Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

calmini 2'' sau 3 ''?

georgenk4

Postări Recomandate

ce recomandati pentru un suspension lift la vitara long care nu va merge decat pe forestiere sau pe dealuri(nu va face off rod in adevaratul sens al cuvantului-competitii, etc):kit-ul de suspensie de la calmini de 2 " sau cel de 3 "? ce face ca intre cele doua kit-uri sa existe diferenta de cca 300 usd? (http://www.calmini.com)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: calmini 2'' sau 3 ''?

Daca "nu va face off rod in adevaratul sens al cuvantului" de ce nu te orientezi catre OME? Din cate stiu eu este mult mai confortabil si ceva mai ieftin.

Stiu ca sunt nitzel Off Topic dar ... zi si eu :hi

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Daca "nu va face off rod in adevaratul sens al cuvantului" de ce nu te orientezi catre OME? Din cate stiu eu este mult mai confortabil si ceva mai ieftin.

Stiu ca sunt nitzel Off Topic dar ... zi si eu

....pentru ca din cate am auzit(si nu am auzit prea multe si nici nu cunosc prea multe detalii ) pentru vitara, calmini ar fi cel mai bun kit(raport calitate - pret)! acum, am deschis acest topic tocmai pentru a reusi sa ma edific complet si multumesc oricui vine cu un sfat sau o sugestie!!

Link spre comentariu

Vizitator Mantos

Si eu zic incearca pe OME e mai fexibil in teren nu e asa de rigid cum e Calmini

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare