zolameister Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Bullbar sunt surprins de atitudinea ta.Eu chiar am crezut ca o sa ne ajuti. F-zoltan:ai prins ideea perfect cos:este un exemplu elocvent din putinele pareri,vad ca ati inteles la ce m-am gandit eu.Nu este vorba de legi in metalimbaj.Pur si simplu cateva reguli simple( pe care de fel le vom face la 4x4 Brasov) ,de genul:nu folosi limbaj suburban,cand ai femei si copii pe langa tine,nu depasii coloana,decizia majoritatii sa fie aplicata,asculta sfatul celor cu mai multa experienta etc...Aceste reguli pot determina o conduita a offroaderului,facand astfel intalnirile,mai pasnice,fara certuri inutile... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Disciplina in offroadul DE ECHIPA = utopie? :ha: Domnilor nu stiti ce vorbiti ...cand o sa va rupeti dintii de parbriz sau o sa cadeti intr-o rapa grav cu masina care se va defecta iremediabil doar ca ati vrut sa aratati ca aveti "oua de taur" intre picioare si creier de gaina la cutia craniana...o sa stam de vb. atunci! Natura se poate cuceri si pasnic, fara sa avem de suferit nici noi si nici ea! O iesire in teren se poate considera o reusita totala doar atunci cand participantii si agregatele lor se intorc intregi acasa! Si asta se intampla INTOTDEUNA cand se respecta niste reguli elementare prestabilite! :h5 @zoli - Initiativa ta e binevenita si trebuie insistat asupra ei si lasa carcotasii sa-si arate parul de pe piept ... :p consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Disciplina in offroadul DE ECHIPA = utopie? :ha: Domnilor nu stiti ce vorbiti ...cand o sa va rupeti dintii de parbriz sau o sa cadeti intr-o rapa grav cu masina care se va defecta iremediabil doar ca ati vrut sa aratati ca aveti "oua de taur" intre picioare si creier de gaina la cutia craniana...o sa stam de vb. atunci! Natura se poate cuceri si pasnic, fara sa avem de suferit nici noi si nici ea! O iesire in teren se poate considera o reusita totala doar atunci cand participantii si agregatele lor se intorc intregi acasa! Si asta se intampla INTOTDEUNA cand se respecta niste reguli elementare prestabilite! :h5 @zoli - Initiativa ta e binevenita si trebuie insistat asupra ei si lasa carcotasii sa-si arate parul de pe piept ... :p Yonutze despre cine vorbesti tu ca are par pe piept? Eu am mers cu voi si cu multi de aici si, din prima clipa, am ales sa inchei coloana si sa ajut pe oricine, sa respect si sa sfatuiesc orice coleg atat cat ma pricepeam eu. Hai sa-ti spun eu care e faza, prietene: cand vorbesti despre par pe piept, vorbeste aplicat. La cine te referi? La mine? Poate la wordscape? Sau la cine? Cum sa impui norme de conduita ALTELE decat cele de pana acum? Iar daca cele de pana acum nu au fost respectate, zi-le frate pe nume celor care nu le-au respectat. Altfel, votam sa rasara soarele! Mergi cu familia in offroad? Cu copii prin ravene? Wow....atunci trebuie sa stii ca injuraturile sunt ultimele lucruri care le pot dauna. Vii cu sotia? Iar sotia nu suporta injuraturile? Ok! Ma abtin, desi uneori o injuratura data in namol face toti banii, dar anunta-ma INAINTE ca vii cu sotia care nu suporta asa ceva. Ca poate nu suport eu sa vin cu tine si cu sotia ta! Ce zici, e fair? Iar anuntul sa fie asa: Iesire prieteneasca. Vin cu sotia. Nu aveti voie cu vorbe care incep cu P si se termina cu ULA! Si atunci...vedem ce si cum! Nu sunt un nesimtit, dar nici sa-mi fie teama sa-mi scape ceva din gura ca sunt exclus din miscarea offroad..... :grin: Cine a lasat pe cineva in urma? Cine nu ar ajuta un coleg? Pai eu si pe autostrada ma opresc sa ajut lumea. Si sunt convins ca sunt multi aici care fac asa ceva. Deci...ce vreti voi sa faceti? Sa dati o lege a bunului simt? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Bre, chiar daca esti mic la stat, esti prea agresiv ... :grin: Nu vreau sa dau exemple ...ca nu are rost! Stii bine ca vb de mult aceeasi limba cu mine (sau eu cu tine, cu prima ocazie vom stabili cine e gaina si cine oul ... :ha: ) Ne putem intelege uneori chiar si din priviri ... :h5 Zoli a pus la dezbatut aceasta conduita morala, nimeni nu e judecator sa-si puna deshtu pe vreo lege si noi ceilalti sa facem plecaciuni in fata ei ...Doar ca in ultimul timp s-au consumat incidente care ar fi putut fi evitate si asta urmare a respectarii unor reguli foarte simple! Clar primul considerent este "legat de cei 7 ani" ! Al doilea de grija pe care trebuie sa o ai fata de coechipieri si al treilea de grija pe care trebuie sa ti-o porti singur! Toti suntem dementi, dar in momente de criza trebuie sa lasam oualele unde le este locul si sa gandim lucid, pragmatic si just! Asa se pot evita multe lucruri rele de care ulterior n-am avea motiv sa fim mandri! De multe ori ai sacrificat spectacolul si ai stat ultima masina la inchis coloana ...de ce? De multe ori ai alergat nebuneste pe coclauri sa vi in ajutorul colegilor cand a fost nevoie ...de ce? De multe ori ai pus mana si te-ai murdarit in timp ce titularul masinii se uita la tine cu tigara in coltu gurii... de ce? De multe ori ai condus preventiv in teren incercand sa anticipezi/contracarezi prin manevre miscarile iresponsabile ale celui din fata ...de ce? Cumva o tenta de responsabilitate ti-a facut manevra? Cumva o gandire sanatoasa coapta bine te-au facut sa reactionezi asa? Cumva "cei 7 ani" sunt de vina? Vezi dragul meu, asta sunt deja :rules , reguli nescrise ...respecti scapi, nu le respecti o iei la maro cu aia groasa de doi toli! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Pai ce spui tu spun si eu, YONUTZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! Iti trebuie reguli pe hartie? Ce reguli? Ca in teren, in ORICE SITUATIE, mai presus de confortul personal si mofturi sunt ceilalti? Asta o stiu din sport, nu din cei 7 ani de acasa! Daca nu vom rosti NUME, nimic nu se va schimba. Nici macar EI nu vor sti ca au gresit! Atunci la ce bun? Care valori morale incerci sa le cultivi prin acest "regulament de cvonduita morala"? Poti pune cu roaba in suflet ceea ce Dumnezeu nu a sadit? Tu nu vezi unde traiesti? Este ridicol sa crezi ca daca nu arunca gunoi in padure, te trage cu sufa dintr-o balta sau iti da curent cand ti-a murit bateria, inseamna ca un individ are o conduita morala corecta in offroad. Stii cum se face asta? Exact cum ORT-ul admite membri! Adica sa ai spirit, sa-l dovedesti, sa stie LUMEA ca esti un OM! Atat! O lege a moralei? Tu auzi cum suna? O LEGE A MORALEI? :ha: :ha: :ha: MORÁL, -?, morali, -e, adj., s.n. I. Adj. 1. Care apar?ine moralei, conduitei admise ?i practicate într-o societate, care se refer? la moral?; etic; care este conform cu morala; cinstit, bun; moralicesc. ? Care con?ine o înv???tur?; moralizator. 2. Care apar?ine psihicului, spiritului, intelectului, care se refer? la psihic, spirit sau intelect; spiritual, intelectual. Pt asa ceva vrei Yonutze sa dam o lege? Un regulament? Nu ai cum. Asa cum nu ai cum sa dai examen de prietenie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Cu partea "sa nu injuri" nici eu nu ma impac :) E drept, daca vad o doamna/domnisoara/copil prin zona, ma stapanesc, dar nu din motive de "cod moral 4x4" ci pentru ca asa e frumos. Codul moral tre'sa acopere chestii mai importante, pe care le cam respectam oricum: sa nu lasi gunoaie in urma, sa nu distrugi proprietatile altora, chiar daca proprietarii nu-s prezenti sa te vada, sa nu lasi portile deschise cand traversezi pasunile oamenilor, sa te feresti sa sperii turmele intalnite pe carari de munte, sa nu iti lasi colegul de iesire in urma fara sa il ajuti(trecem toti sau niciunul), sa ajuti pe cei la ananghie chiar daca nu sunt "ai tai"... Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? As vrea sa reamintesc ca ceea ce eu as dori sa scot in evidenta nu este o dorinta de a infiinta o justitie a offroadului,ci o modalitate prin care in mod elegant ii poti atrage atentia interlocutorul tau,sau partenerul sau privitorul de rand sa se comporte ca un adult nu ca un adolescent.Nu uitati ca prima data lumea a fost construita pe 10 legi. Petre!!! Nu uita topicul in care te-ai intors sa vezi ce se intampla cu cei care au ramas in padure si spre surprinderea ta ei faceau gratare.....Asta binenteles dupa tu te-ai dejantat.....si te-ai enervat....NU CREZI CA ERA MAI SIMPLU SA FIE O REGULA DE GENUL:INFORMEAZA CEILALTI COECHIPERI PRIN ORICE MIJLOACE FIE EL TELEFON,STATIE ,FUM,RACHETE SEMNALIZATOARE CA SUNT BINE?!!!Si nu simteai frustrarea pe care ai descris-o.... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Sunt atatea legi, reguli si regulamente incat nu ar mai trebui inventate altele, cat timp ne bucuram ca am reusit sa le fentam si chiar cerem sprijin ptr. aceasta. Revenind la titlul topicului NUMAI cei 7 ani, anturajul si opinia colectivului pot forma conduita respectiva : off road pot face si cei care au conduita si cei care nu au si se simt foarte bine intre ei , pana se intalnesc unii cu altii :banana Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? "anturajul si opinia colectivului pot forma conduita respectiva" Asta este!!!Dar dati s-o formulam!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Aici nu se inventeaza reguli, Zolamaeister vrea sa se puna in scris unele pe care multi le respectam. Daca tot ai amintit patania lui Bullbar, hai sa fiu si avocatul diavolului: sa nu iti vina sa bagi si sa scoti , sa cobori si sa inalti toti sfintii si sa amintesti rude de a saptea spita in o asemenea situatie? :ha: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Ce sa formulezi si ptr cine. ? Aceiasi oameni din off road ii intalnesti si in trafic, sau invers. Respecta intr-o parte, respacta si in partea cealalta. Ma uit in Bucuresti cand ploua : incepe isteria. Nimeni nu mai respecta nimic plecand de la principiul ca nu-i vede nimeni. Si sunt aceiasi participanti la trafic si in zilele insorite cand mai vezi un echipaj de politie pe ici pe colo. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Aici nu se inventeaza reguli, Zolamaeister vrea sa se puna in scris unele pe care multi le respectam. Daca tot ai amintit patania lui Bullbar, hai sa fiu si avocatul diavolului: sa nu iti vina sa bagi si sa scoti , sa cobori si sa inalti toti sfintii si sa amintesti rude de a saptea spita in o asemenea situatie? :ha: In gand sper ca avem voie ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? In gand sper ca avem voie ! :ha: Daca la o faza ca aceea esti nevoit sa o faci numai in gand, e nasol. Eu unul cred ca m-as ineca de draci. Daca pot sa ma descarc, in 2 minute redevin un alt om. Nu cine stie ce, dar unul obisnuit, nu un Taz isterizat. Cu Bucurestiul... nu ma bateti, sunt subiectiv, dar circulatia in capitala sau in prezenta multor masini de Bucuresti devine o isterie oriunde si in orice conditii. Cateodata am impresia ca impreuna cu talonul si numerele ce incep cu B proprietarii primesc si un borcan de ardei iute pe care sa-l planteze oriunde simt ei ca i-ar stimula. :) Lucru valabil si pentru masinile de provincie care au numere de leasing cu B. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Propun inlocuirea injuraturilor traditionale dupa cum urmeaza: bag plua = am transpirat tot = mi s-a facut parul maciuca = mi-a scazut glicemia = rahat cu mac zda masi de treaba = o treaba bine facuta = bine ca nu e mai rau = sunt fericit ca ma marit = rahat pe bat ce kakat faci = vai, da-mi voie sa te ajut = ai grija sa nu te lovesti = eu as fi facut altfel = rahat expirat ma tuf in ea masina = am o masina minunata = o cheama lola = macar nu a luat foc = rahat cu susan plua me ca so gatat motorinu = cod galben la combustibil = o cheama lola ca e defect indicatorul de combustibil fosil = mai am putin rahat Mai propun si interzicerea cintecului de petrecere si voie buna: In poiana din padure Aveau casa 3 pitici Vine pupaza si spune Vreau sa stau si eu aici refren Pu pu pu la la la vreau sa stau si eu aici Pu pu pu la la la vreau sa stau si eu aici etc. Lista e deschisa. :p :hi I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? @bullbar......@yonutz :bravo ....am iesit de multe ori cu ei....cu unul mai m-am intepat usor (bullbar)....dar cand am avut probleme, fie ca m-au scos din vagauni sau am taiat gume m-au ajutat.........adica m-au scos din kkt... :h5 In teren (adica la prietenesti ca doar la astea ies) trebuie sa ai bun simt....sa ai coloana vertebrala....astfel daca inainte sa faci ceva te gandesti 2 secunde.....pericolul e pe jumatate trecut.... In concluzie.....'' daca te opresti sa gandesti, ai grija sa incepi din nou ''........ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? As vrea sa reamintesc ca ceea ce eu as dori sa scot in evidenta nu este o dorinta de a infiinta o justitie a offroadului,ci o modalitate prin care in mod elegant ii poti atrage atentia interlocutorul tau,sau partenerul sau privitorul de rand sa se comporte ca un adult nu ca un adolescent.Nu uitati ca prima data lumea a fost construita pe 10 legi. Petre!!! Nu uita topicul in care te-ai intors sa vezi ce se intampla cu cei care au ramas in padure si spre surprinderea ta ei faceau gratare.....Asta binenteles dupa tu te-ai dejantat.....si te-ai enervat....NU CREZI CA ERA MAI SIMPLU SA FIE O REGULA DE GENUL:INFORMEAZA CEILALTI COECHIPERI PRIN ORICE MIJLOACE FIE EL TELEFON,STATIE ,FUM,RACHETE SEMNALIZATOARE CA SUNT BINE?!!!Si nu simteai frustrarea pe care ai descris-o.... Hai sa-ti spun drept: m-am enervat pe Yonutz pentru ca mi s-a facut frica la un moment dat pt copil. Era noapte, multe femei in caravana, cateva masini deja arse, eu fara rezerva...mi-a fost frica pt copil ca se sperie. D'asta goneam ca apucatul si am dejantat. Apoi...mi-a fost jena de frica pe care o avusesem vazand copii bine la foc. Tu stii ce fac eu cand ii vad pe toti membrii ORT? Ii iau in brate! Pt ca tin la ei...cum sa ii las VREODATA in urma? Cum sa las VREODATA pe cineva in urma? Mi-au dat lacrimile de nervi atunci...dar jur ca nu am avut vreun gand rau la adresa cuiva. Cat despre cei 7 ani...eu cred in bunul simt. Pt ca nu am avut cei 7 ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? @bullbar :rsp https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Bullbare, iti aduci aminte atunci: 8 masini stock ...fara vreo sansa sa treaca peste acei bolovani fara sa rupa ...eu si GPScu am ramas cu ei si am facut cale intoarsa ...tu, gaganu si cristi1 v-ati catarat in continuare desi v-am atras atentia INAINTE ca ceilalti nu puteau trece ... :grin: Era ora 17.00 si nimeni nu mancase nimic si stii, foamea e cel mai mare dusman al meu :ha: ...Iar cand ati venit pe cealalta parte si te-a instigat gaganul, ai reactionat nervos ... :ha: Eu am reactionat inainte de a urca desi puteam trece peste acei bolovani, tu ai reactionat ceva mai tarziu, dupa ce a ati coborat dupa munte ...simtindu-te responsabil . Faptul ca nu am putut comunica (nu era semnal GPS, statiile nu puteau bate peste munte) a dus la neintelegeri ulterioare ... Pana la final tot eu si GPScu am tras de ei sa-i scot din padure ... Dar nu uita, totul s-a terminat cu bine, toata lumea a ajuns safe acasa ...ASTA E IMPORTANT! Faptul ca te-ai intors dupa noi a insemnat mare lucru ptr mine ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Sper ca cu exemplul meu nu am deschis "cutia pandorei"...... :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Daca ar fi sa rezumam despre ce ar trebui sa ai in suflet cand pleci pe coclauri... 1. Nu ai voie sa lasi pe nimeni in urma ta 2. Nu strica si nu schimba nimic din mediul inconjurator prin care treci 3. Nu te caca in poteca 4. Nu injura folosindu-te de un limbaj trivial extrem daca te pot auzi copii! (adica ai voie de Dumnezei si parastase, dar n-ai voie cu penisuri si vagine in gura :ha: ) 5. daca ai mancare si apa considera ca ceilalti nu au 6. daca ai novici in echipa calculeaza traseul sa poate fi facut si de catre ei (aroganta nu are ce cauta in teren) 7. fiti umili 8. iubiti tot ce este in jurul vostru pentru ca nu exista doua clipe identice care pot fi traite 9. ofera tot ce ai mai bun, pentru ca cei din jurul tau sa se simta in siguranta cu tine 10. respecta leaderul si calauza si supune-te deciziilor lor fara a considera ca E mai prosti ca tine si tu esti SINGURUL dajtept din grup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Welcome back, Bullbar :) Vezi ca tot tu ai fost cel care a facut un superrezumat la ce am balmajit noi pe aici? Nu sunt adeptul a prea multe emoticonuri, dar acum se impune un :g Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? :p Bullbare fratioare, :bravo :h5 ...Deci totusi regulele egzista ... slp Ia zi cand facem una mica "pa coclauri" :p ? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Ar merge o ''prieteneasca''........desi nu cred ca mai raman in kkt....... :ha: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Tractozaure :twisted: bagi neassanul :app la un magiun mic? :ha: Hai ca egzista spate cat casa, te-ai convins acum cu cine mergi in teren ... :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: CONDUITA MORALA in off-road o necesitate sau.. un moft??? Daca ar fi sa rezumam despre ce ar trebui sa ai in suflet cand pleci pe coclauri... 1. Nu ai voie sa lasi pe nimeni in urma ta 2. Nu strica si nu schimba nimic din mediul inconjurator prin care treci 3. Nu te caca in poteca 4. Nu injura folosindu-te de un limbaj trivial extrem daca te pot auzi copii! (adica ai voie de Dumnezei si parastase, dar n-ai voie cu penisuri si vagine in gura :ha: ) 5. daca ai mancare si apa considera ca ceilalti nu au 6. daca ai novici in echipa calculeaza traseul sa poate fi facut si de catre ei (aroganta nu are ce cauta in teren) 7. fiti umili 8. iubiti tot ce este in jurul vostru pentru ca nu exista doua clipe identice care pot fi traite 9. ofera tot ce ai mai bun, pentru ca cei din jurul tau sa se simta in siguranta cu tine 10. respecta leaderul si calauza si supune-te deciziilor lor fara a considera ca E mai prosti ca tine si tu esti SINGURUL dajtept din grup :g Propun introducerea acestui text undeva la regulile formului ... nu stiu .. ceva cum e treaba cu prezentarea fiecaruia :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate