niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Cu intarziere, revin cu ceva poze din zona Maramures. Participanti: 2, eu cu frontera, andy68 cu niva. Saptamana de concediu ne-am impartit-o in 2, prima parte (3 zile) fiind dedicata vizitelor - Manastirea Peri, Barsana, Memorialul Durerii din Sighet, dealul de la Cavnic, misterul de acolo fiind pe jumatate (zic eu) rezolvat de andy, si bineinteles, intalnire cu prietenii forumisti din Baia Mare. :2dr A doua parte, la fel de interesanta, a constat in cautarea de trasee prin muntii Maramuresului, punctul de plecare, timp de 3 zile, fiind o cabana de pe Valea vaserului, pe langa care trecea vestita mocanita, si unde se ajunge prin niste noroaie super. Pozele sunt facute cu tel, ambii conducatori auto fiind destul de uituci ca sa lase aparatele acasa. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Personal am fost foarte impresionat, insa dilema "de ce sunt turlele alea asa inalte? :grin: " ramane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Pensiunea la care ne-am cazat si memorialul durerii din Sighet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 langa manastirea Peri (care se zice ca e cea mai inalta din Europa) am dibuit un drum plin de noroi, care era sa ne scoata la ucraineni...noroc ca ne-a oprit Tisa. A...si uitasem de cimitirul vesel :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 ne-am cazat pe valea vaserului, si tinta a fost stabilita - varful Toroioaga, cel mai inalt din m-tii Maramuresului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 In cautarea unei mine din zona, am pus frontera la treaba, cu sprijinul lui andy, care suspina dupa drujba de la comarnic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 coborarea a fost si mai spectaculoasa...am descoperit alt drum care trecea muntii, din valea Vaserului spre baia Borsa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 in ultima zi, dupa o crunta betie cu horinca, ne descurajam repede, cu tot ajutorul localnicilor, care sunt foarte prietenosi, dar au un mod de a explica de te baga in ceata total. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2007 si un trial la cabana, intre andi si un prieten cu samurai. A fost egalitate, deci alt motiv sa dovedim o sticla de horinca :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 superrr !!! :B da vad ca sunteti hotarati :2dr :dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 SUperba iesirea! La mai mare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Sa va fie de bine....vad ca nu v-ati plictisit in concediu....apropo de horinca....v-ati antrenat ptr Baia Mare??? :dr :dr :dr :10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Bun baieti! In sfarsit ati bagat si niste poze... deci va credem ca pe langa PALINCA ati mai si mers ceva pe coclauri :care 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 in ultima zi, dupa o crunta betie cu horinca, ne descurajam repede, cu tot ajutorul localnicilor, care sunt foarte prietenosi, dar au un mod de a explica de te baga in ceata total. Dar vad ca ati ajuns in parau, nu in ceata... :ih 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 A 3-ia poza (nr 1359) nu cred ca isi are rostul. Nu inspira nimic, asa ca rog moderatorii sa ia masuri. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 poza care supara Ce e nene ai aversiune la anumite logo-uri de pe tricouri? Eu poate sunt baiat mai sarac si nu-mi permit sa-mi uzez muschiu' in alt tricou cand sunt pe teren. Tricourile sunt facute sa fie purtate indiferent de locatie geografica i.e. Moldova, Italia alte locuri din astea selecte. Nu mai ruga tu moderatoru' sa bage cenzura ca nu are rost. Si ca sa fii pe deplin edificat si moderatoru' il poarta pe al lui in diverse ocazii, la turnat beton la temeila casei etc. Vad ca tot incerci sa ma musti de undeva... nu tine. Gaseste-ti alt sport taticu'. :bleah ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Domnii mei sa va fie de bine,frumos concediu ati avut :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2007 a fost super :tr la anul sper sa sa revenim in zona....un singur lucru l-am scapat din vedere, dar verificam la intalnirea de la Baia Mare: photosop-ul lui MAX :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 :grin: Bravo baieti. Pacat ca nu am putut merge cu voi dar ati vazut ce e la mine. Nello, Andy a prins curaj ca m-a vazut si pe mine cu tricoul ala cand lucram la casa. :grin: Chiar si mie imi plac tricourile alea ca sunt de calitate. Ma refer la material. Andy, sper ca nu te gadila fluturasii. :grin: :ha1 :ha2 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Bravo baieti, frumoasa (bau)tura!!! Abia astept week viitor, ca imi rugineste fieru' in garaj decind nu l-am mai pus la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Felicitari pentru frumoasa iesire, se poate spune ca v-ati facut incalzirea pentru mult anuntata intalnire, felicitarile mele ... si sa stiti ca va invidiez, pentru ca vroiam si eu sa ajung, insa nu am mai avut timp ... dar la anu nu mai ratez :no , intra colo ma voi indrepta :dr1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 :h5 Super OK![/img] Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Septembrie 4, 2007 Partajează Postat Septembrie 4, 2007 mersi Tks for support Mr. Max. :D ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate