Vizitator axel222 Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Salut daca stie cineva un service bun unde sa -mi verifice o caseta de directie de la un jeep GC din 97 va rog sa imi da-ti un semn . Precizez ca sunt nou pe acest forum si nu ma pricep deloc la mecanica asa ca scuze pentru eventualele greseli Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Caseta de directie jeep du-te la Jeep Comservice... este pe strada Odaii la nr 19 ( parca, dar e singurul service de pe stada aia ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Caseta de directie jeep Salut daca stie cineva un service bun unde sa -mi verifice o caseta de directie de la un jeep GC din 97 va rog sa imi da-ti un semn . Precizez ca sunt nou pe acest forum si nu ma pricep deloc la mecanica asa ca scuze pentru eventualele greseli Dar ce face (sau ce nu mai face)? “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator axel222 Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: Caseta de directie jeep Pai am urmatorul simptom in mers la schimbarea directiei are o intarziere deranjanta intre miscarea volanului si manevra efectiva e extrem de suparatoare si cred ca si periculoasa am povestit in alt topic deschis la pagina Jeep cum m-am procopsit cu asa bucurie traiasca casa auto. Multam de orice idee ca eu am epuizat resursele in domeniu. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Caseta de directie jeep E spooky rau! In principiu, volanul actioneaza asupra casetei de directie, care actioneaza asupra rotilor printr-un lant cinematic (mai mult sau mai putin corect spus), care, cel putin teoretic, nu permite intarzieri intre miscarea volanului si bracarea rotilor, exceptand cazul in care exista jocuri mari in ansamblul de directie (in axul volanului, caseta, capete de bara etc). Partea de servo reduce efortul necesar pentru a braca rotile, fara sa intervina in alt mod (adica actiunea de a braca se desfasoara tot pur mecanic prin contactul dintre un pinion si o cremaliera sau un snec - o roata melcata - si un sector de pinion). Este, totusi, foarte posibil sa ai uzuri mari in caseta de directie, totusi. Si este la fel de posibil sa fie doar o coincidenta (nefericita) intre schimbarea oringului si simptomele descrise. Cat despre Jeep Comservice, parerile sunt impartite, aici pe forum (si nu numai). Eu am fost o singura data la ei si am fost multumit. Insa a fost o chestie simpla. Alte service-uri pentru masini americane ar fi Olimpik (langa cimitirtul evreiesc de la Pieptanari) - am avut cateva lucrari de mecanica pura (schimbat cruci, capete de bara, geometrie etc), unde am fost multumit si o lucrare mai "de finete" (adica o chestie simpla rau, insa trebuiau sa nu incurce niste cduri si sa puna un tester pe masina, aveau de schimbat un injector) si acolo m-am certat rau cu ei. Altul ar fi Pitt Stop, de care nu stiu nimic, doar ca masina pe care am luat-o eu de curand avea reviziile facute la ei si n-as putea spune ca merge extraordinar de bine (intrerupe - robabil se cer bujiile schimbate si, eventual, o curatare de injectoare, are o bieleta dusa etc - lucruri care ar fi trebuit observate la revizie, insa nu le-au vazut, probabil ca s-au multumit sa schimbe ueiul si filtrul de ulei si sa puna solutie de spalat parbrizul). Am avut, insa, o "revelatie" cu un service Autoklass nou deschis, pe soseaua de centura, intre Chitila si Chiajna. Probabil pentru ca e nou si nu prea au clienti, sunt deosebiti de amabili si prompti (si au si preturi mai mici fata de Casa Auto). Am fost cu masina cealalta la ei, dupa doi ani de Casa Auto si am ramas foarte placut surprins. Poate ca ar merita incercat si laei, sa vezi ce spun. Si vezi ca are Max un GC din '98 de dezmembrat. Daca o trebui sa schimbi caseta, poate gasesti la el una sh buna. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator axel222 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Caseta de directie jeep Multam fain de sfaturi daca imi poti spune cum iau legatura cu max ar fi perfect un mail sau un tel o sa incerc vineri la olimpick am facut azi o programare par foarte amabili . Inca odata felicitarii tuturor pentru forum e unul care chiar isi merita numele .. P.S. SI OFF topic cand organizati ceva in bucuresti mi-ar face placere sa particip si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Caseta de directie jeep Cu Max, poti lua legatura prin intermediul acestui forum (ii trimiti un Private Message). Cu Olimpik - si cu mine au fost foarte amabili pana cand au gresit si mi-au spau ca daca nu-mi convine pot sa ma duc la alt service, care-i problema. Si m-am dus. Ma bucur ca iti place forumul nostru si sper sa fii prezent cat mai activ pe el. :W Cat despre Bucuresti, aici doar este un off-road continuu: se mai inunda un pasaj:shrk , se mai asfalteaza o strada :hm , mai apar gropi noi, pe Maresal Prezan e ca la rally-raid :dr2 , ce sa mai organizam mai mult de atat? “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator axel222 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Caseta de directie jeep :ha: Multam mareseal prezan il am in meniu zilnic ca de stam in capitala i-am dat un pm lui max sper sa aiba timp sa imi raspunda deci sa scotem olimpickul din lista . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Caseta de directie jeep :ha: Multam mareseal prezan il am in meniu zilnic ca de stam in capitala i-am dat un pm lui max sper sa aiba timp sa imi raspunda deci sa scotem olimpickul din lista . Salut Nu am primit PM-ul de la tine dar nu e nici o problema pentru ca pot sa iti raspund si aici. Din pacate nu pot sa iti dau caseta de le CG-ul meu pentru ca astept sa vina alta masina din Anglia la care trebuie sa ii schimb volanul de pe dreapta pe stanga. Asa ca am nevoie de caseta. Oare potriveste caseta de pe modelul diesel de 2001? Daca ar fi la fel, as putea sa ma interesez aici la o firma de dezmembrari care stiu ca are asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator axel222 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Caseta de directie jeep Multumesc mult te mai intrebam si de o oglinda pe dreapta daca mai exista ca la mine se lipi de o mana iute si daca dupa modificare poti sa imi spui cum a decurs dau o lada de bere cu prima ocazie cand ajung la Baia Mare Daca nu e prea mare baiul te rog sa te interesezi daca merge si cat costa cea din 2001.Multumesc mult ,mailul meu este calin.alexandru@tvr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate