Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buna seara.

I.C.

Postări Recomandate

De cateva luni bune stau pe aici citind tot ce se scrie in incercarea de a afla cat mai multe despre off-road. Am ajuns aici fiind pasionat de pescuit si natura lucru care m-a facut sa iau decizia de a-mi lua un 4x4. Marea mea surprindere a fost sa gasesc aici oameni deosebiti care gandeau si simteau ca si mine. Va salut cu respect !!! Ma numesc Ionut Cristescu ,sunt bucurestean si de curand posesorul unui 4x4, Toyota Hilux Surf,3000cm, automatic, cu volan dreapta inscris in GB. Urmeaza sa-l prepar cat de cat (cu ajutorul dvs.) si sper sa pot ajunge sa particip la iesirile dvs..Pana atunci probabil am sa va plictisesc cu intrbarile mele. Va multumesc !!!
Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Buna seara.

Bine ai venit! :W

Frumoasa masina. Tocmai ce si-a luat un prieten una la fel.

Am facut niste teste cu ea si s-a descurcat excelent.

Motorul de 3 litri e bestial. Mai ales ca e cuplat la o cutie automata.

Bafta!

Link spre comentariu

Re: Buna seara.

Masina a fost botezata ,se va numi Blacktoy, iar botezul a avut loc intr-o padurice cu o mica baita in noroi (fiind foarte frageda deocamdata iar parintele total nestiutor ). Urmeaza trusoul si diverse jucarii, dar nu neglijam si acumularea deprinderilor necesare jocurilor prin noroaie.

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare