Vizitator mertan Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 cine poate sa ma "cazeze" 10 zile in sibiu? intre 10-20 iulie. am practica acolo, si nu asvrea sa stau cu inca 4 bulangii in camera. la un camin....imi spuneti cam cat ma costa, sau daca aveti nevoie de stickere am sa rezolv. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: "cazare" in sibiu.... cine poate? Cu cazarea este cam greu dar te asteptam la bere cel putin.. :h5 . Cu "bulangii" unde stai? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: "cazare" in sibiu.... cine poate? Man,cum adica cu inca 4 bulangii?Si tu esti bulangiu?Vezi ca la offroaderi nu le place cur-cu-beul :ha: :ha: :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: "cazare" in sibiu.... cine poate? Cu cazarea este cam greu dar te asteptam la bere cel putin.. :h5 . Cu "bulangii" unde stai? multumesc mult zippo. pai... hai poate ne vedem in seara asta. lasa si tu un nr de telefon ceva, si te sun eu dupa ora 17.00, cand vin de la practica(muzeul astra). stau la un camin de pe b-dul revolutiei?? parca. nu stiu. oricum pe langa centru, sunt camine a universitatii lucian blaga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: "cazare" in sibiu.... cine poate? :ha: :ha: :ha: Tare de tot faza cu "bulangii"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: "cazare" in sibiu.... cine poate? nu, tare de tot faza cu "inca" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: "cazare" in sibiu.... cine poate? Sau faza cu "stau" ? :grin: Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: "cazare" in sibiu.... cine poate? Cu cazarea este cam greu dar te asteptam la bere cel putin.. :h5 . Cu "bulangii" unde stai? multumesc mult zippo. pai... hai poate ne vedem in seara asta. lasa si tu un nr de telefon ceva, si te sun eu dupa ora 17.00, cand vin de la practica(muzeul astra). stau la un camin de pe b-dul revolutiei?? parca. nu stiu. oricum pe langa centru, sunt camine a universitatii lucian blaga. Ai PM! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate