Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Demultiplicare Suzuki Jimny

lel

Postări Recomandate

Re: Demultiplicare Suzuki Jimny

Multumesc minitehnicusro pentru raspuns. Reductor cu raport 1,320/2,643 probabil nu voi găsi in Romania, deci ma multumesc cu ce am. Ideea cu schimbatul grupurilor ramane in picioare pentru un plus de putere de cca. 10%.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din ce imi aduc aminte..... 2.64 are doar M13AA VVT dupa 2005' date=' Automat...... are cuplajul la buton..... Acum nu stiu cu,conversia......[/quote']

Motorul M13 cu vvt are puterea mai mare decat G13BB, deci nu pare plauzibil ca reductorul pe mic sa fie cu reductie de 2,64. Din pacate nu stiu exact. Din toata discutia am ramas cu ideea de a schimba grupurile, dar inca nu am abandonat nici ideea cu schimbatul reductorului.

Orice informaţie este binevenită:tk:banana

Link spre comentariu

Tabelul de aici cuprinde specificatiile oficiale, pe vremuri se gaseau si rapoartele pentru versiunea diesel, acum vad ca nu mai exista (modelul nu se mai fabrica):

http://www.globalsuzuki.com/automobile/lineup/jimny/spec/index.html

• Like 1

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Nu prea cred tabelul ala... imposibil m13a sa aiba 2.64 pe low...... are 2.0 .. cel putin la mine... dupa ce am verificat babeste......

2,64 au cele pentru piata asiatica (E00). pentru europa au 2.0 (E02, E19, E22)

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare