Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salut

Wyner
 Share

Recommended Posts

Ma numesc Catalin, sunt din Sibiu si sunt proaspat propretar de Patrol Y60. Astept cu nerabdare sa cunosc cat mai multi dintre voi(am cunoscut deja cativa) si sa iesim impreuna.

Desi mi-am facut mai demult cont pe site am asteptat sa achizitionez masina inainte de a ma prezenta. Sper sa nu va fi simtit ofensati din aceasta cauza. :sr

Cu ajutorul lui Zippo, care imi place sa cred ca imi este prieten, cu multa munca si rabdare, sper ca o sa parcurg rapid etapa de incepator in off road (nu stiu prea mare lucru despre modificarile necesare pentru ca utilajul sa devina adecvat acestui sport).

Am mai cunoscut baieti de calitate de pe forum ca si Gaganu' si Ionutz si sper ca majoritatea sa aiba aceasta trasatura.

Pe curand!

PS

Vad ca sunt la moda citatele celebre a. i am sa sa scriu si eu un dicton care a devenit principiu de viata pt mine.

Fii intotdeauna ceea ce esti iar daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru tine.

Re: Salut

Cu ajutorul lui Zippo, care imi place sa cred ca imi este prieten,

:hw :bb :hm :fr :ps :dr3 :beat :fk2

Cu alte cuvinte :W in :cl :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Sa te bucuri de masina si sa ai parte de experiente faine! E o super masina, te asigur!! Si nu uita, in fiecare joi, incepand cu 19,30... la Taverna! :bannana

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use