Tavi D. Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Re: Modificari Pajero V60 ...poze cu noul portbagaj... :wink: Editat Aprilie 25, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 29, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2013 (editat) Re: Modificari Pajero V60 ... niste proiectoare de plafon... P.S. Am uitat sa precizez ca au disparut proiectoarele de pe bullbar... niste binevoitori le-au "imprumutat", noaptea in parcare, dar la modul brutal, fara sa le demonteze, le-au spart fiind de plastic si au luat ce a mai ramas din ele... Editat Mai 9, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Modificari Pajero V60 ... un pic de "family off-road" de Pasti, asa cum imi place mie, cu rotile de sufragerie pentru ca era foarte uscat... oricum fain, bucuria copiilor, am iesit inclusiv noaptea. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 (editat) Re: Modificari Pajero V60 ... si cateva filme... Editat Iunie 5, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 (editat) Re: Modificari Pajero V60 Pentru ca de cand am rotile pe 18 cu cauciucuri de sufragerie si fara flanse am avut impresia ca imi consuma mai putin, aseara i-am facut consumul pe ruta Timisoara-Severin, mers cat s-a putut de constant cu 110-120km/h, depasiri, etc, ma grabeam un pic, de la plin la plin, 19,5 litri la 223km, adica 8,7% !!! Super! :banana Motorina 51 de la Rompetrol aditivata cu ulei 2T. Editat Iunie 6, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Modificari Pajero V60 felicitari pentru proiect,am citit tot topic-ul de la cap la coada ne spui si noua te rog,cat te-au costat setul de 4 proiectoare si portbagajul? Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2013 (editat) Re: Modificari Pajero V60 Multumesc, portbagajul e asta http://accesorii.mitsubishi-motors.ro/accesorii/modele/pajero/utilitate/suport-de-bagaje-varianta-mare-pentru-varianta-cu-sine-longitudinale-pe-plafon/127-1197-2.html, adica 210€ cu TVA, proiectoarele au fost 250 lei. Editat Iunie 8, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugod Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Modificari Pajero V60 sunt curios ce pica prima data injectoare - pompa sau turbina de la uleiu bagat in motorina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Din cate am citit 'pica' bine si la pompa/injectoare (ungere mai buna) si la turbina (ardere mai curata). Am vazut ca se foloseste 'aditivul' minune si la case mari. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 9, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Modificari Pajero V60 sunt curios ce pica prima data injectoare - pompa sau turbina de la uleiu bagat in motorina Uite aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75061-Ulei-2T-in-motorina! Gasesti discutia completa de pe forum legata de uleiul 2T in motorina, si poti sa-ti spui si tu parerea bineinteles argumentata, ar fi binevenita. Operatia asta e de mare amploare, si nu numai la noi. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john doe Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Re: Modificari Pajero V60 superba masina , nu stiu daca in timisoara mai sunt si altele asa frumos facute , ma refer la v60 ca de v80 i-am vazut masina lui Stanley :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Multumesc colegu', daca vrei s-o vezi live oricand cu placere, eventual ne intalnim o data si cu Dan (Stanley) cu care sunt prieten de multa vreme. Intre timp ieri am avut o actiune de off-road cu rulota de 1,5T in spate, de 2,5m latime si 7m lungime, pe care am dus-o la parcarea ei definitiva de la munte, cu ajutorul prietenului meu Delfino am reusit sa trecem toate capcanele drumului de munte si dupa multe manevre demne de un medic ginecolog am intrat pe ulita si am parcat-o in curte trecand printre obstacole (garduri, crengi, pomi) la milimetru, uneori fiind nevoiti chiar sa "largim marginile", de asta am facut referire la sfanta meserie de ginecolog... si toate astea fara cea mai mica dauna, practic a fost totul perfect. Dupa care ne-am permis si o tura de off-road de vizitare a zonei, daca tot aveam cauciucurile de scandal, din pacate poze nu am, numai ce a facut fiul meu in timpul manevrelor. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Inceputul lui septembrie a fost o perioada cu cheltuieli... - rectificat etrieri fata - schimbat discuri + placute fata - schimb ulei si filtre ulei-aer-polen, urmeaza cel de motorina luna viitoare si suntem gata de iarna - schimb becuri in proiectoarele de plafon cu altele cu lumina mai alba si cica +30% - montat alte 2 proiectoare pe bullbar in locul celor furate, astea fiind Wessem cu lumini de pozitie si becuri H4 - faza scurta/lunga, urmeaza sa le leg, momentan am legat doar pozitia... - sablat si vopsit electrostatic (negru) jantele pe 16 (cele cu cauciucuri de noroi) Revin cu poze... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 (editat) Re: Modificari Pajero V60 Am decis sa renunt la caucicucurile de noroi datorita faptului ca le folosesc putin spre deloc si e pacat de ele sa imbatraneasca nefolosite, asa ca le-am scos la vanzare (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80602-Vand-malatesta-kobra-265-75r16-noi) si mi-am comandat AT-uri (http://falkentire.com/tires/truck-suv-tires/wildpeak/t) pe care sa le folosesc jumatate de an in combinatie cu rotile pe 18", sambata sosesc si le montez pe jantele proaspat sablate si vopsite electrostatic, la care lucrez momentan la detalii (capacele centrale - curatat, grunduit, vopsit)... ... va urma... Editat Septembrie 19, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 (editat) Re: Modificari Pajero V60 Foarte frumos... felicitari pentru proiect.Toata masina arata superb.Asteptam poze cu jetile puse pe masina. Editat Septembrie 19, 2013 de Tavi D. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Multumesc, sper sambata seara sa pun poze cu ea cu rotile "de iarna"... :wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: Modificari Pajero V60 ... intre timp inca un pas mic... de chinez batran... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Modificari Pajero V60 ... in sfarsit... :gr1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Arata foarte bine, imi place contrastul intre culoarea jantelor si masina, arata a TANC! Spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Niste... doua poze noi... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: Modificari Pajero V60 salut! am vazut intr-un alt topic o prezentare in care sciai ca motorul este de 2,5..... stiam ca exista motorul pe v60.....dar credeam ca e doar pe versiunea scurta. nu am mai vazut pana acum pe varianta lunga.... succes in continuare cu modificarile la masina! Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Se pare ca pentru Italia au fost facute si LWB cu motorul asta... in rest nu stiu, la mine asa a fost sa fie... dintr-o parcare de 200 de masini la un dealer am vazut-o pe asta undeva intr-un colt si am zis ca pe aia o vreau... o luam orice motor avea... :grin: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geotiganica Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Eu am cautat de 2.5 swb.......dar tot cam asa. Am vazut....placut....ce ramane de facut...?!?! Am luat lwb si cu motor de 3.2....daca ash fi stiut poate mai asteptam/cautam.... Imi place ca ai avut "grija de fier"... Sper sa reusesc sa fac cat mai multe modificari din ce mi-am propus. O sa te mai deranjez cu intrebari pe parcurs. Sa auzim numai de bine. Mitsubishi Pajero LWB wide fanders 3.5 v6 24valve 1999 / Mitsubishi Pajero lwb v80 / Porsche Chayenne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Re: Modificari Pajero V60 ...de sezon... undeva pe langa Sofia, in drum spre casa... :ft [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Modificari Pajero V60 Legat de pozele de mai sus... dupa aproape 400 km pe ninsoare abundenta si mers cu 100-110km/h, cand am ajuns in vama la Calafat m-am uitat de curios in snorkel sa vad daca s-a acumulat zapada... ei bine se adunase un bulgare destul de mare chiar sus pe partea din spate a gurii de intrare, si care cand ma uitam la el s-a desprins si a cazut astupand perfect intrarea in tubul care merge in jos pe langa geam... am plecat din vama si m-am oprit dupa cativa km sa rezolv pt ca o simteam ca nu mai are aer si imi era teama sa nu cada mai jos si sa inghete in tub ca nu-l mai scoteam curand... am scos terminatia, am scos bucata de gheata si am pus capul snorkel-ului orientat invers, si asa va ramane iarna asta... pana acum asa am facut, dar asta a fost o proba ca sa vad efectiv daca exista vreun risc... oricum si in instructiunile de la Safari se specifica sa se orienteze invers cand se merge in conditii de ninsoare abundenta. Aviz amatorilor! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate