Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"cazare" in sibiu.... cine poate?

Vizitator mertan

Postări Recomandate

Vizitator mertan

cine poate sa ma "cazeze" 10 zile in sibiu? intre 10-20 iulie. am practica acolo, si nu asvrea sa stau cu inca 4 bulangii in camera. la un camin....imi spuneti cam cat ma costa, sau daca aveti nevoie de stickere am sa rezolv.

multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: "cazare" in sibiu.... cine poate?

Cu cazarea este cam greu dar te asteptam la bere cel putin.. :h5 . Cu "bulangii" unde stai?

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mertan

Cu cazarea este cam greu dar te asteptam la bere cel putin.. :h5 . Cu "bulangii" unde stai?

multumesc mult zippo. pai... hai poate ne vedem in seara asta. lasa si tu un nr de telefon ceva, si te sun eu dupa ora 17.00, cand vin de la practica(muzeul astra). stau la un camin de pe b-dul revolutiei?? parca. nu stiu. oricum pe langa centru, sunt camine a universitatii lucian blaga.

Link spre comentariu

Sau faza cu "stau" ? :grin:

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

multumesc mult zippo. pai... hai poate ne vedem in seara asta. lasa si tu un nr de telefon ceva, si te sun eu dupa ora 17.00, cand vin de la practica(muzeul astra). stau la un camin de pe b-dul revolutiei?? parca. nu stiu. oricum pe langa centru, sunt camine a universitatii lucian blaga.

Ai PM!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare