Suparici Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Am vazut ieri masina de vanzare in zona Muntele Rece jud cluj. Pun cateva poze poate este cineva interesat. Maina arata bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Ce texte are: Dirijarea cuplului separat pe fiecare roata. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Ce texte are: Dirijarea cuplului separat pe fiecare roata. :grin: O avea robineti pe fiecare roata... si-i deschide mai mult sau mai putin... sa curga cuplu pe roata... :? Ce ti-e si cu tehnica asta... :D :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 pote scoate opinca pe geam si blocheza cite o roata :ha3 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Pacat de margaritar, ca-i la gat de magar !... :roll: 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate