Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

trolii in grup

andreiiiii

Postări Recomandate

Buna ,as vria sa ami pun un troliu eléctric pe masina mia 4x4 , si am un prieten in spania care le fabrica , manuale, electrice, hidraulice . fuarte bune preturi si ar face mai multe reduceri daca am cumpara mai multi de o data. Cum vi se pare? Ieste vriun interesat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: trolii in grup

Poate ieste mai multi oameni interesati dar trebuieste sa-ti faci o prezentare ca sa stie si ei cu cine vorbeste.Si vorbeste cu prietenul tau sa ne dea si noua un site,niscai poze ,ceva caracteristici , sa vede si ochii nostrii despre ce e vorba.

Link spre comentariu

In afara de vizita pe la topicul cu prezentarea membrilor cred cu tarie ca nici o vizita pa la clasele primare n ar strica

Sau si mai usor sa se mute la sectiunea divertisment pt ca omul evident se distreaza cu noi

Nu cred ca nici un om civilizat care stie sa foloseasca un computer poate sa scrie intr o asemenea maniera indiferent din ce parte a tarii sau din ce tara "IESTE"

Daca era analfabet n ar mai fi gasit forumul, asa ca orice scuza este de prisos

Inca un topic la misto

Link spre comentariu

Mie imi mi nu mi se pare ca ieste o oferta buna. Unul nou de 10000 lbs ieste 840 eur cu doi ani garantie ie nou ne despacetat direct din fabrica. Eventual ne grupam incolonati si luam mai multi numa unu pe care il folosim prin rotatie (cite o luna cum faceam cu casetele video pe vremuri). Asa ieste rezolvata si problema troliuliui in grup si a futaiului in grup si in genunchi ca de fiecare data cind o sati trebuieste va fi la alt coproprietar. Adica muie fara stop. Da ieste avantajos ca dai 168 eur daca grupul ieste de cincile uoameni.

ps: ieste avantajos daca cind ieste rindul matale schimbi numarul la telefon si te dai haiduc. Dupa jumatate din perioada poti sa te intorci la domicil ca au uitat coproprietarii de el si iesti cu troliul? Iesti.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

andrei cu orcati ii

ai 2 zile sa iti completezi locatia, profilul si prezentarea

dupa aceasta perioada postul tau va fi sters

orice postare a ta pe viitor se va face intr-o varianta gramatical cat de cat corecta, nu in bataie de joc

daca nu reusesti sa scrii ramaneste, cauta alte forumuri din alte tari...in care poate te-ai integrat prea bine

orice oferta de genul "trolii in grup" va fi OBLIGATORIU insotita de date concrete cum ar fi: pret, model, termene de livrare

altfel...voi sterge postul

o zi buna sa ai

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Am avut discutia asta si pe masini.ro

Va atrag atentia asupra urmatoarelor aspecte: troliile de la firma X (de care eu nu am auzit pana acum - dar recunosc ca nu sunt o autoritate) sunt la preturi mai mari decat Superwinch :P

Site respectiv este hostat de un serviciu free. Fie jenant fie teapa.

Link spre comentariu

Vizitator fender

Troliile sunt chinezesti. Situl producatorului este http://www.runva-winch.com/

Daca vrei neaparat sa cumperi asa ceva, decat sa platesti 1000 de euro sa-l iei din Brazilia, plus expeditie, plus vama, plus TVA (pt. ca provine dinafara EU), mai bine, coane andreiiiii, cumpara-ti-l din Spania. De exemplu http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0329748535 (oferta e expirata dar gasesti tu alta). Daca stii sa insisti, o sa-l gasesti la 250-300 de Euro.

Cred ca poti sa tragi si singur concluziile in ceea ce priveste oferta ta.

Link spre comentariu

De aici mi-am cumparat eu troliul. Interesant este ca Firma e inmatriculata in Budapesta si are reprezentante (filiale) in Germania si in ROMANIA.

S.C. REALM INDUSTRIAL S.R.L.

Str. Linia de Centura , nr.2, Hala 5

Stefanestii de Jos-Ilfov.

Tel/Fax: 021/255.35.80/79, 021-2555401

E-mail: info@realm.ro

Troliul in sine este fabricat in china si se vinde sub diferite nume ca Wandawinch, Timbertech,etc.

Are 2 ani garantie si EU il gasesc OK in raportul pret / prelucrare, calitate si functionare.

Uite-aici:

http://cgi.ebay.de/12-24V-elektrische-S ... 1|294%3A30

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Am uitat sa spun ca primesti si un scripete la troliu.

Iar caracteristicile technice, rapoarte cutie, frina, cp, viteza, etc. sint aceleasi ca si la troliile WARN (dupa care sint probabil copiate). Probabil ca nu tin la fel de mult, dar la mine socoteala a fost simpla: Troliu WARN= 1600€ impartit la circa 300€ Troliu China (la fiecare doi ani cit este garantia) = minim 10(Zece) ani NO PROBLEM. Daca tine mai mult de 2 ani un Troliu China si mai bine. A nu se uita ca asta se refera la subsemnatul, care merg o luna pe an in EXPEDITIE (nu caut anume namol, dar nici nu-l ocolesc) si nu in CONCURSURI Off-Road, adica sansele sa folosesc troliu sint foarte reduse.

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare