Tavi D. Postat Octombrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Modificari Pajero V60 Azi mi-am comandat distantiere de 30mm :banana . Pret 99,99 euro fara TVA cu reducere pentru lichidare de stoc de la 220 euro fara TVA. Pret total cu TVA si transport cu asigurare 142,79 euro. Asta in Italia de la www.traction4x4.it [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Modificari Pajero V60 Uitasem: am completat emblema club4x4 cu tricolorul romanesc, si ne-am pus... cercei... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Modificari Pajero V60 Au sosit distantierele!!! :banana Peste o saptamana ajung acasa, le montez si revin cu poze. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Modificari Pajero V60 A sosit si ziua montarii flanselor. Pun poze din timpul "lucrarii" si cu rezultatul final, comparand cu imaginea "dinainte" de modificare. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Modificari Pajero V60 ...continuare... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Modificari Pajero V60 rezultatul... si in plus o mica flexare de proba... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: Modificari Pajero V60 ...va urma... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Modificari Pajero V60 ...continuare... Astazi am montat snorkelul de la Gepetto. Mii de multumiri, s-a potrivit perfect, singura modificare pe care a trebuit s-o fac a fost sa modific putin pozitia rezervorului de ulei de servo. Am avut cu mine procedura de instalare luata de pe site-ul safari. Timp de lucru 7 ore. Pun cateva poze din timpul lucrarii, si o sa revin in zilele urmatoare cu mai multe poze cu rezultatul final, pentru ca era deja intuneric si nu am mai apucat sa fac in seara asta. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Modificari Pajero V60 ... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Modificari Pajero V60 ... :banana [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Modificari Pajero V60 ... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Poze noi... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Felicitari Tavi! Arata foarte misto. Flansele alea au avut un mare efect + snorkel = foarte agresiva. Eu sunt curios daca intri cu masina stock in apa pana la geamuri o sa mai functioneze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johny Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Modificari Pajero V60 @Sefulik-daca nu dormi in apa si numai treci nu are nimic.Apa nu are timp sa se inghesuie prin toate coturile alea.Daca mergi incet si mult sau oresti in vad la revedere multa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Felicitari Tavi! Arata foarte misto. Flansele alea au avut un mare efect + snorkel = foarte agresiva. Eu sunt curios daca intri cu masina stock in apa pana la geamuri o sa mai functioneze? Sincer sa fiu eu nu sunt curios!!!:ha: Multumesc pentru felicitari si... mai urmeaza: troliu, portbagaj, un bullbar, niste caluti in plus... incet-incet in limita "timpului" ca sunt alte prioritati :wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 (editat) Re: Modificari Pajero V60 Am facut baie... ca doar e duminica, nu? :ha: Editat Ianuarie 14, 2010 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) Re: Modificari Pajero V60 Ce parere aveti de MT-uri de la BFG pe masina asta? Am vazut ca sunt 20% asfalt si eu merg mai mult pe asfalt, dar totusi... vreau sa stiu daca sunt dezavantaje, daca vibreaza, etc. Am vazut ca au indice de viteza Q=160 km/h. Cum se comporta pe asfalt? Merita? Multumesc Apropo de cauciucuri MT de la BFG. La jantele tale pe 16" ar merge 265/75R16 MT (dimensiunea asta exista pe lista la BFG MT), au diametrul total de 80,39cm, adica cu cca 1,3cm mai mare talonul decat la dimensiunea normala de 265/70R16, adica numai bine pentru iesit in teren. Stie cineva daca jantele pe 16" de la masina ta se pot pune si la Pajero nou din 2007? Permit etrierii sau ar fi necesare distantiere? Fiind interesat in principiu de un Pajero nou (ca varianta) ar fi bine de stiut! Editat Decembrie 10, 2013 de Tavi D. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 (editat) Re: Modificari Pajero V60 Jante pe 16 nu stiu daca se potrivesc, cea mai mica janta ce apare in oferta la modelul nou pe site este 17" x 7,5JJ cu cauciucuri 265/65R17. Ce pot sa-ti spun sigur este ca distantierele se potrivesc la ambele modele, eu cand le-am luat pe ale mele acelasi model era pentru V60,V70,V80. Legat de cauciucuri, probabil ca urmatoarele vor fi MT-uri, sau daca nu cel putin AT-uri de la BFG, ca sincer nu ma incanta prea tare sa o mai inalt pentru ca automat mi se inalta si carligul de remorcare, si deja acum am impresia ca sta rulota un pic ridicata de bot. Si eu am vrut MT-uri, dar in final am hotarat momentan sa pun GY WRANGLER AT/R, si chiar si astea s-au echilibrat destul de greu, si nu perfect. Dar pentru ce fac eu cu masina sunt foarte bune, si se pare ca se comporta f. bine si pe zapada. Editat Ianuarie 22, 2010 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Jante pe 16 nu stiu daca se potrivesc, cea mai mica janta ce apare in oferta la modelul nou pe site este 17" x 7,5JJ cu cauciucuri 265/65R17. Ce pot sa-ti spun sigur este ca distantierele se potrivesc la ambele modele, eu cand le-am luat pe ale mele acelasi model era pentru V60,V70,V80. Legat de cauciucuri, probabil ca urmatoarele vor fi MT-uri, sau daca nu cel putin AT-uri de la BFG, ca sincer nu ma incanta prea tare sa o mai inalt pentru ca automat mi se inalta si carligul de remorcare, si deja acum am impresia ca sta rulota un pic ridicata de bot. Si eu am vrut MT-uri, dar in final am hotarat momentan sa pun GY WRANGLER AT/R, si chiar si astea s-au echilibrat destul de greu, si nu perfect. Dar pentru ce fac eu cu masina sunt foarte bune, si se pare ca se comporta f. bine si pe zapada. Problema este ca in zonele cu noroi (in special) si pietre, mai ales daca se combina cu o panta, MT-urile sunt de baza. Ideal este sa ai masina echipata normal cu cauciucuri AT sau M+S, bune pentru rulaj normal sosea, macadam, drum uscat, zapada si gheata, iar cand faci o escapada pe la munte sa ai un rand de roti echipate cu MT-uri. Deoarece la munte este recomandat sa le umfli sub presiunea normala (eu mergeam chiar cu 1,5 bar), este bine sa aiba talonul ceva mai inalt, de aceea ti-am recomandat pentru MT de la BFG acea dimensiune care are talonul mai mare cu cca 1,3cm, diferenta care se pierde prin reducerea presiunii. MT-urile de la BFG sunt in top, dar nu exista o gama foarte larga de dimensiuni din care sa poti alege. Daca pana la urma imi iau un Pajero, te voi cauta (sunt timisorean) sa incerc sa vad daca intra janta pe 16" (intr-adevar, in lista ultimul Pajero apare doar cu 17-la varianta "invite" si 18" la intense si instyle). Oricum, imi plac foarte mult jantele pe 16 pe care le ai in poze. Ai aranjat bine masina! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Multumesc. Sper sa decizi pentru Pajero. Bafta! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Tot legat de roti. Astazi am vazut in parcare la MOL un Pajero V70 3,2 DI-D (varianta pana in 2007) cu 3 usi negru cu bare laterale si bandouri gri, arata splendid, interesant ca avea niste cauciucuri 285/75R16 (dimensiunea normala fiind 265/70R16) BFG All-Terrain care il faceau sa arate impunator, de ne oprit in teren! Masina nu parea sa fie inaltata, sau poate nu am putut eu sa-mi dau seama. Daca faci un calcul privind inaltimea talonului, ar creste fata de normal cu cca 2,8cm. Sa fie nevoie de inaltare pentru dimensiunea asta? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Nu stiu, dar zilele astea, pana luni inclusiv, sunt acasa. Daca vrei sa vezi masina si sa masuram eventual da-mi un telefon si ne intalnim la o cafea. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Azi mi-a atras atentia si am facut cateva poze cand am scos masina din garaj. Deci la viraj maxim intre cauciuc si spoilerul din fata raman maxim 2-2,5cm, in conditiile in care cauciucurile mele sunt GY Wrangler AT/R dimensiune 265/70/R16, si au profil destul de inalt, in comparatie cu un cauciuc normal, 0,8-1cm cred. Probabil ca intra si 75 MT-uri, dar cam la limita... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Mi-am pus eu pe Pajero-ul meu BFG-uri MT 245/75/R16 si au fost ok. Ulterior am intaltat si masina cu aprox 5cm prin suspensii/arcuri, dar initial nu a fost nevoie pentru ca nu atingeau cauciucurile. http://lh6.ggpht.com/_ZEYmMWibFBk/SnqynC8PWbI/AAAAAAAAB6Q/bHQM4cQEBvA/s720/06082009567.jpg http://lh5.ggpht.com/_ZEYmMWibFBk/SnqynT2xoEI/AAAAAAAAB6U/8LJKfllVm5w/s720/06082009568.jpg Apropos de jante/roti pe 17", ma gandeam sa imi iau un set de jante de otel si ma intrebam daca ar merge pe 17" ca sa o mai inalt un pic din roti. "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: Modificari Pajero V60 Pai inseamna ca nu ar trebui sa fie probleme nici cu marimea originala, care e 265. S-au putut echilibra? Pe asfalt cum se comporta cu ele? Vibreaza? Iar despre inaltarea cu 5cm vreau si eu niste detalii, ce ai schimbat, de unde le-ai luat, cat a costat, cum se comporta masina dupa, etc. Multumesc. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate