geo_jimny Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Re: Demultiplicare Suzuki Jimny Multumesc minitehnicusro pentru raspuns. Reductor cu raport 1,320/2,643 probabil nu voi găsi in Romania, deci ma multumesc cu ce am. Ideea cu schimbatul grupurilor ramane in picioare pentru un plus de putere de cca. 10%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: Demultiplicare Suzuki Jimny din ce imi aduc aminte..... 2.64 are doar M13AA VVT dupa 2005, Automat...... are cuplajul la buton..... Acum nu stiu cu,conversia...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: Demultiplicare Suzuki Jimny din ce imi aduc aminte..... 2.64 are doar M13AA VVT dupa 2005' date=' Automat...... are cuplajul la buton..... Acum nu stiu cu,conversia......[/quote'] Motorul M13 cu vvt are puterea mai mare decat G13BB, deci nu pare plauzibil ca reductorul pe mic sa fie cu reductie de 2,64. Din pacate nu stiu exact. Din toata discutia am ramas cu ideea de a schimba grupurile, dar inca nu am abandonat nici ideea cu schimbatul reductorului. Orice informaţie este binevenită:tk:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 21, 2014 Partajează Postat Ianuarie 21, 2014 Re: Demultiplicare Suzuki Jimny Tabelul de aici cuprinde specificatiile oficiale, pe vremuri se gaseau si rapoartele pentru versiunea diesel, acum vad ca nu mai exista (modelul nu se mai fabrica): http://www.globalsuzuki.com/automobile/lineup/jimny/spec/index.html 1 Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: Demultiplicare Suzuki Jimny Nu prea cred tabelul ala... imposibil m13a sa aiba 2.64 pe low...... are 2.0 .. cel putin la mine... dupa ce am verificat babeste...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Re: Demultiplicare Suzuki Jimny Nu prea cred tabelul ala... imposibil m13a sa aiba 2.64 pe low...... are 2.0 .. cel putin la mine... dupa ce am verificat babeste...... 2,64 au cele pentru piata asiatica (E00). pentru europa au 2.0 (E02, E19, E22) Editat Ianuarie 23, 2014 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate