Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SNORKEL "Designed & Handmade by Vio"

Patrolator

Postări Recomandate

Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio"

Pentru vopsit foloseste grund pentru plastic(primer) gasesti la Popescu si vopsea neagra... ambele la spray

Am gasit primer, cum mi-ai spus, si am folosit vopsea crom...! Nu-mi place, o sa schimb culoarea...! Il fac negru!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu ti-am zis ca nu e frumos bling-bling, negru e baza mai ales ca masina e neagra.:2dr

vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh

woo cielo '96(de vanzare)

craysler voyager 2.4 benzinar

Link spre comentariu

Un cap de snorkel de la Gepetto-90 lei,o teava de scurgere de 1 m cu diametrul de 75mm-7 lei,autocolant negru mat-1m- 6lei,burghiu,bormasina,pila semirotunda timp si rabdare(cateva beri ca o sa cam obosesti cu pila aia). Prinderea am facut-o cu piulite M 5 in colivie.

Link spre comentariu

Un cap de snorkel de la Gepetto-90 lei,o teava de scurgere de 1 m cu diametrul de 75mm-7 lei,autocolant negru mat-1m- 6lei,burghiu,bormasina,pila semirotunda timp si rabdare(cateva beri ca o sa cam obosesti cu pila aia). Prinderea am facut-o cu piulite M 5 in colivie.

Sunt si eu curios...daca este montat cu aspiratia in fata nu exista posibilitatea...pe ploaie sa aspire apa...mai ales la viteza mai mare?si inca ceva...din cate am vazut eu la capetele de la Gepetto prin sita aceea de protectie....la viteza mare intra si o pasate....intrebarea este....mai exista ceva de protecrie prin tubulatura...un alt filtru????sau pun snorke sa nu imi intrea apa p jos si o iau pe sus de la o simpla ploaie???

Link spre comentariu

Sunt si eu curios...daca este montat cu aspiratia in fata nu exista posibilitatea...pe ploaie sa aspire apa...mai ales la viteza mai mare?si inca ceva...din cate am vazut eu la capetele de la Gepetto prin sita aceea de protectie....la viteza mare intra si o pasate....intrebarea este....mai exista ceva de protecrie prin tubulatura...un alt filtru????sau pun snorke sa nu imi intrea apa p jos si o iau pe sus de la o simpla ploaie???

Capul acela de snorkel are orificii speciale pentru scurgerea apei. In plus, e posibil ca in carcasa filtrului sa ai un orificiu inainte de filtru (eu am la Vitara) prin care se poate scurge apa intrata accidental sau condensul .

N-am auzit ca i-a intrat cuiva vreo vrabie in snorkel si a dezbracat-o de pene! :)

Dar daca vrei, poti dubla sita existenta cu una mai deasa...!

Eu, la "snorkelul" meu artizanal, am bagat pe teava un spalator de vase din plastic pentru a impiedica impuritatile mari (frunze, pene, crengutze) sa ajunga panaa in filtru. Acel spalator de vase din plastic l-am legat de un surub de la partea superioara a snorkelului cu o sforara pentru a-l fixa si a-l putea scoate si curata. Si chiar daca ajunge aciidental pana la filtru, nu e nici o problema sa-l scot....!

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Ia uite cum arata "Ciclonul" dupa 300Km parcursi pe autostrada cu 100-120Km/h pe o ploaie mocaneasca.

zyklon.jpg.2343c050493f235ea0efe5ead110db1b.jpg

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Ei uite ca aici e utilitatea de baza . Apa in cauza scurteaza mult viata uleiului din motor , iar cu un ulei aburit nu faci deloc treaba buna in motor .

E foarte adevarat si faptul ca ciclonul era in atmosfera , direct expus la apa ,iar in varianta clasica admisia se face dintr-un spatiu 'protejat ' , insa treaba cu separarea o face si la ceata , praf , puf , fire vegetale .

Fara efecte negative sesizabile in admisia aerului .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
Vizitator new kid in town

spaniolul spune ca era tubulatura de aer conditionat si coturile de trecere de la rectangular la rotund,adica totul se foloseste pt ducturile de aer conditionat. trebuie sapat.

Link spre comentariu

nu va pot indruma in romania,eu sunt acum in australia. pe o nava pe care am reparat-o se monta aer conditionat,am vazut acolo asemenea tevi si coturi ,treceri de la rectangular la rotund,inclusiv cotul de sus din schema ce poate fi folosit ca si cap de aspiratie. la acel cap de aspiratie daca se monteaza pe o teava concentrica mai groasa si mai inalta cu acel frame de turbionare pe care-l monyam sub carburatorul de dacie,care sa arunce particulele mai grele catre pereti iar concentric cu aceasta o teava de diametru mai mic sa conduca aerul pana la filtru,iar intre teava groasa si cea mai subtire date gauri de eliminare ale apei....ei,daca asa ceva ar fi posibil,atunci avem un zyclon home made.

Link spre comentariu

@BUSU 4X4,you're great ,man! thanks! stiam eu ca tre sa egziste ceva si prin targu' nostru!.. n-am vazut toate produsele ca aici downlodez al naibii de greu da's sigur ca e ce ne trebuie. tnks again,man!:br:2dr:h5

Link spre comentariu

You're welocome :h5

Singura chestie pe care nu o au (sau in fine, este sub alta forma) este cotul ala la 90 grade de sus, dela rotund la rectangular.

ala cred ca l-am gasit eu la Selgros 60x120mm, dar mi s-a parut un pulastic cam cacasant :grin::

http://img4.imageshack.us/img4/8755/imag0014cr.th.jpg

Va salut !

Link spre comentariu

Pa sa nu te astepti sa nu fie casante. Ca deh, nu sunt facute sa stea o masina pe ele, in schimb, sunt ieftine si parerea mea, este ca prefer sa se sparga magaria aia decat sa-mi indoaie aripa sau stalpul (asta in cel mai rau caz). :h5

Chiar ma bate gandul sa incerc sa fac unul d'asta.:wi

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Pa sa nu te astepti sa nu fie casante. Ca deh, nu sunt facute sa stea o masina pe ele, in schimb, sunt ieftine si parerea mea, este ca prefer sa se sparga magaria aia decat sa-mi indoaie aripa sau stalpul (asta in cel mai rau caz). :h5

Chiar ma bate gandul sa incerc sa fac unul d'asta.:wi

pai cand te duci la cumparaturi de burl;ane sa ma anunti si pe mine

Va salut !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Toata tubulatura asta rectangulara, inclusiv cotul de la rotund la rectangular(folosit pe post de cap de snorkel) o gasiti in Bricostore si alte magazine de profil.Este folosita pentru dirijarea aerului de la hote afara din incapere.Cea rotunda care pleaca din carcasa filtrului de aer este teava din acea gri de scurgeere.O sa mai sap si o sa va spun exact unde am vazut asta.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare