yoke Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Multumesc tuturor pentru mesajele de bunvenit. Am postat si o poza cu "jucarica" de 970cmc. Sa traiesca Omoroka pentru sprijinul IT. Intru si cu o intrebare: cine stie cum se desface fulia din fata arborelui cotit? Este cea care antreneaza prin curea pompa de apa si alternatorul. Are un surub central care pare intepenit. Ar putea fi cu filet in sens invers (destrangere la dreapta?) multumesc anticipat. P.S. este vorba despre un suzuki SJ 410 ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: fulie fata Suzuki Nu e cu filet pe stinga. E doar intepenit. Da-i citeva ciocane (pune un dorn pe capu' surubului sa nu se deformeze) zdravene si incearca din nou. Am dat si eu de unu' similar, si abia dupa ce m-am urcat cu picioarele pe cheie (dinamometrica cu coada de 80 cm) si am sarit de citeva ori si-a dat drumul. Bafta mare. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: fulie fata Suzuki Nu e cu filet pe stinga. E doar intepenit. Da-i citeva ciocane (pune un dorn pe capu' surubului sa nu se deformeze) zdravene si incearca din nou. Am dat si eu de unu' similar, si abia dupa ce m-am urcat cu picioarele pe cheie (dinamometrica cu coada de 80 cm) si am sarit de citeva ori si-a dat drumul. Bafta mare. trebuie sa ti contra sa nu se invarta motorul si cu o cheie cu prelungitor o sa reusesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: fulie fata Suzuki Nu e cu filet pe stinga. E doar intepenit. Da-i citeva ciocane (pune un dorn pe capu' surubului sa nu se deformeze) zdravene si incearca din nou. Am dat si eu de unu' similar, si abia dupa ce m-am urcat cu picioarele pe cheie (dinamometrica cu coada de 80 cm) si am sarit de citeva ori si-a dat drumul. Bafta mare. trebuie sa ti contra sa nu se invarta motorul si cu o cheie cu prelungitor o sa reusesti O bagi in viteza, tragi frina de mina si gata contra. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: fulie fata Suzuki multumiri domnilor. Deci trebuiea sa iau un ciocan mai mare si o cheie mai lunga. Cred ca w-e viitor. Multumesc si toate cele bune. ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: fulie fata Suzuki fulia nu are 4 suruburi cu cap inbus?...daca are...desfale pe acelea si iese fulia :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Iulie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: fulie fata Suzuki Nu le are. Asa ma asteptam si eu (citisem intr-un service manual de Samurai - 413). M-am uitat pe fiecare mm2 de fulie, nici un surub. Cred ca la un motor asa mic nu au mai gasit loc de inca patru suruburi. Deci trebuie sa trag cu nadejde spre stanga, in sensul normal de desurubare. Corect? ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate