Max Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: trolii in grup Andrei, tu vroiai sa vinzi troliile acestea chinezesti pe care spui ca le produce prietenul tau, cu 792 euro + tva in conditiile in care asa ceva se vinde pe ebay cu 200-450 de euro? Ce sa intelegem de aici? Ca ne iei de fraieri? Ai impresia ca noi nu suntem informati si nu stim valoarea reala a unul produs? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiiiii Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: trolii in grup eu nam spus asta eu am spus ce mio spus prietenul meu si nu am spus preturi eu am dat un sait pentru a vedia troliile si troliile veniau din spania direct acasa la om eu vriau sa imi pun un troliu si am cerut ajutor nimik alceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiiiii Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: trolii in grup plus am uitat sa spun io nu vroiam sa vind ci sa cumpar da ca se cumparau mai multe de odata erau mai ieftine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: trolii in grup Prin exprimare si atitudine e clar ca suntem luati de fraieri Cu siguranta este doar o clona care se amuza rau in spatele monitorului Inca nu e tarziu sa l mutati la divertisment Cat sa i mai toleram pe toti mistocarii si incultii ? Oare chiar nu avem capacitatea de discernamant sa vedem o bataie de joc ? Posturile individului le numaram pe degete si sunt toate la misto E chiar asa de greu ? Numai eu vad asta ? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: trolii in grup Prin exprimare si atitudine e clar ca suntem luati de fraieri Cu siguranta este doar o clona care se amuza rau in spatele monitorului Inca nu e tarziu sa l mutati la divertisment Cat sa i mai toleram pe toti mistocarii si incultii ? Oare chiar nu avem capacitatea de discernamant sa vedem o bataie de joc ? Posturile individului le numaram pe degete si sunt toate la misto E chiar asa de greu ? Numai eu vad asta ? nu ai dreptate omul a spus in prezentare ca are dificultati la scris nu suntem intersati, asta e, nu mai scriem nimic la topic va rog fara jigniri, cel putin nu fara a cerceta putin daca nu exista o motivare prealabila pentru probleme multumesc cat despre oferta... cine stie la a catea mana e prietenul tau din spania eu zic sa ii vinzi lui cateva bucati luate de pe la noi...poate ajunge sa le dea mai ieftin decat acum :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: trolii in grup Mai omule tu chiar nu poti scrie fara iiiii-ul ala insistent... Parca venea totusi de la ceva "m......la" Cu Respect Aurel Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: trolii in grup Impresia mea era aceea ca pe un forum intri fie ca sa gasesti informatii utile de la cei mai inteligenti si/sau informati ca tine, fie ca sa schimbi impresii cu prietenii, fie ca sa te amuzi, fie din curiozitate. Un astfel de topic insa nu raspunde nici unuia din dezideratele de mai sus asa ca ma intreb care e rostul lui si de ce atata rabdare si bunavointa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: trolii in grup :g :g :g :g Ai mare dreptate. Nici macar sa ne amuzam nu putem. Inchid acest topic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate