gabic Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Asa arata in final. Tot ansamblu e prins in 4 suruburi. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Arata bine, dar la capatul barei cred ca trebuiau puse niste contrafise pe sasiu, ca de nu...o vad cam indoita bara aia. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Arata bine, dar la capatul barei cred ca trebuiau puse niste contrafise pe sasiu, ca de nu...o vad cam indoita bara aia. am studiat si prolema aia, eu sper sa nu se rupa GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Arata bine, dar la capatul barei cred ca trebuiau puse niste contrafise pe sasiu, ca de nu...o vad cam indoita bara aia. am studiat si prolema aia, eu sper sa nu se rupa sau mai taie din ele!! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 da, si asta e o idee GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 placa de troliu e o gluma ......fata de ce ar trebui sa fie. Nu vad rezistand platbandele alea la 4 tone sarcina. Fa-ti un bine si mai studiaza problema. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 dupa cum o vad e placa originala. am si eu una si rezista :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Septembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2007 dupa cum o vad e placa originala. am si eu una si rezista :grin: Bingo GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Arata bine, dar la capatul barei cred ca trebuiau puse niste contrafise pe sasiu, ca de nu...o vad cam indoita bara aia. am studiat si prolema aia, eu sper sa nu se rupaPai nu se rup, se indoaie Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator STS Postat Ianuarie 6, 2008 Partajează Postat Ianuarie 6, 2008 Da, dar daca o lovesti cum trebuie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate