georgenk4 Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 ce recomandati pentru un suspension lift la vitara long care nu va merge decat pe forestiere sau pe dealuri(nu va face off rod in adevaratul sens al cuvantului-competitii, etc):kit-ul de suspensie de la calmini de 2 " sau cel de 3 "? ce face ca intre cele doua kit-uri sa existe diferenta de cca 300 usd? (http://www.calmini.com) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: calmini 2'' sau 3 ''? Daca "nu va face off rod in adevaratul sens al cuvantului" de ce nu te orientezi catre OME? Din cate stiu eu este mult mai confortabil si ceva mai ieftin. Stiu ca sunt nitzel Off Topic dar ... zi si eu :hi Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: calmini 2'' sau 3 ''? Daca "nu va face off rod in adevaratul sens al cuvantului" de ce nu te orientezi catre OME? Din cate stiu eu este mult mai confortabil si ceva mai ieftin. Stiu ca sunt nitzel Off Topic dar ... zi si eu ....pentru ca din cate am auzit(si nu am auzit prea multe si nici nu cunosc prea multe detalii ) pentru vitara, calmini ar fi cel mai bun kit(raport calitate - pret)! acum, am deschis acest topic tocmai pentru a reusi sa ma edific complet si multumesc oricui vine cu un sfat sau o sugestie!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mantos Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: calmini 2'' sau 3 ''? Si eu zic incearca pe OME e mai fexibil in teren nu e asa de rigid cum e Calmini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: calmini 2'' sau 3 ''? La V6 nu poti pune kitul Calmini de 3", iar pentru o masina plimbari si de tura e mai indicat OME. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Iulie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: calmini 2'' sau 3 ''? Ok. multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate