Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificari Pajero V60

Tavi D.

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea!

A modificat cineva asa ceva? As avea nevoie de niste sfaturi. Nu vreau sa fac multe modificari, doar pe cele care le consider eu esentiale in ceea ce fac cu masina. Adica:

- cauciucuri BFG All Terrain marime standard 265/70/R16 (pastrand jantele originale)

- Snorkel

- Troliu (cu montare fara bara speciala, pastrand spoilerul de plastic original)

- distantiere roti (30mm sau 40mm, nu stiu cat permite, astept pareri daca nu masor pur si simplu...)

- 2 proiectoare montate pe spoiler in partea de sus

... si cam atat... adaug si o poza cu masina asa cum arata acum.

Pe parcurs voi pune poze aici cu modificarile facute.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 251
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Modificari Pajero V60

Merge pus tot ce vrei din lista de mai sus. Distantiere iti recomand maxim 30mm/roata. Troliul cu placa de troliu iarasi intra super bine, in schimb nu stiu cum o sa stea pe bara originala de plastic. Eu as recomanda sa o schimbi cu un ARB sau macar o copie ARB. Poti sa trantesti sus pe cupola un portbagaj si sa pui 4 proiectoare (vezi Pajero lui Nerv1.). Bafta multa iti doresc.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Multumesc! M-am gandit si eu la proiectoare pe acoperis dar din pacate in inaltime trebuie sa ma limitez ca nu mai incap in garaj.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

In plus la modificarile de mai sus am primit sfatul de la un coleg binevoitor la care ii multumesc de a monta si scuturi de protectie sub masina. Deci, astept oferte pe pm sau mail (dragotoiu_octavian@yahoo.com) de la cei ce se ocupa cu piese si accesorii pentru urmatoarele:

- troliu + suport de troliu (montabile pastrand spoilerul original)

- flanse 30mm

- snorkel

- scuturi de protectie baie ulei+cutie+diferential spate

- cauciucuri BFG All Terrain marime 265/70/R16

Momentan investesc in a repara ce am stricat la ultima iesire off... adica un stop si un colt de spoiler spate... apoi sper cat mai repede sa incep modificarile... :)

Multumesc

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Ce parere aveti de MT-uri de la BFG pe masina asta? Am vazut ca sunt 20% asfalt si eu merg mai mult pe asfalt, dar totusi... vreau sa stiu daca sunt dezavantaje, daca vibreaza, etc. Am vazut ca au indice de viteza Q=160 km/h. Cum se comporta pe asfalt? Merita? Multumesc

Editat de Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Salutare

Nu prea vad cum ai pune proiectoare pe spoiler fara sa arate ca... :T ..ai sa gasesti un inginer care o sa-ti dea vreo 2 gauri si ti le prinde cu autofiletant de.."te tine pana mori" :ha:

Ai vreo 3 variante...: 1- ca la mine- viewtopic.php?f=28&t=9733 dar dupa cum am vazut ca ai zis...nu ai loc de inaltime...nici o problema...se rezolva cu varianta 2 care o sa iti pun poze..(este una dintr-o bucata care nu se ridica mult,) asa si varianta 3--bullbar cu proiectoare.

Referitor la troliu ai vreo 2 combinatii..dar trebuie sa gasesti pe cineva priceput. Se poate pune si in bara ta dar o sa iti trebuiasca un suport. Poti sa arunci un ochi aici viewtopic.php?f=6&t=842&start=0 si gasesti vreo 2..iar de ti se pare ca ies prea mult in evidenta..eu am gasit asta dar e pentru modelul MK2..dar daca a reusit el..cred ca se poate face ceva si la tine:

http://www.lepaj.co.uk/Modifications%20-%20bumper.htm

Multa bafta si sa ne tii la curent cu ce ai mai facut :h5

1068907484_lampa3.jpg.5824e49d58b5bb36455ffef8de703f87.jpg

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Sa raspund pe rand:

- proiectoare: inginerul care vrea sa le monteze pa bara sunt eu, si ma gandeam sa folosesc sistemul lor original de prindere surub-piulita, eventual adaugand sub spoiler o placa de intarire din aluminiu intre ele, asta daca spoilerul e prea subtire. Nu agreez prea tare ideea de bullbar, am gasit nou la peste 300e si e mult mai ales ca arata bine dar e inutil si nu se merita sa-l iau numai pe post de suport de proiectoare, dar nu se stie niciodata...

- pt. suport de troliu am oferta asta: "AFN fabricat in Portugalia, pt bara originala, otel-carbon 6mm, sudura laser, omologat CE, pret 285 EUR TVA inclus http://www.afn.pt/v3/print.php?referencia=4295 "

Sau as mai avea solutia completa troliu+suport aici: http://shop.traction4x4.it/product.php~ ... +V60~.html

Ramane sa gasesc solutii si pentru bani si incep usor-usor... sa treaca un pic asa-zisa criza si mai vedem.

P.S. e super solutia din poze pentru proiectoare pe acoperis, dar in momentul asta si aia e inalta, ca intru in garaj la 1-2cm intre barele longitudinale si pragul de sus al usii, si asta dupa ce am modificat garajul! Dar sper in curand sa ma mut la casa noua si acolo nu o sa mai am problema asta.

Multumesc pentru tot.

...va continua...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Ce parere aveti de MT-uri de la BFG pe masina asta? Am vazut ca sunt 20% asfalt si eu merg mai mult pe asfalt, dar totusi... vreau sa stiu daca sunt dezavantaje, daca vibreaza, etc. Am vazut ca au indice de viteza Q=160 km/h. Cum se comporta pe asfalt? Se merita? Multumesc

Eu am pe masina MT-uri de la BFG si au deja 25000 km. Si eu am mers mai mult pe asfalt.

Rezista foarte bine la uzura. La ale mele de abia se vede putina uzura.

Am masurat (aproximativ) comparativ cu unul nou. Dupa 25000 km s-au uzat cam 2-3 mm.

Sunt mai zgomotoase decat AT-urile dar daca nu te deranjeaza te obisnuiesti usor.

Cum zicea si georgenis, pe asfalt ud trebuie sa ai putin mai multa grija , in special la franare, dar te obisnuiesti si cu asta.

Viteza maxima cu ele a fost de 140km/h. Nu am simtit nici o vibratie mai aiurea. Se comporta foarte bine din punctul meu de vedere.

Numai bine.

Sorin

Link spre comentariu

Asa cum spuneam, sa incepem incet-incet modificarile... in primul rand am reparat coltul accidentat... am polishat farurile, si nu in ultimul rand am montat 2 proiectoare asa cum am vrut, pe spoiler, surpriza placuta fiind faptul ca spoilerul are tabla pe sub el, deci proiectoarele stau bine si nu trepideaza...

IMG00341.jpg.7061ca0f9e2933ea4f5a46afa27a051c.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

sfatul meu...: nu e pacat de o masina asa frumoasa sa o zgirii sau sa o lovesti prin padure??

eu unul am renuntat si am cumparat masina de dat prin padure si am lasat-o pe navara pentru asfalt si iesiri usoare cu familia...pentru gargaunii din cap alta fiara....

e doar parerea mea :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

De acord cu voi, dar nu am de gand ma duc la off-road prin padure cu ea, numai ca avem o casa pe un deal la care se ajunge pe cca 2km de drum destul de rau, care a devenit cosmarul vietii mele dupa ani de zile de urcat pe jos cu bagaje, si unde inca nu pot sa cobor de pe asa-zisul drum in curte pentru ca nu mai ies. Si cum acolo nu mai sta nimeni si nici nu este un magazin prin zona, cand mergem trebuie sa caram absolut tot, si cu doi copii e greu sa faci asta pe jos. Pentru asta nici nu fac modificari exagerate, nu o inalt, nu pun roti mai mari pentru ca trebuie sa tractez rulota, dar vreau cateva dotari minime cu care sa pot ajunge acolo si de unde sa mai pot si iesi fara emotii daca ploua peste noapte.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

continuare... noutatile sunt cauciucurile GOOD&YEAR WRANGLER AT/R si niste... autocolante... si mai adaug niste poze din "aventurile soft-medii" de vara asta.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

frumoasa masina numai buna pt drumul ala

de unde ai facut rost de autocolant :cl

ps spor la munca in continuare si sa mai pui poze sa vedem si noi ce mai faci cu masina

Suzuki
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare