Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

? Honda CR-V, an '99, 200.000km, 2.0 benzina, 140cp ?

blueheart

Postări Recomandate

Re: ? Honda CR-V, an '99, 200.000km, 2.0 benzina, 140cp ?

Pentru ceea ce vroiai tu? Adica expeditii?

Eu as cauta ceva mai serios... in sensul de sasiu separat de caroserie, si macar o punte rigida...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Samurai? Daihatsu Feroza? Mitsu Pajero scurt? Jimny? ..ca sunt ceva mai ieftine..

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Pai in Samurai incap 2 persoane si atat. Adica bagajul trebuie sa-l indesi sa intre. Daihatsu Feroza... nu stiu cat de multe piese de schimb se gasesc si mai ales la ce pret.... dar presupun ca-i scumpisor. Mitsu Pajero scurt... Daca tot ii Pajero si vrei sa mergi in expeditii.... de ce nu iei unul lung? Consuma foarte putin mai mult dar macar ai loc sa faci si dormitor in el, si sufragerie si bucatarie. Jimny... cam aceeasi chestie cu Samurai. Ar trebui luat in cosiderare ca daca mergi in expeditii cu gasca maricica, sa ai si tu o masina mai populara. In caz de vreo stricaciune, sa ai de unde "combina" o piesa. Piese de Honda cu siguranta nu gasesti la nici unul :grin:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

trebuie sa raman la d'astea scurte ca-s mai ieftine, dar si mai manevrabile in teren.

Honda asta are avantaj doar spatiul marit, dar n-are reductor; e un fel de vitara lunga fara reductor. Si cum in teren e important reductorul, o varianta ar fi vitara lunga a lui Gaganul.. pe langa astea scurte: samurai, vitara scurta, mitsu pajero scurt si jimny (dar jimny e cam scumput)

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Honda CR-V , are un sistem de transmisie 4x4 permanent cu Lsd pe ambele diferentiale , care ma lasat impresionat pe zapada . Nu stiu cum se comporta in teren , dar am curajul sa spu ca intra si iese din noroaie mari si este usor controlabil pe suprafete cu aderenta slaba . Acelas lucru se intimpla cu Ridge Line sicu CR-H . Deficitul este caroseria autopurtanta care cedeaza din punctele de suduri dupa multa tavaleala in teren hard .Pentru soft si semihard eu il recomand.

Link spre comentariu

dintre masinutzele astea mici, care au punti rigide? ca inteleg ca e un avantaj..

Link spre comentariu

Ce ziceti de Isuzu Trooper?

Link spre comentariu

Vizitator hendon

Cam la 4500 (cam la limita) poti sa ai asa ceva adus in tara si posibil si cu asigurarea platita pe un an:

Fabricat in 1999 aprox 200000 km,motor 3160cmc, 215 cai putere, cauciucuri noi,service recent si instalatie de GPL montata :D

http://i.ebayimg.com/02/!BV88dhw!2k~$(KGrHgoH-CYEjlLlq68ZBKVII7Cz!w~~_1.JPG

http://i.ebayimg.com/01/!BV88fhQ!mk~$(KGrHgoH-CcEjlLl4lRpBKVIJIGrJQ~~_1.JPG

http://i.ebayimg.com/16/!BV88h(QBGk~$(KGrHgoH-CwEjlLl)G!HBKVIJU15+!~~_1.JPG

http://i.ebayimg.com/06/!BV88jiQ!Wk~$(KGrHgoH-D8EjlLlzKDlBKVIJk55T!~~_1.JPG

Si putine masini se compara cu asa ceva.

Link spre comentariu

Vizitator hendon

Asta bineinteles,daca nu ametesti sa conduci cu volanul pe partea dreapta...

Link spre comentariu

Multumesc, dar exclus volan pe reapta.

Link spre comentariu

E super Isuzu asta ! i-mi pot imagina pentru Rally raid ! Care e specificatia (tipul)exacta a masinii ? Isuzu....... ?

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Salut!

Eu sunt mai nou aici, urmaresc de ceva vreme discutiile, n-am apucat inca sa ma prezint.

Legat de subiectul topicului, cu Honda CR-V, pot spune ca am tractat-o din noroi cu un Suzuki Grand Vitara, masina se descurca acceptabil pe terenuri unde nu poti intra cu 2WD, dar nu este o masina de bagat pe teren greu. Si ma refer aici la pietre, noroaie, inclinatii mari, zapada afanata, etc. Sau poate s-o putea, dar cu modificari costisitoare, ori nu cred ca e asta ideea.

Vehicross de la Isuzu nu e o masina populara in general, nu cred ca a fost produs in ideea de a fi o masina de teren accesibila si populara ci mai degraba super performanta, un experiment al celor de la Isuzu ca sa testeze o anumita piata.

Succes!

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

"Pisica muntilor" ne-a promis Gaganul ca va fi gata (se va schimba IN SFARSIT, rulmentul de presiune) undeva in 10.10! :grin: E masina licentiata in mierle, ai tot ce iti trebuie pe ea (gume, bari, troliu, portbagaj, inlatare, gume noi) ... :ha: Intrebarea este: "r u ready to catch the fukin' cat"? :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sal. Din pacate, sunt condamnat sa raman copilot; intre timp planurile si socotelile s-au rasturnat (pe stanga ca mine la mmof :grin: ). Nu mai am cea mai mare parte din bani pt ca ai mei au cheltuit-o pe un 'cotetz' (o masina mica de oras), si sunt legat de maini si de picioare.

Multam' si ne vedem la kamikaze

Link spre comentariu

Sal. Din pacate, sunt condamnat sa raman copilot; intre timp planurile si socotelile s-au rasturnat (pe stanga ca mine la mmof :grin: ). Nu mai am cea mai mare parte din bani pt ca ai mei au cheltuit-o pe un 'cotetz' (o masina mica de oras), si sunt legat de maini si de picioare.

Multam' si ne vedem la kamikaze

fa flotari,genoflexiuni,alergari,manca morcov sa ti-seascute vederea,studiaza carti cu comportamentul ursilor,vitamine,invata bancuri bune ,ca daca castigam la kamikaze poate te faci cu masina.... :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Da...Isuzu ala Vehicross e super:

Se descurca baiatul, problema la noi e de piese, intretinere...

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare