Patrolator Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" foarte misto, cat a fost costul final ? intre timp noi am gasit niste "copii" chinezesti dupa Safari Snorkel.... ramane de vazut daca nu cumva aia e chiar fabrica care face si pt Safari caci sunt prea identice ca si material...aspect..tot, care ajung la romanica undeva tot la 150 euro. viewtopic.php?f=57&t=9722 Pai 17+36+37=90€ Timpul nu-l socotesc ca atunci imi iau un SAFARI SNORKEL original+ montaj :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" foarte misto, cat a fost costul final ? intre timp noi am gasit niste "copii" chinezesti dupa Safari Snorkel.... ramane de vazut daca nu cumva aia e chiar fabrica care face si pt Safari caci sunt prea identice ca si material...aspect..tot, care ajung la romanica undeva tot la 150 euro. viewtopic.php?f=57&t=9722 Pai 17+36+37=90€ Timpul nu-l socotesc ca atunci imi iau un SAFARI SNORKEL original+ montaj :ha: PATROLATOR Am gresit :sr Am fu..t un cot in timp ce-l incalzeam cu foenul. Asadar + 3,10€ :grin: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" :1 Lucrare " curata " si eficienta "a la GERMANICA" ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Respect... pentru idee si realizare!Ce mai, :h5 nu meserias.. chiar artist! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" As usual! :1 Frumos si util! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" hell was full so i cam black...deci ma inclin...imi place in special pentru pozele care ajuta mult in descriere...la mai mare. Cu stima Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" :rsp :ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" hell was full so i cam black...deci ma inclin...imi place in special pentru pozele care ajuta mult in descriere...la mai mare. Cu stima slp BACK (m-am intors inapoi, nu negru) :grin: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Back In Black ! AC/DC Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Back In Black ! AC/DC Highway to Hell (AC/DC) was full, so I came Back in Black (AC/DC) :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" :grin: :grin: Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Ah ,vai de inimioara mea..... rock on. Felicitari penru modul elegant in care te intelegi cu sotia vs masina(.......cum naiba de-ti ies toate.......auzi acolo ,ea a vrut....ca cineva ,nu spui cine ....nu cauta prezervative de bujie.......ca n-ar vrea tot el...nu spui cine......sa bage botul pina la oglinda in apa cu peste ......ca de ,tot ea a vrut.......mai neicusorule...) Cit de bine rezista ansamblul la lovituri amicale,asa,prezumtiv. cam in aceiasi idee vreau si eu sa ma inteleg cu sotia dar caut un filtru ciclon plat de 60 mm ca sa il integrez in roofrack,iar teava de coborire sa fie si picior la cage.Pina acum n-am gasit decit filtre gen oale cu capac ,nu se prea potrivesc cu ideea de baza, daaaaar, in fiecare dimineata cind o duc pe sefa la munca (la selgros) ,ma uit la o forma de tarta -tort -turta-mama ei de prajitura ,din aia cu tub pe mijloc,care ,daca o mai tai si o mai dotezi cu citeva organe interne, poate sa ma aeriseasca in diesel.Problema e ca nu sint suficient de mari in diametru si ca sint mai scumpe ce un filtru, chiar daca rezulta un produs bunicel- aluminiu, teflonat interior,negru mat la exterior. Te-ai gindit sa faci peste plastic o protectie ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" :1 :rsp :rsp :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Cit de bine rezista ansamblul la lovituri amicale,asa,prezumtiv. Pt. mai putin de 20€, destul de bine. Tu ce zici? :grin: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" frumos proiect romanul este inventiv dar important este sa ai indemanare parerea mea este ca ar fi trebuit si colierele imbracate in folie arata mai bine :10 :rsp suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Cred ca arata bine. Si cred ca sint mai multe feluri de a gidila mitzul dupa urechi , principalul e sa o faci .Respectele mele ,din alea moldovenesti, cu smintina multa la sarmale.Masina asta devine obsesiv de completa. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" ......clema de banc , menghina de mina.....ce mai conteaza. Cu una de asta am strins intre doua monede un furtun de la calorifer ,vara trecuta , ca se blocase robinetul si imi cadeau ouale closca in masina , si eram pe drumuri haladuind.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Suuper ..de mult ma gandeam la un snorkel..poate ca acuma...imi pot pune si eu...desi nu prea cred ca il fac eu...nu is asa priceput :P dar...face careva? ma abonez la una bucata pt Mitsu meu :grin: Felicitari din nou :1 :1 :1 :1 :1 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Faina lucrare :h5 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" dar...face careva? Ne bagam ? :grin: La tine promit ca o sa fie si mai aspectuos decat a iesit la mine :wink: Apropos, acel filtru, in Romanica se numeste prefiltru de tractor U 650. Costa 40-50 de lei si se gasesti la orice magazin de piese auto pentru tractoare si/sau camioane. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" dar...face careva? Ne bagam ? :grin: La tine promit ca o sa fie si mai aspectuos decat a iesit la mine :wink: Apropos, acel filtru, in Romanica se numeste prefiltru de tractor U 650. Costa 40-50 de lei si se gasesti la orice magazin de piese auto pentru tractoare si/sau camioane. Pret de criza pentru ,,borcan" la Stefanesti :,,95 lei " tu-i in ........La 50 vreau si eu unul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" dar...face careva? Ne bagam ? :grin: La tine promit ca o sa fie si mai aspectuos decat a iesit la mine :wink: Apropos, acel filtru, in Romanica se numeste prefiltru de tractor U 650. Costa 40-50 de lei si se gasesti la orice magazin de piese auto pentru tractoare si/sau camioane. Pret de criza pentru ,,borcan" la Stefanesti :,,95 lei " tu-i in ........La 50 vreau si eu unul.... eu am gasit la 30 lei dar arata ca @#$*& mai caut unu mai aspectuos :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" deci...filtrul asta romanesc, ca si concept, mie mi se pare cea mai mare inutilitate posibila am desenat sectiunea lui sa ma lamureasca cineva cum poate filtra in conditiile in care aerul intra de afara direct in teava de admisie si nici macar nu trece pe deasupra vasului de ueli... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" asta doar la prima vedere linia ta galbena e mai sus un pic si se intampla asta nu am studiat niciodata unul de u650 insa am convingerea ca e copie dupa cele straine care arata si fac asa: (la caterpilar de ex la 2 sapt uleiul ala e de nerecunoscut deci are un mare rol ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" ok, dar de ce ar urca aerul in spirala sus si apoi sa cada direct in jos prin admisie...cand ESTE ASPIRAT CU FORTA deci va fi tras dinafara pe "ruta" cea mai scurta la IMS e un filtru de ulei, dar aerul se balboteaza prin vasul de ulei, deci cu totul ata treaba forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate