akos.kacso Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Jeep nu s-a nascut masina de teren din cate am vazut eu... masina din poza nu e 6x6, numa 4x6... nu are tractiune fata... dar totusi super fain arata Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Jeep nu s-a nascut masina de teren din cate am vazut eu... masina din poza nu e 6x6, numa 4x6... nu are tractiune fata... dar totusi super fain arata Da, nu are tractiune fata ....s-a strecurat o greseala. Este 6x4. "Transmission Four driven rear wheels, two self-locking differentials Clutch: single-plate dry clutch Transmission: four-speed manual and countershaft transmission Ratios: I/4.10, II/2.21, III/1.49, IV/1.00 Drive ratios of countershaft transmission: road/1.00, offroad/3.06" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Jeep nu s-a nascut masina de teren I-ati facut omului threadu' praf.... ... dar era oarecum inevitabil ... :grin: PS: Din discutiile astea deduc ca Adidasii Nike/Puma/Reebok.. etc sunt produse inferioare Adidasilor Adidas? :P Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Jeep nu s-a nascut masina de teren I-ati facut omului threadu' praf.... ... dar era oarecum inevitabil ... :grin: PS: Din discutiile astea deduc ca Adidasii Nike/Puma/Reebok.. etc sunt produse inferioare Adidasilor Adidas? :P :off :ha: Habar n-aveti. Ati uitat un amanunt E MERCEDES. Asa ca impotriva faptului ca are "numai" 6(sase) roti, iar rotile din fata nu sint antrenate, totusi trag toate 8 (opt), numai asa, sa va oftice pe voi. SIC, SIC. :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator popescueugen Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Jeep nu s-a nascut masina de teren Nu mai spun in gasca asta nimic despre nasteri ca toti va da-ti autori. Dar eu apreciez pe tot omu' care munceste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Jeep nu s-a nascut masina de teren Bine, refacem clasamentul G, ML, Restul lumii :banana Pe de alta parte misto de tot noul Grand, desi banuiesc ca acela chiar nu mai are treaba cu Off-Roadul.(nu ca gipanul meu ar avea multe in comun cu off-roadul) Iar selectorul acela gen Land Rover e de cacao. P.S. Exista un singur Gip, si ala e Jeep! Restul e tacere ( Suvuri si Masini de teren) Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate