Sclipici Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Pentru vopsit foloseste grund pentru plastic(primer) gasesti la Popescu si vopsea neagra... ambele la spray Am gasit primer, cum mi-ai spus, si am folosit vopsea crom...! Nu-mi place, o sa schimb culoarea...! Il fac negru! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Eu ti-am zis ca nu e frumos bling-bling, negru e baza mai ales ca masina e neagra.:2dr vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Un cap de snorkel de la Gepetto-90 lei,o teava de scurgere de 1 m cu diametrul de 75mm-7 lei,autocolant negru mat-1m- 6lei,burghiu,bormasina,pila semirotunda timp si rabdare(cateva beri ca o sa cam obosesti cu pila aia). Prinderea am facut-o cu piulite M 5 in colivie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clacx13 Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Un cap de snorkel de la Gepetto-90 lei,o teava de scurgere de 1 m cu diametrul de 75mm-7 lei,autocolant negru mat-1m- 6lei,burghiu,bormasina,pila semirotunda timp si rabdare(cateva beri ca o sa cam obosesti cu pila aia). Prinderea am facut-o cu piulite M 5 in colivie. Sunt si eu curios...daca este montat cu aspiratia in fata nu exista posibilitatea...pe ploaie sa aspire apa...mai ales la viteza mai mare?si inca ceva...din cate am vazut eu la capetele de la Gepetto prin sita aceea de protectie....la viteza mare intra si o pasate....intrebarea este....mai exista ceva de protecrie prin tubulatura...un alt filtru????sau pun snorke sa nu imi intrea apa p jos si o iau pe sus de la o simpla ploaie??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 20, 2010 Partajează Postat Martie 20, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Sunt si eu curios...daca este montat cu aspiratia in fata nu exista posibilitatea...pe ploaie sa aspire apa...mai ales la viteza mai mare?si inca ceva...din cate am vazut eu la capetele de la Gepetto prin sita aceea de protectie....la viteza mare intra si o pasate....intrebarea este....mai exista ceva de protecrie prin tubulatura...un alt filtru????sau pun snorke sa nu imi intrea apa p jos si o iau pe sus de la o simpla ploaie??? Capul acela de snorkel are orificii speciale pentru scurgerea apei. In plus, e posibil ca in carcasa filtrului sa ai un orificiu inainte de filtru (eu am la Vitara) prin care se poate scurge apa intrata accidental sau condensul . N-am auzit ca i-a intrat cuiva vreo vrabie in snorkel si a dezbracat-o de pene! :) Dar daca vrei, poti dubla sita existenta cu una mai deasa...! Eu, la "snorkelul" meu artizanal, am bagat pe teava un spalator de vase din plastic pentru a impiedica impuritatile mari (frunze, pene, crengutze) sa ajunga panaa in filtru. Acel spalator de vase din plastic l-am legat de un surub de la partea superioara a snorkelului cu o sforara pentru a-l fixa si a-l putea scoate si curata. Si chiar daca ajunge aciidental pana la filtru, nu e nici o problema sa-l scot....! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Sunt si eu curios...daca este montat cu aspiratia in fata nu exista posibilitatea...pe ploaie sa aspire apa...mai ales la viteza mai mare?si inca ceva...din cate am vazut eu la capetele de la Gepetto prin sita aceea de protectie....la viteza mare intra si o pasate....intrebarea este....mai exista ceva de protecrie prin tubulatura...un alt filtru????sau pun snorke sa nu imi intrea apa p jos si o iau pe sus de la o simpla ploaie??? Ia uite cum arata "Ciclonul" dupa 300Km parcursi pe autostrada cu 100-120Km/h pe o ploaie mocaneasca. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Ei uite ca aici e utilitatea de baza . Apa in cauza scurteaza mult viata uleiului din motor , iar cu un ulei aburit nu faci deloc treaba buna in motor . E foarte adevarat si faptul ca ciclonul era in atmosfera , direct expus la apa ,iar in varianta clasica admisia se face dintr-un spatiu 'protejat ' , insa treaba cu separarea o face si la ceata , praf , puf , fire vegetale . Fara efecte negative sesizabile in admisia aerului . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator new kid in town Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" inca o idee de snorkel hand and homemade din teava rectangulara pvc: http://img513.imageshack.us/img513/8514/pic1ty.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" unde gasesti teava rectangulara de PVC? exista si elemente de imbinare pentru ea? sau trecere de la rotund/rectangular? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Exista "burlane" pentru ape pluviale cu sectiune rectangulara. Cauta la magazinele cu materiale de constructii. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator new kid in town Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" spaniolul spune ca era tubulatura de aer conditionat si coturile de trecere de la rectangular la rotund,adica totul se foloseste pt ducturile de aer conditionat. trebuie sapat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" jgheaburi (adica o jumate' de burlan) patrate am gasit, dar burlane patrate n-am vazut.. mai ma uit.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator new kid in town Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" nu va pot indruma in romania,eu sunt acum in australia. pe o nava pe care am reparat-o se monta aer conditionat,am vazut acolo asemenea tevi si coturi ,treceri de la rectangular la rotund,inclusiv cotul de sus din schema ce poate fi folosit ca si cap de aspiratie. la acel cap de aspiratie daca se monteaza pe o teava concentrica mai groasa si mai inalta cu acel frame de turbionare pe care-l monyam sub carburatorul de dacie,care sa arunce particulele mai grele catre pereti iar concentric cu aceasta o teava de diametru mai mic sa conduca aerul pana la filtru,iar intre teava groasa si cea mai subtire date gauri de eliminare ale apei....ei,daca asa ceva ar fi posibil,atunci avem un zyclon home made. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" http://www.prompt-service.ro/products/Accesorii-ventilatie%2C-Tubulatura-rectangulara-PVC--Plastivent.html Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator new kid in town Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" @BUSU 4X4,you're great ,man! thanks! stiam eu ca tre sa egziste ceva si prin targu' nostru!.. n-am vazut toate produsele ca aici downlodez al naibii de greu da's sigur ca e ce ne trebuie. tnks again,man!:br:2dr:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" You're welocome :h5 Singura chestie pe care nu o au (sau in fine, este sub alta forma) este cotul ala la 90 grade de sus, dela rotund la rectangular. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" You're welocome :h5 Singura chestie pe care nu o au (sau in fine, este sub alta forma) este cotul ala la 90 grade de sus, dela rotund la rectangular. ala cred ca l-am gasit eu la Selgros 60x120mm, dar mi s-a parut un pulastic cam cacasant :grin:: http://img4.imageshack.us/img4/8755/imag0014cr.th.jpg Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Pa sa nu te astepti sa nu fie casante. Ca deh, nu sunt facute sa stea o masina pe ele, in schimb, sunt ieftine si parerea mea, este ca prefer sa se sparga magaria aia decat sa-mi indoaie aripa sau stalpul (asta in cel mai rau caz). :h5 Chiar ma bate gandul sa incerc sa fac unul d'asta.:wi Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Pa sa nu te astepti sa nu fie casante. Ca deh, nu sunt facute sa stea o masina pe ele, in schimb, sunt ieftine si parerea mea, este ca prefer sa se sparga magaria aia decat sa-mi indoaie aripa sau stalpul (asta in cel mai rau caz). :h5 Chiar ma bate gandul sa incerc sa fac unul d'asta.:wi pai cand te duci la cumparaturi de burl;ane sa ma anunti si pe mine Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Te anunt :h5 Oricum mai trebe sa mai studiez pana atunci, ca mi se pare putin cam lat profilul ala :oc Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" hai baietii ca se poate ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Toata tubulatura asta rectangulara, inclusiv cotul de la rotund la rectangular(folosit pe post de cap de snorkel) o gasiti in Bricostore si alte magazine de profil.Este folosita pentru dirijarea aerului de la hote afara din incapere.Cea rotunda care pleaca din carcasa filtrului de aer este teava din acea gri de scurgeere.O sa mai sap si o sa va spun exact unde am vazut asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" :ap buna arata bine dar cu crengile mare atentie, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" buna arata bine dar cu crengile mare atentie, Care crengi? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: SNORKEL "Designed & Handmade by Vio" Tot ce e din pvc se poate sparge f usor...incercati din teava de pp din aia care se foloseste la conductele de gaz.. Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate