIMCEA(Gura Dobrogei)...

Cam asta a fost...490km la mine si cu TRAK-uri GPS dar trebuie sa le descarc intii :h5

Link spre comentariu

Dus la bidon de 5 litri si la galeata unei fintini cu apa rece... :h5

Hidratare continua cu apa,bere si bere fara alcool...(nu intotdeauna reci :sr )

Link spre comentariu

Avem si de acolo :h5...urmeaza mai incolo. Nerecomandabil fara 4x4(adica nu cred ca se poate trece 4x2 )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare