Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

M-tii Maramuresului

niku iorga

Postări Recomandate

Cu intarziere, revin cu ceva poze din zona Maramures.

Participanti: 2, eu cu frontera, andy68 cu niva.

Saptamana de concediu ne-am impartit-o in 2, prima parte (3 zile) fiind dedicata vizitelor - Manastirea Peri, Barsana, Memorialul Durerii din Sighet, dealul de la Cavnic, misterul de acolo fiind pe jumatate (zic eu) rezolvat de andy, si bineinteles, intalnire cu prietenii forumisti din Baia Mare. :2dr

A doua parte, la fel de interesanta, a constat in cautarea de trasee prin muntii Maramuresului, punctul de plecare, timp de 3 zile, fiind o cabana de pe Valea vaserului, pe langa care trecea vestita mocanita, si unde se ajunge prin niste noroaie super. Pozele sunt facute cu tel, ambii conducatori auto fiind destul de uituci ca sa lase aparatele acasa. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poza care supara

Ce e nene ai aversiune la anumite logo-uri de pe tricouri?

Eu poate sunt baiat mai sarac si nu-mi permit sa-mi uzez muschiu' in alt tricou cand sunt pe teren.

Tricourile sunt facute sa fie purtate indiferent de locatie geografica i.e. Moldova, Italia alte locuri din astea selecte.

Nu mai ruga tu moderatoru' sa bage cenzura ca nu are rost.

Si ca sa fii pe deplin edificat si moderatoru' il poarta pe al lui in diverse ocazii, la turnat beton la temeila casei etc.

Vad ca tot incerci sa ma musti de undeva... nu tine. Gaseste-ti alt sport taticu'. :bleah

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

:grin: Bravo baieti. Pacat ca nu am putut merge cu voi dar ati vazut ce e la mine.

Nello, Andy a prins curaj ca m-a vazut si pe mine cu tricoul ala cand lucram la casa. :grin: Chiar si mie imi plac tricourile alea ca sunt de calitate. Ma refer la material.

Andy, sper ca nu te gadila fluturasii. :grin: :ha1 :ha2 :grin:

Link spre comentariu

Felicitari pentru frumoasa iesire, se poate spune ca v-ati facut incalzirea pentru mult anuntata intalnire, felicitarile mele ... si sa stiti ca va invidiez, pentru ca vroiam si eu sa ajung, insa nu am mai avut timp ... dar la anu nu mai ratez :no , intra colo ma voi indrepta :dr1 :jp1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare