Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jack, Samurai Jack

lichter

Postări Recomandate

Demarez timid in lumea Samuraielor cu proiectul meu, Jack.

Jack a ajuns aseara in fata casei si azi l-am dus la dojo unde sensei Ionutz i-a facut un program de initiere.

E incaltat cu niste Malatesa resapate de 198/80 si probabil ca o sa ramina asa. O sa incepem cu un kit de suspensie OME.

Acum fug sa ii pun alarma si inchidere centralizata, ca masina mea este foarte prietenoasa si mai ales deschisa...

Incerc sa o fac putin mai impermeabila la hoti, dar in nici un caz mai incuiata :wink:

Pina vine kit-ul OME trebuie sa ii schimb uleiurile, ca nu cred ca a mers decit pe floarea soarelui, dar acum trecem la masline :grin:

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jack, Samurai Jack

:hi Foarte frumos si ingrijit, o sa-l vedem live la Suzuki Fest ?!!?

Jack vine de la Old No.7?

De ce vrei OME?

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Inca ma mai gindesc daca vin cu Jack (desigur Old No.7) sau cu Grand Vitara. Trebuie sa ii fac revizia la Jack, si daca reusesc in timp util vin cu Jack, desigur, are incaltari muult mai potrivite decit Grand Vitara. E mai mult o problema de buget si timp.

Pun OME pentru comfort, ca nu sunt extremist de felul meu. Sunt convins ca pe termen mediu imi fac treaba cu OME.

Oricum ar fi, la Suzuki FEST vin cu un Suzuki :h5

(mai trebuie sa imi iau motoreta si motor de barca suzuki si am o linie completa :grin: )

Oliver

Link spre comentariu

Noutati! Jack a primit:

- alarma cu pager (sunt stresat ca e alb si il confunda lumea cu un Q7 si nu vreau sa mi-l fure :grin: )

- inchidere centralizata (ca tot nu imi mergeau chelile la usi...)

- geamuri fumurii spate (vezi foto); deja asemanarea cu Q7 sau Caiene este izbitoare :ha:

- revizie: filtru ulei, bucse bara stabilizatoare, schimate toate uleiurile si lichidele

- schimbat 3 prezoane

Ce am constatat ca mai trebuie sa schimb si am comandat deja ca piese originale:

- simering planetara stinga si dreapta + aparatorile de praf

- rulmenti pivoti

- O-ring/simering delco (pierd putin ulei pe acolo)

- saboti frina spate

Mai trebuie sa caut la magazine (ca nu am gasit; orice sugestie e binevenita)

- filtru benzina

- filtru aer K&N

Mai trebuie sa caut la dezmembrari

- piulite capac ulei diferential spate, diferential fata si cutie de viteze

- bara directie cu reglajul neintepenit

- cui inchidere usa spate (vezi poza 2)

Am batut deja palma pentru un set de scaune "comfort", MRL-uri AISIN si un set complet de jante cu degajari triunghiulare care vor merge la intors.

Si inca un detaliu, caut cu interes inca o roata Malatesa Kobra cu profilul ca in poza 3, ca sa am si o rezerva normala.

Saptamina viitoare probabil ca Jack va primi si numerele de inmatriculare permanenta si va deveni un regatean de bucuresti get beget.

Sper ca in maxim o luna sa vine si suspensia mult Rivnita de la OME, ca deocamdata Jack e cam desalat :grin:

anv_profil_sm_1.JPG.7e55934ba55b5f052ff2f8b8940e47bf.JPG

Oliver

Link spre comentariu

Recomand filtrul de aer Nipparts ... KN este un moft prin care trece apa si ceva praf!

Ai cautat anvelopa cu pricina si pe Fundeni (Autosoft si inca unii mai spre Colentina) ?

Spor la treaba!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

..............

Mai trebuie sa caut la magazine (ca nu am gasit; orice sugestie e binevenita)

- filtru benzina

- filtru aer K&N

.......................

Incearca la Al-Padrino, in Drumul Taberei, pe langa rest.Drumetul

Link spre comentariu

Mizgalelile se pot scoate la cald cu feonul, dar le las acolo, sa nu il confunde lumea cu un Q7 sau un Caiene :ha:

Se zice ,,Qiu Sapti” :ha:

parerea mea este sa termini masina si apoi iesi cu ea la joaca.......

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

Recomand filtrul de aer Nipparts ... KN este un moft prin care trece apa si ceva praf!

ai folosit si uleiul din kit-ul K&N? atunci ai fi descoperit ca nu e un moft si nici nu trece nimic prin el - fara sa vorbim ce frumos respira motorul....dupa un timp trebuie intradevar, curatat, spalat apoi iar ,,uns " cu ,,untdelemn" ca sa fie ca nou si tot asa....

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare