gnok Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 domnii offroaderi din sibiu (sau in trecere prin sibiu) sunt asteptati duminica la 8.30 in parcarea kaufland; pana acum pe lista: -mihaituk -andre si gheza -kinetik -gnok scopul iesirii: sa ne dam nu sa ne rupem ,deci trasee soft ca de obicei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu si IVxIV e prezent,ca de obicei,trece-l pe lista !! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu e posibil sa intarzii 10 minute, rugaminte mare sa ma asteptati. multam T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu Noi ne-am obisnuit sa ne adunam la 8:30, sa ne bem cafeaua, sa stabilim traseul si la 9 "ridicam ancora". Mihai ne auzim dimineata la telefon daca nu ajungi pana la 9. MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu Vin si eu. Prima iesire!!! Sper sa se comporte bine. Sa ne vedem cu bine dimineata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu pana la urma lista a fost: -IVXIV , Oana ,Macha - pajero -Mihaituk - land cruiser -Andre + Gheza - samurai -Skipper + Maria - patrol -Laurentiu + Mishu - vitara -eu + soramea - pajero mai jos ceva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu ultimele 5... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu Frumoase peisajele...faina iesirea! Sa va fie de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu :bravo :bravo :bravo Frumos ca de fiecare data :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu sa va fie de bine!!! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu Pozele sunt pe la Gatul Berbecului ? :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu Da, sunt din zona, dar te asteptam si pe tine la una din iesirile noastre,ce zici Nelu? OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu Frumos baieti.. :1 Mi-e dor si mie de o iesire dar Klez cred ca se pregateste de concurs ca merge numa la extrem :P :ha: Felicitari si la mai multe :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: duminica 5.07 sibiu A fost pentru mine o prima iesire cu masina din dotare si rezultatul a fost pozitiv. Multumesc celor care au avut rabdare cu mine si m-au inteles. Pentru ca am participat la aceasta iesire o sa postez si eu cateva poze altele decat cele postate la topicul cu Patrolache K160. Abia astept urmatoarea iesire. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate