antelio Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 de ceva timp imi loveste cardanul spate( partea la crucile intre cardan spate si cutie) in caroserie cand fortez sau cand masina sare in sus de spate. aveti vreo idee care ar putea fi problema? FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: probleme cardan yj Fenomenul descris de tine ( loveste cardanul in caroserie ) pare foarte ciudat daca nu imposibil. Cardanul este prins in doua cruci, una in fata la intrarea in cutia de transfer si una in spate la intrarea in diferential. Crucile se prind pe cele doua yokuri ( culisant la cutia de transfer si fix la diferential ) care asigura transmisia. Singurul element variabil este yokul ce intra in reductor si care culiseaza in functie de distanta dintre diferential si reductor, variabila in functie de pozitia puntii spate ( mai ridicata sau mai coborata fata de axul masinii ). Nimic din acest ansamblu nu are cum sa atinga caroseria. Ce cred ca se intampla la tine este o cruce pe duca, care atunci cand e fortata trosneste si transmite vibratia in toata podeaua. Trebuie sa dai cardanul jos si sa verifici ( schimbi ) crucile si sa verifici canelurile yokului culisant sa nu fie gripate. Succes ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: probleme cardan yj deci ansamblu ala de cruci la iesirea din cutie loveste in caroserie, a facut chiar si o gaura in aceasta. initial am mers pe premisa ca am lovit scutu protector de la cutie si am impins cutia in sus...dar nah o sa incerc sa verific si crucile. merci FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: probleme cardan yj Ia verifica matale si fixarea cutiei de viteze(transfer) ,sa nu cumva sa o pierzi :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: probleme cardan yj suportul dintre cutie si scut e posibil sa fie rupt, asta ar fi cauza . GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
antelio Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: probleme cardan yj o sa verific si asta merci. FOR EVER JEEP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate