Angler Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Salutare, poate sa-mi zica si mie cineva, de ce in instructiunile de montaj primite la kit-ul de 5' de la Calmini - ptr Samurai, amortizoarele de la puntea spate trebuiesc montate rasturnate? care-i logica ? Multumesc anticipat. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Montare kit CALMINI la Samurai - stie cineva ? Baieti de la DOJO, un raspuns ceva ? Hai ca dau o bere rece la ,,Fest" :x Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Montare kit CALMINI la Samurai - stie cineva ? au corpul mai gros si lovesc in punte la flexari. daca le montezi normal se vor deteriora destul de repede in baza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Iulie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Montare kit CALMINI la Samurai - stie cineva ? Multam fain si asa cum am zis , dau o bere rece. :2dr Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Montare kit CALMINI la Samurai - stie cineva ? bine de stiut....ca joi urmeaza sa montez spatele :h5 OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoic1 Postat Decembrie 26, 2012 Partajează Postat Decembrie 26, 2012 Re: Montare kit CALMINI la Samurai - stie cineva ? unde ai gasit kitul la un pret bun pe piata ? Daca nu e cu suparare ! mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate